Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Tepalas

Naujienlaiškis

BUTTR fisting Kremas - Lubrikantas fisting

Jei ieškote ypač universalaus lubrikanto ir norite lubrikuoti ir analinę, ir vaginalinę angą, tuomet fisting analinį ir vaginalinį, tada BUTTR fisting Kremas yra kaip tik jums tinkamas lubrikantas. Net jei mėgstate itin kietą ar labai intensyvų seksą, BUTTR fisting Kremas gali bet kada neatsilikti nuo jūsų drąsiausių fantazijų.

Daugiau informacijos

3268/500

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei ieškote ypač universalaus lubrikanto ir norite lubrikuoti ir analinę, ir vaginalinę angą, tuomet fisting analinį ir vaginalinį, tada BUTTR fisting Kremas yra kaip tik jums tinkamas lubrikantas. Net jei mėgstate itin kietą ar labai intensyvų seksą, BUTTR fisting Kremas gali bet kada neatsilikti nuo jūsų drąsiausių fantazijų. BUTTR fisting Kremas taip pat tinka naudoti su fisting Pirštinėmis ir įvairiais sekso žaislais.

    BUTTR fisting Cream

    BUTTR fisting Cream yra puikus lubrikantas analiniam fistingui: priešingai nei makštis, išangė negamina savo išskyrų, todėl toks ilgai išliekantis lubrikantas kaip BUTTR fisting Kremas, būtinai turėtų būti naudojamas. BUTTR fisting Cream yra specialus kremas, skirtas analiniam ir vaginaliniam įsiskverbimui. BUTTR fisting Cream yra tirštesnis už įprastus lubrikantus, todėl įsiskverbimas tampa patogesnis ir lengvesnis. Lubrikantas yra draugiškas odai, ilgai išlieka lubrikuotas ir yra bekvapis. Didelis 500 ml (19,22 ml) indelis palengvina lubrikanto tepimą sekso metu, kad galėtumėte visiškai susikoncentruoti į savo malonumą.

    fisting Lubrikantas arba fisting Lubrikantas kremas...

    Fistingo lubrikantas yra nepakeičiama pagalbinė priemonė analiniam ar vaginaliniam įsiskverbimui ranka ar kumščiu! Net jei tai ne visada turi būti suspaustas kumštis, atitinkama kūno anga patiria didelę įtampą. Kad tai fisting kuo malonesnį poveikį, naudojami specialūs fistingo lubrikantai. MEO.de rasite vandens pagrindo fistingo gelio, silikoninio fistingo lubrikanto ir aliejinio arba riebalinio fistingo lubrikanto. Tarp jų yra mūsų išbandyti ir patikrinti prekių ženklai "Le Fist" ir "Let's Fuck Ultimate", "Let's Fuck Extreme", Glory HoleJ-Lube (mūsų populiariausi) "Mancunt" ir "Let's Fuck Hot", taip pat tokie produktai kaip arba klasikinis "Crisco".

    Kas yra fistingo lubrikantas?

    Analinis arba vaginalinis fisting apima maksimalų atitinkamos kūno angos ištempimą ir gilų įsiskverbimą ranka, kumščiu arba specialiais dildėmis. Kad tai padaryti būtų lengviau, naudojami specialūs fistingo lubrikantai, kurie pasižymi dideliu lubrikantu ir nėra linkę greitai išdžiūti. Sling Fistingo seansas gali trukti kelias valandas, todėl naudojamas lubrikantas turi atlaikyti!fisting Lubrikantai gali būti silikono, tepalo arba vandens pagrindo ir pasižymintys specialiomis savybėmis, pavyzdžiui, anestezuojančiu poveikiu, kaip mūsų "Let's Fuck Extreme", arba šildančiu poveikiu, kaip mūsų "Let's Fuck Hot".

    Daugiau informacijos:

    • BUTTR fisting Kremas
    • Sudėtis: 500 ml (19,22 fl.oz.)
    • BUTTR yra naujoviškas lubrikantas. Jis suteikia daugiau malonumo sekso metu, leidžia atsipalaidavus užsiimti analiniu seksu su dilde arba poroje, giliau įsiskverbti ranka ar kumščiu ir yra idealus lubrikantas fistingo seansui. Lubrikanto negalima naudoti su silikoniniais sekso žaislais ar latekso gaminiais, nes jis gali pažeisti šias medžiagas. Jis labiau tinka sekso žaislams, pagamintiems iš stiklo, nerūdijančio plieno ar vinilo.
    • Sudėtis (INCI): Vanduo, vazelinas, skystas parafinas, cetearilo alkoholis, propilenglikolis, PEG-8 stearatas, cetearetas-25, dimetikonas, fenoksietanolis, izopropilo miristatas, etilheksilglicerinas, citrinos rūgštis.
    • Sudėtis ir naudojimas: Gamintojas, kurdamas šį lubrikantą, pasirūpino aukštos kokybės ingredientais, kad užtikrintų saugią ir malonią patirtį. Išsamią informaciją apie sudedamąsias dalis rasite ant pakuotės ir šiame gaminio aprašyme. Jautrią odą turintiems arba žinomai alergiškiems naudotojams rekomenduojame prieš naudojant produktą pirmą kartą išbandyti jį ant nedidelio odos ploto, kad būtų galima atmesti galimą netoleravimą. Jei nesate tikri dėl sudedamųjų dalių ar jų poveikio, reikėtų pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Funktioniert einwandfrei

    Habe die Buttr Creme erhalten und wir sind echt begeistert. Alles was vorher nicht funktioniert hat, hat mit der Buttr sofort funktioniert. Immer wieder gern.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ottimo

    Testata sia la versione in crema sia quella in burro. Entrambe ottime, funzionano molto bene.
    La versione in burro è ovviamente molto più "pastosa", ma richiede un maggior lavoro per la pulizia a fine utilizzo.
    La versione crema invece è più facile da pulire, probabilmente risulta anche un po' più "scorrevole" ma penso che, a differenza dell'altra, in caso di impiego prolungato, richieda di essere ripristinato ogni tanto.
    Comunque entrambi i prodotti sono ottimi ed efficaci.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Lubrificante per esigenti

    Il lubrificante a base siliconica è di fatto molto più lubrificante della versione a base d’acqua….l’importante è andarci piano e si può anche esagerare…..quindi ottimo per giochi estremi.
    Tempistiche abbontanti senza bisogno di riapplicare.
    Il prodotto va dosato bene perché poi per lavarlo via bisogna insistere un po di più dalla pelle…..anche se con un buon sapone si risolve. Dai tessuti si lava senza problemi. Consigliato per chi vuole esagerare…..

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Awesome

    Feels really good but my booty gets really hot when i am enjoying my toys i never had this with the other cream

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Slips in nicely

    So I've been struggling with MEO's fisting hand and this is the gel that got me through it. Fantastic lube and now is my number one buy for anal lube.
    Also seems to help when cleaning your anal toys.

    • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    BUTTR fisting Kremas - Lubrikantas fisting

    BUTTR fisting Kremas - Lubrikantas fisting

    Jei ieškote ypač universalaus lubrikanto ir norite lubrikuoti ir analinę, ir vaginalinę angą, tuomet fisting analinį ir vaginalinį, tada BUTTR fisting Kremas yra kaip tik jums tinkamas lubrikantas. Net jei mėgstate itin kietą ar labai intensyvų seksą, BUTTR fisting Kremas gali bet kada neatsilikti nuo jūsų drąsiausių fantazijų.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    19 kitų tos pačios kategorijos prekių: