Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Spenelių spaustukai

Naujienlaiškis

Reguliuojamas Tit Tower - BDSM spenelių spaustukai

Didžiausias smūgis paklusniam ekstremalios spenelių stimuliacijos mėgėjui. Mūsų reguliuojamas "Tit Tower" yra puikus BDSM sekso žaislas visiems, kurie nori intensyviai ir kontroliuojamai stimuliuoti jautrius spenelius. Šis aukštos kokybės metalinis prietaisas, galintis ištempti spenelius daugiau nei ekstremaliai 7 cm, siūlo platų pojūčių spektrą - nuo švelnaus iki intensyvaus.

Daugiau informacijos

9240/00

59,99 €


-10,00 €

49,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Didžiausias smūgis paklusniam ekstremalios spenelių stimuliacijos mėgėjui. Mūsų reguliuojamas "Tit Tower" yra puikus BDSM sekso žaislas visiems, kurie nori intensyviai ir kontroliuojamai stimuliuoti jautrius spenelius.



    Šis aukštos kokybės metalinis prietaisas, galintis ištempti spenelius daugiau nei ekstremaliais 7 cm, suteikia platų pojūčių spektrą - nuo švelnaus iki intensyvaus. Kodėl vyrai ir moterys mėgsta spenelių spaustukus: Spenelių spaustukai yra populiarus BDSM aksesuaras, kurį vertina tiek vyrai, tiek moterys. To priežastys yra įvairios ir pagrįstos unikaliais pojūčiais ir psichologiniais aspektais, kuriuos suteikia spenelių spaustukai:

    • Stipresni orgazmai: spenelių jautrumas toks ryškus, kad kai kurie žmonės gali patirti orgazmą vien juos stimuliuodami!
    • Didesnis jautrumas: naudojant spenelių spaustukus padidėja spenelių kraujotaka, todėl jie tampa jautresni ir jaudresni. Tai sukelia intensyvesnius seksualinius pojūčius, kuriais mėgaujasi ir vyrai, ir moterys.
    • Malonus skausmas: Daugeliui žmonių spenelių spaustukų patrauklumas yra skausmo ir malonumo derinys. Spenelių spaustukai spaudžia jautrius spenelius, todėl sukelia malonų skausmą, kuris taip pat jaudina. Šis skausmo ir malonumo mišinys gali būti ypač intensyvus ir tenkinantis.
    • Psichologinė stimuliacija: Spenelių spaustukų naudojimas gali sustiprinti paklusnumo ir kontrolės jausmą. Paklusniems partneriams žinojimas, kad jie yra dominuojančio partnerio rankose, yra stiprus psichologinis stimulas. Tuo pat metu dominuojantis partneris mėgaujasi kontrole ir valdžia, kurią gali įgyti naudodamas spenelių spaustukus.
    • Universalus naudojimas: Spenelių spaustukai, tokie kaip mūsų "Tit Tower", gali būti naudojami labai įvairiai. Juos galima naudoti vienus arba su partneriu. Nuimamą spenelių spaustuką (vadinamąjį "dobilo spaustuką") su neslystančia plastikine danga ant spaustuko paviršiaus taip pat galima naudoti atskirai, norint pritvirtinti papildomų svorių ir dar labiau sustiprinti stimuliaciją.




    Reguliuojamo "Tit Tower" ypatybės Mūsų "Tit Tower" yra tvirtas ir universalus BDSM prietaisas, specialiai sukurtas ekstremaliai spenelių stimuliacijai. Spenelių spaustukų intensyvumas yra reguliuojamas, todėl tiek pradedantieji, tiek patyrę BDSM gerbėjai gaus savo pinigus. Štai tik keletas išskirtinių savybių, kuriomis pasižymi mūsų "Tit Tower":

    • Aukštos kokybės metalas: "Tit Tower" pagamintas iš aukštos kokybės metalo, kuris yra ne tik patvarus, bet ir saugus bei draugiškas odai.
    • Ekstremalus spenelių ištempimas: Didžiausias spenelių ištempimas siekia daugiau nei 7 cm, todėl "Tit Tower" užtikrina tikslingą ir kontroliuojamą stimuliaciją, kurią galima pritaikyti prie individualių poreikių.
    • Nuimami spenelių spaustukai: Spenelių spaustukai turi neslystančią plastikinę dangą ant spaudžiamojo paviršiaus ir gali būti naudojami be prietaiso. Tai suteikia papildomo lankstumo naudojant.
    • Daugiafunkcinis naudojimas: jei varpa nėra erekcijos būsenoje, "Tit Tower" taip pat tinka tikslingam CBT naudojimui (kaip apyvarpės spaustukas ir varpos tempimui). Dėl to "Tit Tower" yra itin universalus BDSM repertuaro įrankis.




    Naudojimas ir valymas: "Tit Tower" lengva ir saugu naudoti. Pradėkite nuo nedidelio intensyvumo ir lėtai didinkite tempimą, kad sustiprintumėte pojūčius ir ištirti partnerio ar savo galimybių ribas.

    Po naudojimo prietaisą reikia kruopščiai išvalyti ir dezinfekuoti, kad naudojimas būtų higieniškas. Reguliuojamas "Tit Tower" siūlo aukščiausią stimuliaciją visiems ekstremalių spenelių žaidimų gerbėjams. CBT Dėl savo universalumo ir galimybės jį naudoti tiek spenelių stimuliacijai, tiek ir tam, kad jis taptų būtinu bet kurios BDSM kolekcijos aksesuaru. Tiek vyrai, tiek moterys įvertins intensyvius pojūčius ir psichologinę stimuliaciją, kurią siūlo šis unikalus prietaisas.

    Atraskite spenelių stimuliavimo pasaulį jau dabar su mūsų aukštos kokybės "Tit Tower" ir patirkite neprilygstamų malonumo ir atsidavimo akimirkų.Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Muy buen aparato

    Buen aparato para el estiramiento de los pezones teniendo el aparato puesto durante mucho tiempo da excelentes resultados.

      Vertinimas 

      super arrache tetons

      tres bon article pour le travail des seins pas evidant pour les débutantes mais au bout de quelques fois on en jouit tres fort et on voit ses tetons s'allonger a l'extreme
      Myarlou soumise

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Single device or a pair?

      Other tit torture devices make it clear you’re buying a pair, but this ad is ambiguous. Which is it, a pair of just one?

      • 2 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      I LOOOOOOOOVED it

      I have small nipples and never knew they could be stretched so far. It felt as though they were being ripped from my body. I LOOOOOOOOVED it

      • 6 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Sehr geile Dinger

      Geil und extrem effektiv. Die Verstellung ist einfach, sogar relativ "feinfühlig". Grundsätzlich machen die Tit Tower uns einen riesigen Spaß.

      • 1 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Nippelklemmen

      War erst etwas skeptisch wegen der Konstruktion, aber diese ist perfekt und die Nippelklammern halten prima. Produkt kann ich empfehlen.

      • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      I am going to enjoy using it on him

      I have not bought this item yet. I am in fact going to be purchasing this item in the very near future. My slave is going to not like it, but I am going to enjoy using it on him. I love the items that MEO-TEAM comes out with. Anyhow, I just love this item.

      • 3 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      MUST HAVE

      This is a must have item for any male nipple pain pig. It works great on developed male nipples. As the Tower pulls the nipple, even more hungry nipple flesh is exposed so you can add more clamps.

      • 5 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Efficient

      A simple yet very efficient design to help you squeeze and pull on your subs nipples.

      • 3 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Reguliuojamas Tit Tower - BDSM spenelių spaustukai

      Reguliuojamas Tit Tower - BDSM spenelių spaustukai

      Didžiausias smūgis paklusniam ekstremalios spenelių stimuliacijos mėgėjui. Mūsų reguliuojamas "Tit Tower" yra puikus BDSM sekso žaislas visiems, kurie nori intensyviai ir kontroliuojamai stimuliuoti jautrius spenelius. Šis aukštos kokybės metalinis prietaisas, galintis ištempti spenelius daugiau nei ekstremaliai 7 cm, siūlo platų pojūčių spektrą - nuo švelnaus iki intensyvaus.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: