Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos rankovės ir varpos dangteliai

Naujienlaiškis

Kinky Black Dick - Penio rankovė su antgaliais

Ši penio įmautė su nuostabiai stimuliuojančiais antgaliais bet kokį vidutinį penį paverčia juodu sekso monstru. Puikiai tinka tamsiajai jūsų fantazijų pusei įgyvendinti! Sužinokite, ką dar gali pasiūlyti ši juoda silikoninė penio įmautė MEO..

Daugiau informacijos

3721/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ši penio įmautė su nuostabiai stimuliuojančiais antgaliais bet kokį vidutinį penį paverčia juodu sekso monstru. Puikiai tinka tamsiajai jūsų fantazijų pusei įgyvendinti!

    Sužinokite, ką dar gali pasiūlyti ši juoda silikoninė penio įmautė MEO... Ši penio įmautė su storais antgaliais yra absoliutus patarimas visiems, kurie nori patirti šiek tiek daugiau sekso metu - tiek analinio, tiek vaginalinio. Stambūs antgaliai masažuoja kiekvieną partnerio tašką, sustiprina kiekvieną judesį ir padidina malonumo pojūtį.

    Kiekvienas įsiskverbimas sukelia intensyvų dilgčiojimo pojūtį ir pajusite, kaip jūs ir jūsų partnerė tiesiog sprogstate iš geismo. Mūsų juoda penio įmautė yra lankstus silikoninis sekso žaisliukas, kuris užmaunamas ant penio ir laikomas vietoje. Mūsų penio rankovė gali būti įvairių dydžių, formų ir tekstūrų, todėl seksas abiem partneriams taps kažkuo ypatingu.

    Mūsų varpos rankovė yra kažkas labai ypatingo!

    • Penio įvorė suteikia daugiau intensyvumo seksui - tiek analiniam, tiek vaginaliniam. Antgaliai intensyviau stimuliuoja ir pasiekia daugiau erogeninių zonų, o tai gerokai padidina malonumą. Kiekvienas įsiskverbimas į analinę angą ar makštį yra intensyvesnis ir suteikia nepaprastą malonumo pojūtį abiem partneriams.
    • Išradingas dizainas: juoda penio įmautė neabejotinai traukia akį! Ji primena laukinio gyvūno varpos formą arba paslaptingą mitinės būtybės varpą. Detalus dizainas ir ryškios struktūros suteikia intensyvų vizualinį ir fizinį malonumą.
    • Ilgesnė ištvermė sekso metu: Dar vienas didelis penio rankovės privalumas - ji padeda vyrams ilgiau ištverti sekso metu. Storesnė medžiaga sumažina tiesioginę varpos stimuliaciją, o tai lemia neįtikėtinai gerą seksą, kuris tiesiog trunka ilgiau!
    • Aukštos kokybės silikonas: pagaminta iš minkšto, kūnui nekenksmingo silikono, varpos rankovė užtikrina maksimalų komfortą ir patikimumą. Medžiaga hipoalerginė, be latekso ir ftalatų, todėl galite visiškai susikoncentruoti į savo malonumą.
    • Idealiai tinka: juoda varpos įvorė saugiai ir tvirtai priglunda, nes puikiai prisitaiko prie naudotojo varpos ir sėklidžių. Lankstus, bet stabilus prigludimas užtikrina, kad penio įvorė neslystų įsiskverbimo metu ir visada išliktų savo vietoje.
    • Tiesiog genialu: dėl elastingo silikono varpos rankovę lengva užsidėti ir vėl nusiimti. Ji prisitaiko prie skirtingų penio dydžių ir užtikrina patogų ir tvirtą laikymąsi.
    • Lengva valyti: Po naudojimo nubrozdintą varpos įvorę galima tiesiog išvalyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. VERYCLEAN Norėdami išvalyti dar kruopščiau, rekomenduojame naudoti mūsų purškiklį.


    Daugiau informacijos:

    • Penio įvorė su antgaliais
    • Tinka: lankstus, prisitaiko prie skirtingų penio dydžių
    • Spalva: juoda
    • Skersmuo: 30 mm
    • Ilgis: 135 mm
    • Medžiaga: silikonas
    • Naudojimas: Užmaukite varpos rankovę ant varpos, o kilpą - ant sėklidžių, kad tvirtai ir patogiai laikytųsi. Mėgaukitės išradingais ir intensyviais pojūčiais, kuriuos suteikia šis unikalus aksesuaras.
    • Lubrikantas analiniam / vaginaliniam naudojimui: Naudokite aukštos kokybės vandens pagrindo lubrikantą, pvz., "Aquameo", kad potyriai būtų dar intensyvesni ir malonesni. Vandens pagrindo lubrikantai yra draugiški odai, lengvai nuplaunami ir suderinami su visais sekso žaislais. Aquameo užtikrina, kad penio įvorė į išangę ar makštį įsiskverbtų švelniai ir sklandžiai - nesibaigiantis malonumas be pertraukų.
    • Lengvas valymas: Išvalyti penio movą po naudojimo labai paprasta. VERYCLEAN Tiesiog naudokite šiltą vandenį ir švelnų muilą arba mūsų purškiklį, kad kruopščiai išvalytumėte varpos movą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kinky Black Dick - Penio rankovė su antgaliais

      Kinky Black Dick - Penio rankovė su antgaliais

      Ši penio įmautė su nuostabiai stimuliuojančiais antgaliais bet kokį vidutinį penį paverčia juodu sekso monstru. Puikiai tinka tamsiajai jūsų fantazijų pusei įgyvendinti! Sužinokite, ką dar gali pasiūlyti ši juoda silikoninė penio įmautė MEO..

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      23 kitų tos pačios kategorijos prekių: