Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

Calexotics Rock Bottom Beaded Probe - 24/7 analinis kištukas su vibracija

Šis diskretiškas, bet galingas analinis vibratorius ypatingas tuo, kad jį galima dėvėti nepastebimai po įprastais kasdieniais drabužiais ir jis vis tiek stipriai stimuliuoja. Taigi analiniu malonumu galite mėgautis diskretiškai ir bet kada, nesvarbu, kur esate - biure, apsipirkinėdami ar keliaudami.

Daugiau informacijos

10046/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė Calexotics Rock Bottom Beaded Probe yra vienas stipriausių ir diskretiškiausių analinių vibratorių!

    Šis diskretiškas, bet galingas analinis vibratorius ypatingas tuo, kad jį galima dėvėti nepastebimai po įprastais kasdieniais drabužiais ir jis vis tiek stipriai stimuliuoja. Taigi analiniu malonumu galite mėgautis diskretiškai ir bet kada, nesvarbu, kur esate - biure, apsipirkinėdami ar keliaudami. Analinis kaištis Calexotics Rock Bottom Beaded Probe sujungia diskretiškumą ir intensyvų malonumą, todėl jaudinančias akimirkas galite nepastebimai įtraukti į savo kasdienybę. Bottom Leiskite neįtikėtinai galingam "Rock" analiniam vibratoriui Beaded Probe iš Calexotics visą kelią iki kvapą gniaužiančio analinio orgazmo! Šis galingas analinis kaištis su vibracija puikiai tinka tiems, kurie ieško labai, labai intensyvios stimuliacijos.

    Calexotics Rock Bottom Beaded Probe - 10 vibracijos režimų kvapą gniaužiančiai stimuliacijai giliai jūsų viduje

    Bottom The Rock Beaded Probe siūlo 10 galingų funkcijų, įskaitant vibraciją, pulsavimą ir eskalavimą. Kiekvienas nustatymas pasižymi skirtingu intensyvumu ir suteikia platų pojūčių spektrą. Ypatinga analinio vibratoriaus kulkos konstrukcija suteikia nepamirštamą pojūtį ir kiekvieną naudojimą paverčia jaudinančia patirtimi! Ar tai būtų švelnios malonumo bangos, ar gilios, intensyvios vibracijos - šis analinis vibratorius prisitaiko prie jūsų pageidavimų ir perkelia analinę stimuliaciją į visiškai naują lygį.

    Calexotics Rock Bottom Beaded Probe - Saugi, kūnui nekenksminga medžiaga, atspari vandeniui

    Bottom Pagamintas iš aukštos kokybės, kūnui nekenksmingo silikono, Rock Beaded Probe garantuoja saugų ir patogų pojūtį. Dėl IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimo galite jį naudoti duše ar vonioje ir dar labiau mėgautis savo jausminga pažintine kelione. Dėl integruotos atminties mikroschemos užpakaliuko kištukas prasideda tiksliai ten, kur paskutinį kartą baigėte, todėl malonumas tęsiasi sklandžiai.

    Calexotics Rock Bottom Beaded Probe - patvarus ir tinkamas keliauti

    Bottom The Rock Beaded Probe turi praktišką USB įkroviklį, kurį visiškai įkrauti galima vos per 1,5 valandos. Visiškai įkrauto įrenginio užtenka iki 110 min. veikiant mažu greičiu arba 90 min. veikiant dideliu greičiu - tai puikiai tinka ilgoms ir ilgai trunkančioms sesijoms. Be to, antgalis turi "kelioninį užraktą", kuris įjungiamas 3 sekundes paspaudus mygtuką, todėl jį galima diskretiškai ir saugiai transportuoti keliaujant.

    Calexotics Rock Bottom Beaded Probe - Valymas ir priežiūra

    Norėdami užtikrinti užpakaliuko kaiščio ilgaamžiškumą, po kiekvieno naudojimo turėtumėte jį kruopščiai išvalyti. VERYCLEAN Naudokite šiltą vandenį ir švelnų muilą arba specialų žaislų valiklį, pavyzdžiui, mūsų purškiklį. Po valymo būtinai kruopščiai nusausinkite kištuką, ypač jei jis buvo naudojamas vandenyje.

    Calexotics Rock Bottom Beaded Probe - Tinkamas lubrikantas

    Kad patirtis būtų maloni ir patogi, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" lubrikantą. Reikėtų vengti silikono pagrindo lubrikantų, kad nepažeistumėte aukštos kokybės silikoninės kaiščio medžiagos.

    Calexotics - Inovatyvių sekso žaislų rinkos lyderis

    Calexotics jau kelis dešimtmečius yra vienas iš pirmaujančių sekso žaislų gamintojų, kuris visame pasaulyje išgarsėjo dėl savo novatoriško dizaino ir aukščiausios kokybės medžiagų. Šis prekės ženklas reiškia patogumą kūnui, funkcionalumą ir malonumą bei siūlo nepamirštamus potyrius tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams.

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Awesome buy

    She loves the feel of it, so so comfortable and the vibration is powerful but contained

      Vertinimas 

      Edel und hochwertig

      Design und Material wirken edel und hochwertig. Die Oberfläche fühlt sich samtig an und schmeichelt der Haut. Einmal eingeschaltet, gibt es eine Vielzahl von Vibrationsstufen, die gezielt eingesetzt, einen ganz schön geil machen können. Klare Kaufempfehlung.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Calexotics Rock Bottom Beaded Probe - 24/7 analinis kištukas su vibracija

      Calexotics Rock Bottom Beaded Probe - 24/7 analinis kištukas su vibracija

      Šis diskretiškas, bet galingas analinis vibratorius ypatingas tuo, kad jį galima dėvėti nepastebimai po įprastais kasdieniais drabužiais ir jis vis tiek stipriai stimuliuoja. Taigi analiniu malonumu galite mėgautis diskretiškai ir bet kada, nesvarbu, kur esate - biure, apsipirkinėdami ar keliaudami.

      Parašykite savo atsiliepimą

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: