Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Stiklo dildės

Naujienlaiškis

Satisfyer Double Crystal - Stiklinis dildo

Nesvarbu, ar tai prostatos masažas, ar vaginalinė, ar analinė stimuliacija - dėl ergonomiškos formos "Satisfyer Double Crystal" stiklinis vibratorius puikiai prisitaiko prie jūsų poreikių ir užtikrina įvairiapusę bei intensyvią patirtį.

Daugiau informacijos

10040/00

49,99 €


-20,00 €

29,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Satisfyer Double Crystal" - prabangus stiklinis dildo, skirtas įvairiapusiam stimuliavimui

    "Satisfyer Double Crystal" yra daugiau nei stiklinis dildo - jis įkūnija eleganciją, universalumą ir aukštos kokybės dizainą. Iš tvirto, nedūžtančio borosilikatinio stiklo pagamintas stiklinis vibratorius "Satisfyer Double Crystal" pasižymi itin glotniu ir slidžiu paviršiumi, kuris malonus odai. Nesvarbu, ar tai prostatos masažas, ar vaginalinė, ar analinė stimuliacija - dėl savo ergonomiškos formos Satisfyer Double Crystal puikiai prisitaiko prie jūsų poreikių ir užtikrina įvairias ir intensyvias patirtis.

    Dvi pusės dvigubam malonumui - lygi ir tekstūruota

    Patirkite dvigubą stimuliaciją su "Satisfyer Double Crystal". Viena pusė yra lygi ir užtikrina švelnų slydimą, o kita, tekstūruota pusė suteikia intensyvius pojūčius kaskart įeinant ir išeinant iš analinio kanalo. Nesvarbu, ar pasirinksite lygią, ar tekstūruotą pusę, abiejų versijų tikslas - stimuliuoti karštuosius taškus ir suteikti fantastišką orgazmą.

    Universalus naudojimas - vaginalinei ir analinei stimuliacijai

    Satisfyer Double Crystal yra ne tik vizualus akcentas, bet ir funkcionaliai universalus. Dėl praktiškos rankenos visada galėsite visiškai kontroliuoti stiklinį dildo. Dėl to "Satisfyer Double Crystal" idealiai tinka vaginalinei ir analinei stimuliacijai ir leidžia puikiai manevruoti stikliniu dildo per solo seansus.

    Prostatos masažas su "Satisfyer Double Crystal

    Dėl anatomiškai suprojektuotos formos "Satisfyer Double Crystal" taip pat idealiai tinka tikslingam prostatos masažui. Dėl švelnaus stiklinio dildo išlenkimo galima tikslingai stimuliuoti P tašką ir užtikrinti kvapą gniaužiančius prostatos orgazmus. Viena "Satisfyer Double Crystal" pusė tarnauja kaip praktiška rankena, kad prostatos masažo metu turėtumėte visišką kontrolę ir galėtumėte tiksliai valdyti stimuliaciją. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar pažengęs naudotojas, su šiuo stikliniu dildo lengvai pasieksite karštuosius taškus, dėl kurių prostatos masažas taps nepamirštama patirtimi.

    Temperatūros žaidimai su Satisfyer Double Crystal

    Iš borosilikatinio stiklo pagamintas "Satisfyer Double Crystal" yra itin atsparus karščiui ir puikiai tinka jaudinantiems temperatūros žaidimams. Pašildykite vibratorių šiltame vandenyje arba atvėsinkite jį šaldytuve, kad jūsų potyriai pereitų į kitą lygį. Tokie temperatūros pokyčiai suteikia ypatingą stimuliaciją ir kiekvieną naudojimą paverčia nepamirštama akimirka.

    Lengvas valymas ir priežiūra

    Satisfyer Double Crystal reikia valyti po kiekvieno naudojimo. VERYCLEAN Tiesiog nuplaukite jį po drungnu vandeniu ir naudokite švelnią valymo priemonę arba specialų žaislų valiklį, pvz. Borosilikatinis stiklas yra ypač higieniškas ir patvarus, todėl šis stiklinis dildo yra ilgaamžis sekso žaislas. Naudokite vandens pagrindo lubrikantą, pvz., "FuckBuddy" arba hibridinį lubrikantąGlory Hole iš MEO, kad malonumas būtų dar sklandesnis.

    Kodėl verta rinktis Satisfyer Double Crystal?


    Satisfyer - inovacijos ir dizainas:

    "Satisfyer" prekės ženklas - tai aukščiausios kokybės ir modernaus dizaino simbolis. Žinomas dėl naujoviškos slėgio bangų technologijos, "Satisfyer" praturtina milijonų žmonių meilės gyvenimą visame pasaulyje. Dvigubas kristalas "Satisfyer" yra dar vienas tobulo funkcijos ir estetikos derinio pavyzdys. Tvirtas, elegantiškas ir universalus - šis žaislas pakelia jūsų stimuliaciją į naują lygį.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super

    dildo: gute Handhabung, sehr gute Qualität, gilt für die glatte Hälfte ebenso wie für die geriffelte.

      Vertinimas 

      Glasdildo

      Hatte noch nie einen aus Glas. Echt edel!!!
      Bin froh das ich ihn gekauft habe, besser geht nicht

        Parašykite savo atsiliepimą

        Satisfyer Double Crystal - Stiklinis dildo

        Satisfyer Double Crystal - Stiklinis dildo

        Nesvarbu, ar tai prostatos masažas, ar vaginalinė, ar analinė stimuliacija - dėl ergonomiškos formos "Satisfyer Double Crystal" stiklinis vibratorius puikiai prisitaiko prie jūsų poreikių ir užtikrina įvairiapusę bei intensyvią patirtį.

        Parašykite savo atsiliepimą

        8 kitų tos pačios kategorijos prekių: