Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

CalexoticsBottom "Rock Beaded Probe" - 24/7 analinis kaištis su vibracija

Šis diskretiškas, bet galingas analinis vibratorius ypatingas tuo, kad jį galima dėvėti nepastebimai po įprastais kasdieniais drabužiais ir jis vis tiek stipriai stimuliuoja. Taigi analiniu malonumu galite mėgautis diskretiškai ir bet kada, nesvarbu, kur esate - biure, apsipirkinėdami ar keliaudami.

Daugiau informacijos

10046/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė CalexoticsBottom "Rock Beaded Probe" yra vienas stipriausių ir diskretiškiausių analinių vibratorių!

    Šis diskretiškas, bet galingas analinis vibratorius ypatingas tuo, kad jį galima dėvėti nepastebimai po įprastais kasdieniais drabužiais ir jis vis tiek stipriai stimuliuoja. Taigi analiniu malonumu galite mėgautis diskretiškai ir bet kada, nesvarbu, kur esate - biure, apsipirkinėdami ar keliaudami. Analinis kaištis CalexoticsBottom Rock Beaded Probe sujungia diskretiškumą ir intensyvų malonumą, todėl jaudinančias akimirkas galite nepastebimai įtraukti į savo kasdienybę. Bottom Leiskite neįtikėtinai galingam analiniam vibratoriui Rock Beaded Probe išCalexotics visą kelią iki kvapą gniaužiančio analinio orgazmo! Šis galingas analinis kaištis su vibracija puikiai tinka tiems, kurie ieško labai, labai intensyvios stimuliacijos.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 10 vibracijos režimų kvapą gniaužiančiai stimuliacijai giliai jūsų viduje

    Bottom Rock Beaded Probe siūlo 10 galingų funkcijų, įskaitant vibraciją, pulsaciją ir eskalavimą. Kiekvienas nustatymas pasižymi skirtingu intensyvumu ir suteikia platų pojūčių spektrą. Ypatingas analinio vibratoriaus rutuliuko dizainas suteikia nepamirštamą pojūtį ir kiekvieną naudojimą paverčia jaudinančia patirtimi! Ar tai būtų švelnios malonumo bangos, ar gilios, intensyvios vibracijos - šis analinis vibratorius prisitaiko prie jūsų pageidavimų ir perkelia analinę stimuliaciją į visiškai naują lygį.

    CalexoticsBottom Saugi, kūnui nekenksminga medžiaga ir atsparumas vandeniui

    Bottom Iš aukštos kokybės, kūnui nekenksmingo silikono pagamintas "Rock Beaded Probe" garantuoja saugų ir patogų pojūtį. Dėl IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimo galite jį naudoti duše ar vonioje ir dar labiau mėgautis jausminga atradimų kelione. Dėl integruotos atminties mikroschemos analinis kaištis prasideda tiksliai ten, kur paskutinį kartą baigėte, todėl jūsų malonumas tęsiasi sklandžiai.

    CalexoticsBottom "Rock Beaded Probe" - patvarus ir tinkamas keliauti

    Bottom Su "Rock Beaded Probe" pateikiamas praktiškas USB įkroviklis, kurį visiškai įkrauti galima vos per 1,5 valandos. Visiškai įkrauto aparato užtenka iki 110 minučių dirbant mažu greičiu arba 90 minučių dirbant dideliu greičiu - tai puikiai tinka ilgiems, ilgai trunkantiems seansams. Be to, analinis kaištis turi "Travel Lock" (kelionės užraktą), kuris įjungiamas 3 sekundes paspaudus mygtuką, todėl keliaujant galima diskretiškai ir saugiai transportuoti.

    CalexoticsBottom "Rock Beaded Probe" - valymas ir priežiūra

    Norėdami užtikrinti užpakaliuko kaiščio ilgaamžiškumą, po kiekvieno naudojimo turėtumėte jį kruopščiai išvalyti. VERYCLEAN Naudokite šiltą vandenį ir švelnų muilą arba specialų žaislų valiklį, pavyzdžiui, mūsų purškiklį. Po valymo būtinai kruopščiai nusausinkite analinį kaištį, ypač jei jis buvo naudojamas vandenyje.

    CalexoticsBottom "Rock Beaded Probe" - tinkamas lubrikantas

    Kad patirtis būtų maloni ir patogi, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" lubrikantą. Reikėtų vengti silikono pagrindo lubrikantų, kad nepažeistumėte aukštos kokybės silikoninės kaiščio medžiagos.

    Calexotics - Inovatyvių sekso žaislų rinkos lyderis

    Calexotics jau kelis dešimtmečius yra vienas iš pirmaujančių sekso žaislų gamintojų, kuris visame pasaulyje išgarsėjo dėl savo novatoriško dizaino ir aukščiausios kokybės medžiagų. Šis prekės ženklas reiškia patogumą kūnui, funkcionalumą ir malonumą bei siūlo nepamirštamus potyrius tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams.

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Edel und hochwertig

    Design und Material wirken edel und hochwertig. Die Oberfläche fühlt sich samtig an und schmeichelt der Haut. Einmal eingeschaltet, gibt es eine Vielzahl von Vibrationsstufen, die gezielt eingesetzt, einen ganz schön geil machen können. Klare Kaufempfehlung.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    CalexoticsBottom "Rock Beaded Probe" - 24/7 analinis kaištis su vibracija

    CalexoticsBottom "Rock Beaded Probe" - 24/7 analinis kaištis su vibracija

    Šis diskretiškas, bet galingas analinis vibratorius ypatingas tuo, kad jį galima dėvėti nepastebimai po įprastais kasdieniais drabužiais ir jis vis tiek stipriai stimuliuoja. Taigi analiniu malonumu galite mėgautis diskretiškai ir bet kada, nesvarbu, kur esate - biure, apsipirkinėdami ar keliaudami.

    Parašykite savo atsiliepimą

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: