Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos rankovės ir varpos dangteliai

Naujienlaiškis

"Sexy Monster" varpos rankovė

Ši varpos įmautė kiekvieną varpą paverčia keistu sekso monstru. Puikiai tinka gyvuliškiems instinktams ir slapčiausiems troškimams įgyvendinti! Sužinokite, ką dar gali pasiūlyti mūsų penio rankovė MEO...

Daugiau informacijos

3718/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ši varpos įmautė kiekvieną varpą paverčia keistu sekso monstru. Puikiai tinka gyvuliškiems instinktams ir slapčiausiems troškimams įgyvendinti!

    Patirkite neprilygstamą malonumą ir vaizduotę žadinantį seksą su mūsų keista penio įmaute, kuri sukurta pagal iškrypėliškos mitinės būtybės penį.

    Šis unikalus aksesuaras bet kokį penį paverčia jaudinančiu egzotišku sekso žaisliuku! Penio įvorė - tai lankstus sekso žaisliukas, uždedamas ant penio ir laikomas vietoje. Mūsų penio rankovė yra įvairių dydžių, formų ir tekstūrų ir yra sukurta tam, kad seksas taptų kažkuo ypatingu abiem partneriams.

    Ypatingos mūsų penio rankovės savybės:

    • Išradingas dizainas: penio įvorė stebina neįprastu dizainu, kuris primena laukinio gyvūno varpos formą arba paslaptingą mitinės būtybės varpą. Detalus dizainas ir ryškios varpos rankovės struktūros suteikia intensyvų vizualinį ir fizinį malonumą.
    • Ilgesnė ištvermė sekso metu: dar vienas didelis penio rankovės privalumas yra tas, kad ji padeda vyrams ilgiau ištverti sekso metu. Storesnė medžiaga sumažina tiesioginę varpos stimuliaciją, todėl seksas trunka ilgiau ir yra neįtikėtinai geras.
    • Aukštos kokybės silikonas: pagaminta iš minkšto, kūnui nekenksmingo silikono, varpos rankovė užtikrina didelį dėvėjimo komfortą ir maksimalų patikimumą. Medžiaga hipoalerginė, be latekso ir ftalatų, todėl galite visiškai susikoncentruoti į savo malonumą.
    • Idealiai tinka: varpos įvorė saugiai ir tvirtai priglunda, nes puikiai prisitaiko prie naudotojo varpos ir sėklidžių. Lankstus, bet stabilus prigludimas užtikrina, kad varpos įvorė neslystų įsiskverbimo metu ir visada išliktų savo vietoje.
    • Lengva naudoti: Dėl elastingo silikono varpos įmautę lengva užsidėti ir vėl nusiimti. Ji prisitaiko prie skirtingų penio dydžių ir patogiai bei tvirtai laikosi.
    • Intensyvūs pojūčiai: Unikali penio įmautės struktūra intensyviau stimuliuoja ne tik vyrą, bet ir jo partnerę. Išskirtinės detalės ir ypatinga forma suteikia neprilygstamą pojūtį kiekvieno įsiskverbimo metu, nesvarbu, ar tai būtų analinis, ar vaginalinis įsiskverbimas.
    • Lengva valyti: Po naudojimo varpos įvorę galima tiesiog išvalyti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. VERYCLEAN Dar kruopštesniam valymui rekomenduojame naudoti mūsų purškiklį.


    Daugiau informacijos:

    • Varpos rankovė
    • Tinka: lanksti, prisitaiko prie skirtingų penio dydžių
    • Spalva: rožinė/balta
    • Skersmuo: 50 mm
    • Aukštis: 100 mm
    • Ilgis: 190 mm
    • Įstatomas ilgis: 170 mm
    • Medžiaga: silikonas
    • Paskirtis: Užmaukite varpos rankovę ant varpos, o kilpą - ant sėklidžių, kad tvirtai ir patogiai laikytųsi. Mėgaukitės išradingais ir intensyviais pojūčiais, kuriuos suteikia šis unikalus aksesuaras.
    • Lubrikantas analiniam / vaginaliniam naudojimui: Naudokite aukštos kokybės vandens pagrindo lubrikantą, pvz., "Aquameo", kad potyriai būtų dar intensyvesni ir malonesni. Vandens pagrindo lubrikantai yra draugiški odai, lengvai nuplaunami ir suderinami su visais sekso žaislais. Aquameo užtikrina, kad varpos įvorė į išangę ar makštį įsiskverbtų švelniai ir sklandžiai - nesibaigiančiam malonumui be pertraukų.
    • Lengvas valymas: Išvalyti varpos įvorę po naudojimo labai paprasta. VERYCLEAN Tiesiog naudokite šiltą vandenį ir švelnų muilą arba mūsų purškiklį, kad kruopščiai išvalytumėte varpos movą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    AMAZING

    The feel is AMAZING super soft life like skin texture, it's very girthy but fits on perfect for even a small or average size pe**s . It's light weight but also has some heftyness to it . It's the perfect thickness .

      Parašykite savo atsiliepimą

      "Sexy Monster" varpos rankovė

      "Sexy Monster" varpos rankovė

      Ši varpos įmautė kiekvieną varpą paverčia keistu sekso monstru. Puikiai tinka gyvuliškiems instinktams ir slapčiausiems troškimams įgyvendinti! Sužinokite, ką dar gali pasiūlyti mūsų penio rankovė MEO...

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      23 kitų tos pačios kategorijos prekių: