Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Tepalas

Naujienlaiškis

EROS UltraX fisting - 500 ml - Tepalinis gelis fisting

Naujas

EROS UltraX fisting yra sensacingas fisting Lubrikantas, specialiai sukurtas specialiems analinių santykių poreikiams ir fisting buvo sukurtas. Jis suteikia neįtikėtinai ilgai išliekančią lubrikaciją, nelipdamas ir neišsausėdamas. EROS UltraX fisting jame nėra aliejaus, riebalų ir kvepalų, jis yra švelnios konsistencijos, kad būtų saugus ir patogus naudoti.

Daugiau informacijos

10054/500

galima rasti

Daugiau informacijos

EROS UltraX fisting - Lubrikantas, skirtas intensyviems analiniams santykiams ir fisting

EROS UltraX fisting yra sensacingas fisting Lubrikantas, specialiai sukurtas specialiems analinio lytinio akto poreikiams ir fisting buvo sukurtas. Jis suteikia neįtikėtinai ilgai išliekančią lubrikaciją be lipnumo ar išsausėjimo. EROS UltraX fisting eROS UltraX Fisting sudėtyje nėra aliejaus, riebalų ir kvepalų, o jo konsistencija yra švelni, kad būtų saugu ir patogu naudoti.

EROS UltraX Fisting: puiki konsistencija, užtikrinanti maksimalų komfortą

EROS UltraX fisting yra tikra pažiba visiems, kurie fisting Klasės lubrikantas. Jis iš pirmo žvilgsnio sužavi unikalia aksomine konsistencija, kuri užtikrina ypač malonų slydimą - absoliuti svajonė visiems, norintiems mėgautis intensyviu ir ilgalaikiu malonumu! Šis fisting Vandens ir silikono pagrindo lubrikantas yra tiesiog neįtikėtinas! Jis išlieka nuostabiai glotnus, nelimpa ir nesausėja. EROS UltraX fisting puikiai tinka visiems, mėgstantiems intensyvų analinį seksą arba reiklias praktikas, pvz fisting meilę. Dėl savo aukščiausios klasės sudėties EROS UltraX fisting užtikrinama sklandi ir maloni patirtis. Trumpai tariant: EROS UltraX fisting yra fisting Lubrikantas, kuris patikimai veikia net ir ilgų seansų metu.

"EROS UltraX Fisting": puikiai tinka intensyviems analiniams santykiams ir fisting

Jei norite išbandyti intensyvius analinius santykius ir fisting norite jį išbandyti, aišku viena: jums reikia tinkamo lubrikanto! fisting Lubrikanto! Nes tik su tobulu fisting Lubrikantu, pvz EROS UltraX fisting tai bus nepamirštama ir maloni patirtis. Jis turėtų garantuoti didesnį nei vidutinį lubrikantą ir švelnų naudojimą. Dėl slidžios, nelipnios tekstūros jis leidžia švelniai įsiskverbti taip, kaip dar niekada nebuvote patyrę. EROS UltraX fisting yra puikus pasirinkimas visiems, kurie fisting Kurie vertina optimalų lubrikantą, kad išvengtų sužeidimų ar diskomforto. Ypač taikant šią intensyvią seksualinę praktiką, svarbu naudoti fisting Lubrikantą, pvz EROS UltraX fisting kuris garantuoja didesnį nei vidutinį lubrikantą ir švelnų naudojimą.

Kodėl EROS UltraX fisting idealus fisting Lubrikantas yra

EROS UltraX fisting yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ilgai išliekančio lubrikanto, būtino intensyvioms seksualinėms praktikoms, pvz fisting yra būtinas. Puikus, šiek tiek nuskausminantis poveikis atpalaiduoja išangę ir palengvina išangės išsiplėtimą, sumažina skausmą - absoliuti svajonė visiems, kurie mėgsta eksperimentuoti! fisting Lubrikantas yra bekvapis, nelašantis ir visiškai be aliejaus, riebalų ir kvepalų. Jis ne tik malonus naudoti, bet ir saugus latekso prezervatyvams. Dėl to EROS UltraX fisting puikiai tinka visiems, norintiems saugaus ir patogaus fistingo.

"EROS UltraX Fisting": puikios konsistencijos ir lengvai naudojamas

EROS UltraX fisting pasižymi tobula konsistencija, nei per skysta, nei per tiršta, idealiai tinkama naudoti ir naudojimo metu. O geriausia: nuostabus lubrikantas išlieka nepakitęs visą laiką! Galite naudoti fisting Lubrikantą naudoti ilgesnį laiką, priklausomai nuo savo poreikių. EROS UltraX fisting eROS UltraX Fisting tiesiog idealiai tinka ilgiems seansams, nes užtikrina, kad pojūtis išliktų malonus ir slidus, nepalikdamas jokių lipnių likučių ant odos.

EROS UltraX Fisting: 100% pagaminta Vokietijoje

Absoliučiai aukščiausia kokybė, kuria galite pasikliauti! EROS UltraX fisting tai absoliučiai aukščiausios kokybės produktas, kuris gaminamas tik Vokietijoje. Nuo 1994 m. EROS vardas reiškia absoliučiai naujoviškus ir itin patikimus gaminius! Formulė EROS UltraX fisting yra tiesiog tobula kiekvienam, ieškančiam intensyvios analinės patirties. Su šiuo fisting Lubrikantu galite visiškai pasikliauti saugumu, komfortu ir ilgalaikiu malonumu sekso metu.

EROS UltraX Fisting naudojimo instrukcija:

Su EROS UltraX fisting patirsite intensyvų analinį seksą ir fisting kaip niekada anksčiau! Ilgalaikis poveikis ir maloni konsistencija užtikrina saugų ir malonų naudojimą, kuris jus džiugins. Tiesiog užtepkite pakankamą kiekį, kad pasiektumėte norimą lubrikaciją, ir pirmyn!

Daugiau informacijos:

  • EROS UltraX fisting
  • fisting Lubrikantas analiniams santykiams, vaginaliniams santykiams, analiniam fistingui ir vaginaliniam fistingui.
  • Pagaminta Vokietijoje
  • Sudėtis: 500 ml (16,91 fl. oz.)
  • fisting Netepti lubrikanto ant atvirų žaizdų ar uždegiminės odos.
  • Naudojimas: EROS UltraX fistinghibridinis silikono ir vandens pagrindo fistingo lubrikantas su pantenoliu, užtikrinantis ilgalaikę lubrikaciją ir neišsausėjantis. Tirpus vandenyje, be aliejų, riebalų ir kvepalų, nepalieka likučių ir yra bekvapis. Tepkite varpą, išangę arba makštį pagal poreikį. EROS UltraX fisting suderinamas su lateksu, lengvai nuplaunamas su muilu, turi būti laikomas vėsioje ir vaikams nepasiekiamoje vietoje. Venkite tiesioginių saulės spindulių ir po naudojimo sandariai uždarykite.
  • Sudėtis ir naudojimas: Sudėtyje EROS UltraX fisting gamintojas pasirūpino atrinkti aukštos kokybės ingredientus, kad užtikrintų saugią ir malonią patirtį. Išsamią informaciją apie sudedamąsias dalis rasite ant pakuotės ir šiame gaminio aprašyme. Rekomenduojame vartotojams, kurių oda yra jautri arba žinomos alergijos, prieš naudojant gaminį pirmą kartą, išbandyti jį ant nedidelio odos ploto, kad būtų galima atmesti galimą netoleravimą. Jei nesate tikri dėl sudedamųjų dalių ar jų poveikio, pasitarkite su gydytoju arba vaistininku.
  • Sudedamosios dalys (INCI): Sudėtis: Aqua (vanduo), glicerinas, propilenglikolis, lauritas - 9, natrio akrilatas / akriloildimetiltauratas, dimetikonolis, izoheksadekanas, polisorbatas 80, hidroksietilceliuliozė, fenoksietanolis, etilheksilglicerinas.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

EROS UltraX fisting - 500 ml - Tepalinis gelis fisting

EROS UltraX fisting - 500 ml - Tepalinis gelis fisting

EROS UltraX fisting yra sensacingas fisting Lubrikantas, specialiai sukurtas specialiems analinių santykių poreikiams ir fisting buvo sukurtas. Jis suteikia neįtikėtinai ilgai išliekančią lubrikaciją, nelipdamas ir neišsausėdamas. EROS UltraX fisting jame nėra aliejaus, riebalų ir kvepalų, jis yra švelnios konsistencijos, kad būtų saugus ir patogus naudoti.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

19 kitų tos pačios kategorijos prekių: