Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Tepalas

Naujienlaiškis

BUTTR fisting Gelis - lubrikantas fisting

Jei norite įsitikinti, kad ranka ar kumštis gali įsiskverbti į išangę ar makštį fisting gali ypač gerai ir švelniai įsiskverbti į išangę ar makštį, tuomet fisting BUTTR gelis yra kaip tik jums tinkamas lubrikantas. Atpalaiduojantis poveikis fisting Gelis gali puikiai ištempti išangę ar makštį.

Daugiau informacijos

3267/500

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei norite įsitikinti, kad ranka ar kumštis gali įsiskverbti į išangę ar makštį fisting gali ypač gerai ir švelniai įsiskverbti į išangę ar makštį, tuomet fisting BUTTR gelis yra kaip tik jums tinkamas lubrikantas. Dėl atpalaiduojančio poveikio fisting Gelio gali puikiai ištempti išangę ar makštį. BUTTR fisting Gelis yra vandens pagrindo, todėl jį taip pat galima naudoti su sekso žaislais ir prezervatyvais.


    BUTTR fisting Gelis

    BUTTR fisting Gelis idealiai tinka fisting ir analiniams santykiams. fisting BUTTR gelis yra tirštesnės konsistencijos nei įprasti lubrikantai, todėl įsiskverbimas tampa sklandesnis ir lengvesnis. Dėl vandens pagrindo formulės lubrikantas taip pat tinka naudoti su silikoniniais vibratoriais ar analiniais kaiščiais ir latekso prezervatyvais. Po naudojimo gelį galima fisting Gelį galima nuplauti vandeniu. Be to, fisting BUTTR gelio sudėtyje nėra riebalų ir kvepalų, jis visiškai bekvapis. Dideliame 500 ml (19,22 ml) talpos indelyje lubrikantą lengva tepti lytinio akto metu, kad galėtumėte visiškai susikoncentruoti į savo malonumą. Idealus lubrikantas nuostabiems fistingo potyriams dviese.

    fisting Gelis, fisting Lubrikantas, fisting Lubrikantas kremas...

    A fisting Lubrikantas yra nepakeičiama pagalbinė priemonė analiniam ar vaginaliniam įsiskverbimui ranka ar kumščiu! Net jei tai ne visada turi būti suspaustas kumštis, atitinkama kūno anga patiria didelį krūvį. Todėl naudojami specialūs fistingo lubrikantai, kad fistingas būtų kuo patogesnis. fisting Vandens pagrindo gelis, fisting Silikono pagrindo lubrikantai ir fisting Aliejaus arba riebalų pagrindu pagamintų lubrikantų rasite MEO.de. J-Lube Tai mūsų išbandyti ir patikrinti prekių ženklai "Le Fist" ir "Let's Fuck Ultimate", "Let's Fuck Extreme", "Mancunt" ir "Let's Fuck Hot", taip pat tokie produktai kaip arba klasikinis "Crisco".

    Kas yra fistingo lubrikantai?

    Analinis arba vaginalinis fisting tikslas - kuo labiau ištempti atitinkamą kūno angą ir giliai įsiskverbti. Kad tai padaryti būtų lengviau, naudojami specialūs fistingo lubrikantai, kurie pasižymi dideliu lubrikantu ir nėra linkę greitai išdžiūti. Sling Fistingo seansas gali trukti kelias valandas, todėl naudojamas fistingo lubrikantas turi atlaikyti!fisting Lubrikantai gali būti silikono, tepalo arba vandens pagrindo ir pasižymintys specialiomis savybėmis, pavyzdžiui, anestezuojančiu poveikiu, kaip mūsų "Let's Fuck Extreme", arba šildančiu poveikiu, kaip mūsų "Let's Fuck Hot".

    Daugiau informacijos:

    • BUTTR fisting Gelis
    • Sudėtis: 500 ml (19,22 fl.oz.)
    • BUTTR yra naujoviškas lubrikantas. Jis suteikia daugiau malonumo sekso metu, leidžia atsipalaidavus užsiimti analiniu seksu su dilde arba dviem, gilesniam įsiskverbimui ranka ar kumščiu ir yra idealus lubrikantas fistingo seansui.
    • Sudėtis (INCI): Vanduo, glicerinas, hidroksietilceliuliozė, natrio benzoatas, kalio sorbatas, citrinos rūgštis.
    • Sudėtis ir naudojimas: Gamintojas, kurdamas šį lubrikantą, pasirūpino aukštos kokybės ingredientais, kad užtikrintų saugią ir malonią patirtį. Išsamią informaciją apie sudedamąsias dalis rasite ant pakuotės ir šiame gaminio aprašyme. Jautrią odą turintiems arba žinomai alergiškiems naudotojams rekomenduojame prieš naudojant produktą pirmą kartą išbandyti jį ant nedidelio odos ploto, kad būtų galima atmesti galimą netoleravimą. Jei nesate tikri dėl sudedamųjų dalių ar jų poveikio, reikėtų pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Geil

    Können wir tatsächlich empfehlen . Es gab keine Probleme. es lässt sich sogar mit der Spritze aufziehen.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Great

    Wow I love this stuff I had the clear gell before but decided to try this one and certainly wasn't disappointed highly recommended thanks

      Vertinimas 

      Good product - long lasting

      Lets be honest some lubes dry quickly and become sticky or tacky. I rate this this lube as it stays "creamy" without drying out. Big tub and easy to apply, doesn't stain the sheets or leave oily residues everywhere and is non scented

        Vertinimas 

        Meine Empfehlung

        Das Fisting Gel ist ganz gut allerdings sind die Produkte von LETS FUCK (auch hier im Shop) viel besser

          Vertinimas 

          Attention à ne pas se laisser emporter

          J'ai pris en version gel, je testerai les autres version à l'occasion pour trouver celui que je préfère.
          Vraiment efficace, le gel reste bien en place sûr n'importe quel jouet contrairement au lubrifiant que j'utilisais avant, et qu'elle lubrification !
          Pas de sensation désagréable de chauffe, pas d'odeur et se nettoie facilement, que demander de plus ?
          Et bien justement, il manque un moyen simple d'application, le gel étant assez épais, un système type pousse mousse pour appliquer une petite noisette ou il faut serait un plus, et c'est plus hygiénique.

            Vertinimas 

            Bon pouvoir lubrifiant

            Ni trop chauffant ni gras a outrance, le gel est parfait pour des pratiques Fist

              Vertinimas 

              Sèche un peu vite mais pas désagréable

              Sèche un peu vite mais sa texture passe bien. Si vous recherchez la même sensation qu'avec un gel exclusivement a base d'eau, oublié

                Vertinimas 

                Superbe glisse

                Voici un bon lubrifiant sans odeur, assez glissant qui reste longtemps sur vos jouets et muqueuses. Le nettoyage est très facile et il ne fait aucune trace sur les tissus.
                Bravo, on recommande. En revanche, on a aussi la version creme qui est beaucoup moins lubrifiante (agréable tout de même) mais qui peut laisser des taches sur les tissus et qui se nettoye beaucoup moins bien. En revanche elle reste assez bien sur les jouet mais aussi et surtout sur les doigts.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  BUTTR fisting Gelis - lubrikantas fisting

                  BUTTR fisting Gelis - lubrikantas fisting

                  Jei norite įsitikinti, kad ranka ar kumštis gali įsiskverbti į išangę ar makštį fisting gali ypač gerai ir švelniai įsiskverbti į išangę ar makštį, tuomet fisting BUTTR gelis yra kaip tik jums tinkamas lubrikantas. Atpalaiduojantis poveikis fisting Gelis gali puikiai ištempti išangę ar makštį.

                  Parašykite savo atsiliepimą

                  Kiti klientai taip pat pirko:

                  19 kitų tos pačios kategorijos prekių: