Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

CalexoticsBottom "Rock Curved Probe" - analinis kaištis su vibracija - prostatos stimuliatorius

Bottom Patirkite intensyviausius prostatos orgazmus su "Rock Curved Probe" išCalexotics. Šis ergonomiškos formos analinis kaištis su vibracija buvo specialiai sukurtas tikslingai prostatos stimuliacijai ir suteikia kvapą gniaužiančių pojūčių.

Daugiau informacijos

10045/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    CalexoticsBottom "Rock Curved Probe" - tikslingai prostatos stimuliacijai

    Bottom Patirkite intensyviausius prostatos orgazmus su "Rock Curved Probe" išCalexotics. Šis ergonomiškos formos analinis kaištis su vibracija specialiai sukurtas tikslingai prostatos stimuliacijai ir suteikia kvapą gniaužiančių pojūčių. Šiek tiek išlenkta kaiščio forma leidžia tiksliai ir galingai stimuliuoti prostatą, o tai nustato naujus prostatos stimuliavimo standartus.

    CalexoticsBottom 10 vibracijos režimų maksimaliai prostatos stimuliacijai

    Bottom "Rock Curved Probe" siūlo 10 galingų vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos režimų, užtikrinančių nepakartojamus pojūčius. Išlenkto zondo universalumas leidžia pritaikyti prostatos stimuliavimą pagal savo norus ir pageidavimus ir garantuoja kvapą gniaužiančius prostatos orgazmus vėl ir vėl.

    CalexoticsBottom "Rock Curved Probe" - Vandeniui atsparus ir aukštos kokybės apdirbimas

    Iš kūnui nekenksmingo silikono pagamintas lenktas zondas yra visiškai atsparus vandeniui pagal IPX7 standartą. Tai reiškia, kad analinį kaištį galima naudoti tiek miegamajame, tiek duše ar vonioje. Įmontuota atminties mikroschema įsimena paskutinę naudotą funkciją, todėl užpakaliuko kištukas tęsia darbą tiksliai ten, kur baigėte. Puikiai tinka asmeniniam ir ilgalaikiam prostatos stimuliavimui.

    CalexoticsBottom Išlenktas "Rock" zondas - saugus ir diskretiškas

    Bottom "Rock Curved Probe" turi vadinamąjį "kelionės užraktą", kuris įsijungia po 3 sekundžių nuo mygtuko paspaudimo. Dėl to sekso žaislas keliaujant išlieka saugus ir diskretiškas. USB įkrovimo funkcija užtikrina patogų naudojimą: pilnas įkrovimas trunka vos 1,5 valandos ir užtikrina iki 90 minučių intensyvios prostatos stimuliacijos aukščiausiu lygiu.

    CalexoticsBottom "Rock Curved Probe" - valymas ir priežiūra

    VERYCLEAN Po naudojimo "Curved Probe" turėtumėte kruopščiai nuvalyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba žaislų valikliu, pavyzdžiui, mūsų purškiamuoju. Taip sekso žaisliukas bus higieniškai švarus ir paruoštas kitam naudojimui. Po valymo būtinai gerai išdžiovinkite sekso žaislą, ypač jei jis buvo naudojamas vandenyje.

    CalexoticsBottom "Rock Curved Probe" - tinkamas lubrikantas

    Norėdami patirti ypač malonią patirtį, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" lubrikantą. Reikėtų vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti aukštos kokybės silikono medžiagą.

    Calexotics - Inovatyvių sekso žaislų Nr. 1

    Calexotics yra vienas iš pirmaujančių pasaulyje sekso žaislų gamintojų, kuris reiškia kokybę, technologines naujoves ir neprilygstamus gaminius. Nuo 1994 m Calexotics Kuria produktus, kurie iš esmės keičia seksualinį malonumą. Šis prekės ženklas pasižymi aukštos kokybės medžiagomis ir įmantriu dizainu, kuris tiek pradedantiesiems, tiek profesionalams suteikia idealias sąlygas įgyvendinti savo seksualines fantazijas.

    Daugiau informacijos:

    • CalexoticsBottom Daugiau informacijos apie "Rock Curved Probe
    • Prostatos stimuliatorius
    • Be ftalatų, nekenksmingas kūnui
    • Įkraunamas per USB (laidas pridedamas)
    • Atsparus vandeniui (IPX7)
    • Medžiaga: silikonas
    • Matmenys: 10,25 cm x 5 cm (4 coliai x 2 coliai)
    • Maksimalus veikimo laikas: 90 min
    • Maksimalus įkrovimo laikas: 90 min
    • 10 vibracijos režimų

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ziemlich gut

    Der Plug ist einfach zu bedienen und das Material ist super. Er ist nicht laut, aber stark genug. Ich habe schon viele ausprobiert und in meiner Sammlung. Aber für den diskreten und täglichen Gebrauch ist er momentan mein Favorit. Absolute Empfehlung für mehr Spaß im Schlafzimmer!

      Vertinimas 

      Top Artikel, sehr gute Qualität und gut durchdachte Verarbeitung

      Der Analvibrator ist ergonomisch sehr gut geformt und lässt sich durch die weich verarbeiteten Rundungen leicht einführen, es ist ein Unisexartikel und kann sowohl von Frauen als auch von Männern oder Paaren sehr gut verwendet werden, das Material ist angenehm und geruchsneutral, der Vibrationsmotor und die Vibrationsart sind sehr angenehm und kraftvoll. Die Geräuschentwicklung ist moderat und kaum hörbar.

        Parašykite savo atsiliepimą

        CalexoticsBottom "Rock Curved Probe" - analinis kaištis su vibracija - prostatos stimuliatorius

        CalexoticsBottom "Rock Curved Probe" - analinis kaištis su vibracija - prostatos stimuliatorius

        Bottom Patirkite intensyviausius prostatos orgazmus su "Rock Curved Probe" išCalexotics. Šis ergonomiškos formos analinis kaištis su vibracija buvo specialiai sukurtas tikslingai prostatos stimuliacijai ir suteikia kvapą gniaužiančių pojūčių.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: