Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Tepalas

Naujienlaiškis

EROS UltraX fisting - 500 ml - Tepalas fisting

Naujas

EROS UltraX fisting yra sensacingas fisting Lubrikantas, specialiai sukurtas specialiems analinių santykių poreikiams ir fisting sukurtas. Jis suteikia neįtikėtinai ilgai išliekančią lubrikaciją be lipnumo ar išsausėjimo. EROS UltraX fisting sudėtyje nėra aliejaus, riebalų ir kvepalų, o jo konsistencija yra švelni, todėl jį naudoti saugu ir patogu.

Daugiau informacijos

10054/500

galima rasti

Daugiau informacijos

EROS UltraX fisting - Aukščiausios klasės lubrikantas intensyviems analiniams santykiams ir fisting

EROS UltraX fisting yra sensacingas fisting Lubrikantas, specialiai sukurtas ypatingiems analinio sekso poreikiams ir fisting sukurtas. Jis užtikrina neįtikėtinai ilgai trunkantį lubrikantą, nelipnumą ir neišsausėjimą. EROS UltraX fisting sudėtyje nėra aliejaus, riebalų ir kvepalų, o jo konsistencija yra švelni, todėl jį naudoti saugu ir patogu.

EROS UltraX Fisting: puiki konsistencija, užtikrinanti maksimalų komfortą

EROS UltraX fisting yra tikra pažiba visiems, kurie fisting Lubrikantas savo klasėje. Jis iš pirmo žvilgsnio sužavi unikalia aksomine konsistencija, kuri užtikrina ypač malonų slydimą - absoliuti svajonė visiems, norintiems intensyvaus ir ilgalaikio malonumo! Šis fisting Vandens ir silikono pagrindo lubrikantas yra tiesiog neįtikėtinas! Jis išlieka nuostabiai glotnus, nelimpa ir nesausėja. EROS UltraX fisting puikiai tinka visiems, mėgstantiems intensyvius analinius santykius arba sudėtingas praktikas, pvz fisting meilę. Dėl savo aukščiausios klasės sudėties EROS UltraX fisting užtikrina sklandžią ir malonią patirtį. Trumpai tariant: EROS UltraX fisting yra fisting Lubrikantas, kuris patikimai veikia net ir ilgų seansų metu.

EROS UltraX Fisting: puikiai tinka intensyviems analiniams santykiams ir fisting

Jei norite išbandyti intensyvius analinius santykius ir fisting norite jį išbandyti, aišku viena: jums reikia tinkamo lubrikanto! fisting Lubrikanto! Nes tik su tobulu fisting Lubrikantu, pavyzdžiui, EROS UltraX fisting tai bus nepamirštama ir maloni patirtis. Jis turėtų garantuoti didesnį nei vidutinį lubrikantą ir švelnų naudojimą. Dėl slidžios, nelipnios tekstūros jis leidžia švelniai įsiskverbti taip, kaip dar niekada nebuvote patyrę. EROS UltraX fisting yra puikus pasirinkimas tiems, kurie fisting Kurie vertina optimalią lubrikaciją, kad išvengtų sužeidimų ar diskomforto. Ypač taikant šią intensyvią seksualinę praktiką, svarbu naudoti fisting Tokį lubrikantą kaip EROS UltraX fisting kuris garantuoja didesnį nei vidutinį lubrikantą ir švelnų naudojimą.

Kodėl EROS UltraX fisting yra idealus fisting Lubrikantas

EROS UltraX fisting yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ilgai išliekančio lubrikanto, būtino intensyvioms seksualinėms praktikoms, pvz fisting yra būtinas. Puikus, šiek tiek nuskausminantis poveikis atpalaiduoja išangę ir palengvina analinį išsiplėtimą, sumažina skausmą - absoliuti svajonė visiems, kurie mėgsta eksperimentuoti! fisting Lubrikantas yra bekvapis, nelašantis ir visiškai be aliejaus, riebalų ir kvepalų. Jis ne tik malonus naudoti, bet ir saugus latekso prezervatyvams. Todėl EROS UltraX fisting puikiai tinka visiems, ieškantiems saugios ir patogios fistingo patirties.

EROS UltraX Fisting: puikios konsistencijos ir lengvai naudojamas

EROS UltraX fisting pasižymi tobula konsistencija, nei per skysta, nei per tiršta, idealiai tinkančia naudoti ir naudojimo metu. O geriausia yra tai, kad nuostabus lubrikantas išlieka nepakitęs visą laiką! Galite naudoti fisting Lubrikantą naudoti ilgesnį laiką, priklausomai nuo jūsų poreikių. EROS UltraX fisting tiesiog puikiai tinka ilgoms sesijoms, nes užtikrina, kad pojūtis išliktų malonus ir slidus, nepalikdamas jokių lipnių likučių ant odos.

EROS UltraX Fisting: 100% pagaminta Vokietijoje

Absoliučiai aukščiausia kokybė, kuria galite pasikliauti! EROS UltraX fisting yra absoliučiai aukščiausios kokybės produktas, pagamintas tik Vokietijoje. Nuo 1994 m. EROS vardas reiškia absoliučiai novatoriškus ir itin patikimus produktus! EROS UltraX formulė fisting tiesiog tobulai tinka visiems, ieškantiems intensyvios analinės patirties. Su šiuo fisting Lubrikantu galite visiškai pasikliauti saugumu, komfortu ir ilgalaikiu malonumu sekso metu.

EROS UltraX Fisting naudojimo instrukcija:

Naudojant EROS UltraX fisting patirsite intensyvų analinį seksą ir fisting kaip niekada anksčiau! Ilgalaikis poveikis ir maloni konsistencija užtikrina saugų ir malonų naudojimą, kuris jus džiugins. Tiesiog užtepkite pakankamą kiekį, kad pasiektumėte norimą lubrikaciją, ir pirmyn!

Daugiau informacijos:

  • EROS UltraX fisting
  • fisting Lubrikantas analiniam lytiniam aktui, vaginaliniam lytiniam aktui, analiniam fistingui ir vaginaliniam fistingui.
  • Pagaminta Vokietijoje
  • Sudėtis: 500 ml (16,91 fl. oz.)
  • fisting Netepkite lubrikanto ant atvirų žaizdų ar uždegiminės odos.
  • Naudojimas: EROS UltraX fistingsilikono ir vandens pagrindo hibridinis fistingo lubrikantas su pantenoliu, suteikia ilgai išliekančią lubrikaciją, neišsausindamas. Jis yra tirpus vandenyje, be aliejaus, riebalų ir kvepalų, nepalieka likučių ir yra bekvapis. Tepkite varpą, išangę arba makštį pagal poreikį. EROS UltraX fisting suderinamas su lateksu, lengvai nuplaunamas su muilu ir turi būti laikomas vėsioje ir vaikams nepasiekiamoje vietoje. Venkite tiesioginių saulės spindulių ir po naudojimo sandariai uždarykite.
  • Sudėtis ir naudojimas: EROS UltraX sudėtyje yra fisting gamintojas pasirūpino atrinkti aukštos kokybės sudedamąsias dalis, kad būtų užtikrintas saugus ir malonus pojūtis. Išsamią informaciją apie sudedamąsias dalis rasite ant pakuotės ir šiame gaminio aprašyme. Jautrią odą turintiems arba žinomai alergiškiems naudotojams rekomenduojame prieš naudojant produktą pirmą kartą išbandyti jį ant nedidelio odos ploto, kad būtų galima atmesti galimą netoleravimą. Jei nesate tikri dėl sudedamųjų dalių ar jų poveikio, pasitarkite su gydytoju arba vaistininku.
  • Sudedamosios dalys (INCI): Sudėtis: Aqua (vanduo), glicerinas, propilenglikolis, lauritas - 9, natrio akrilatas / akriloildimetiltauratas, dimetikonolis, izoheksadekanas, polisorbatas 80, hidroksietilceliuliozė, fenoksietanolis, etilheksilglicerinas.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

EROS UltraX fisting - 500 ml - Tepalas fisting

EROS UltraX fisting - 500 ml - Tepalas fisting

EROS UltraX fisting yra sensacingas fisting Lubrikantas, specialiai sukurtas specialiems analinių santykių poreikiams ir fisting sukurtas. Jis suteikia neįtikėtinai ilgai išliekančią lubrikaciją be lipnumo ar išsausėjimo. EROS UltraX fisting sudėtyje nėra aliejaus, riebalų ir kvepalų, o jo konsistencija yra švelni, todėl jį naudoti saugu ir patogu.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

19 kitų tos pačios kategorijos prekių: