Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos kištukai

Naujienlaiškis

Nerūdijančio plieno varpos kištukas - The Tuner

Su varpos kištuku "The Tuner" masturbacija tampa visiškai nauja patirtimi. Išlaisvinkite giliausias aistras ir patirkite orgazmą kaip niekada anksčiau. Iš aukštos kokybės medicininio plieno pagamintas varpos kištukas intensyviai stimuliuoja ir priveda jus prie ekstazės ribos.

Daugiau informacijos

9726/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Nerūdijančio plieno varpos kištukas - "The Tuner" - Intensyviausiai masturbacijos patirčiai

    Su varpos kištuku "The Tuner" masturbacija taps visiškai nauja patirtimi. Išlaisvinkite giliausias aistras ir patirkite tokius orgazmus kaip niekada anksčiau. Iš aukštos kokybės medicininio plieno pagamintas varpos kištukas intensyviai stimuliuoja ir priveda jus prie ekstazės slenksčio.

    Varpos kaištis, kurį mėgsta vyrai: Praktiškas dizainas su viso ilgio anga

    Varpos kištukas turi viso ilgio angą, kad sperma ar šlapimas galėtų lengvai ištekėti. Dėl įmantraus dizaino varpos kištukas yra saugus ir lengvai valdomas, todėl juo naudotis patogu ir patikima.

    Unikali stimuliacija ir gilesni pojūčiai

    Naudojant varpos kištuką užtikrinama unikali ir intensyvi stimuliacija, kuri labai skiriasi nuo įprastų masturbacijos būdų. Įkišus kaištį tiesiogiai stimuliuojami varpos viduje esantys nervai, todėl pojūčiai būna intensyvesni ir gilesni. Pamažu didėjantis spaudimas, kai varpos kamštis lėtai įvedamas ir ištempia šlaplę, ypač jaudina.

    Kontrolė ir pasitikėjimas - puikus BDSM varpos kištukas

    Dar vienas patrauklus dalykas yra kontrolė ir pasitikėjimas, kurių reikia naudojant varpos kištuką - tai idealiai tinka BDSM kontekstui. Patyrusiems naudotojams tokio tipo stimuliacija yra intensyvi patirtis, galinti gerokai sustiprinti orgazmus.

    Šis varpos kištukas yra tobulo dydžio, kad būtų maksimaliai stimuliuojamas

    15,5 cm bendro ilgio ir 12 cm įkišamo ilgio kištukas su kūginiu kotu užtikrina lėtą, bet intensyvią stimuliaciją. Skersmuo padidėja nuo 6 mm iki beveik 12 mm, kad stimuliacija būtų ypač gili. Ant krašto esančios rankenos neleidžia varpos kamščiui visiškai įsiskverbti į vidų, todėl jį lengva ir saugu išimti.

    Lengvas varpos kaiščio naudojimas ir priežiūra

    Įkišimui rekomenduojame mūsų specialų "VeryDeep" lubrikantą, kuris palaiko švelnų ir patogų naudojimą. INSTACLEAN Po naudojimo mūsų purškiklis užtikrina higienišką kaiščio valymą, kad jį būtų galima naudoti pakartotinai be jokių problemų.

    Daugiau informacijos:

    • Nerūdijančio plieno varpos kištukas
    • Medžiaga: aukštos kokybės nerūdijantis plienas
    • Ilgis: 15,5 cm, įkišamas ilgis: 12 cm
    • Skersmuo: kūginis nuo 6 mm iki 12 mm
    • Tuščiavidurė konstrukcija, skirta šlapimui arba spermai nutekėti
    • Su rankenėlėmis saugiam naudojimui
    • Naudojant sekso žaislus, ypač tokius gaminius kaip varpos kaiščiai, plėstuvai ir šlaplės vibratoriai, kurie įvedami į jautrias kūno vietas, labai svarbi higiena. Prieš ir po kiekvieno naudojimo būtina kruopščiai išvalyti. INSTACLEAN Bakterijas galima veiksmingai pašalinti naudojant specialias valymo priemones, pavyzdžiui, mūsų purškiklį, kad sekso žaislai visada išliktų higieniški ir saugūs. Taip pat įsitikinkite, kad šio tipo sekso žaisliukus laikote švarioje ir sausoje vietoje ir reguliariai tikrinkite, ar jie nėra pažeisti, kad užtikrintumėte saugią patirtį.
    • MEO, visame pasaulyje žinoma ir vertinama dėl aukštos kokybės BDSM priedų, siūlo platų šlaplės stimuliacijai skirtų gaminių asortimentą. Tai varpos kaiščiai, šlaplės plėstuvai, šlaplės vibratoriai ir daugelis kitų specializuotų BDSM sekso žaislų. Šie gaminiai idealiai tinka intensyvios stimuliacijos mėgėjams ir suteikia tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams jaudinančią galimybę atrasti naujų pojūčių. MEO visada pabrėžia aukštos kokybės medžiagas, tokias kaip nerūdijantis plienas ir medicininis silikonas, kad būtų užtikrintas maksimalus saugumas ir komfortas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    A perfect strecher

    A perfect stecher, but it didn't enter on first time, as it wanted to be domesticated. But, with giving a couple more screws every day, the whole will enter. However, it could be better to plan times of rest between two testing, even some weeks. And let note that there is a left-handed screw.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    This is an awesome fun toy!

    This is an awesome fun toy! Every guy should have one!

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Amazing penis plug

    If you want to open up your pee hole, this is the tool for the job.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Nerūdijančio plieno varpos kištukas - The Tuner

    Nerūdijančio plieno varpos kištukas - The Tuner

    Su varpos kištuku "The Tuner" masturbacija tampa visiškai nauja patirtimi. Išlaisvinkite giliausias aistras ir patirkite orgazmą kaip niekada anksčiau. Iš aukštos kokybės medicininio plieno pagamintas varpos kištukas intensyviai stimuliuoja ir priveda jus prie ekstazės ribos.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: