Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Sinnovator sekso žaislai

Naujienlaiškis

Sinnovator Oval butt plug

Jei vertinate sekso žaisliukų kokybę, pataikėte į tinkamą vietą! Šis klasikinis, rankų darbo ovalus butt plug iš "Sinnovator" rankomis išlietas iš aukštos kokybės platininio silikono ir yra tiesiog nuostabus.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei vertinate sekso žaislų kokybę, pataikėte ten, kur reikia! Šis klasikinis, rankų darbo ovalus butt plug iš "Sinnovator" rankomis išlietas iš aukštos kokybės platininio silikono ir yra tiesiog nuostabus.

     

    Sinnovator Oval butt plug yra paprasto dizaino, bet vis tiek nuostabiai stimuliuoja. Lygus ir minkštos formos kaištis patogiai slysta viduje ir užtikrina švelnų arba intensyvesnį tempimą, priklausomai nuo to, kokį dydį pasirinksite. Galimi 4 skirtingi dydžiai, skiriasi jo apimtis ir įkišamas ilgis. Jis suderinamas ir su silikoniniu, ir su vandens pagrindo lubrikantu, todėl galite būti tikri, kad žaidžiant su "Sinnovator Oval" butt plug viskas vyks sklandžiai - tiesiogine prasme.

     

    Šis rankų darbo butt plug ne tik puikiai atrodo, bet ir nuostabiai jaučiasi. Lanksti medžiaga prisitaiko prie jūsų kūno formų, todėl patogiai spaudžia ir maloniai tempia. Be abejo, ji 100 % saugi kūnui ir netoksiška. Sinnovator Oval butt plug turi siaurą kotelį ir išplatintą pagrindą, todėl puikiai išsilaiko savo vietoje net per ilgesnius žaidimus ar dienos metu. Dėl diskretiškos formos jį galima nešioti visą dieną ir niekas nesužinos, kad turite pikantišką paslaptį!

     

    Šiam SINNOVATOR sekso žaislui rekomenduojame mūsų MANCUNT lubrikantą. Šis lubrikantas sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir išsiplauna taip pat lengvai kaip vanduo. Dėl MANCUNT SINNOVATOR sekso žaislų naudojimas tampa kvapą gniaužiančiu malonumu. Užtepkite pakankamai lubrikanto ant sekso žaisliuko ir šiek tiek įkiškite į išangę naudodami mūsų "Lubrikanto šautuvą". Taip pat rekomenduojame naudoti mūsų EXTREMEO purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedantiesiems, tiek patyrusiems SINNOVATOR sekso žaisliukų gerbėjams. Prieš naudodami SINNOVATOR sekso žaislą, turėtumėte jį kruopščiai nuvalyti mūsų purškikliu "VeryClean".

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Rankų darbo klasikinės ovalios formos analinis kaištis
    • Smailėjanti forma užtikrina švelnų tempimą ir palengvina patogų įvedimą.
    • Siauras kaklelis ir praplatintas pagrindas užtikrina, kad analinis kaištis išliktų savo vietoje net ir ilgesnių seansų metu ar dienos metu.
    • Rankomis nulietas iš aukštos kokybės platininio silikono - 100 % saugus kūnui ir netoksiškas.
    • Apskritimas: mažas: galvutė: 3,5 cm, kotelis: 14 cm, vidutinis: galvutė: 4 cm, kotelis: 19 cm, didelis: galvutė: 5 cm, kotelis: 23 cm, XL: galvutė: 6 cm, kotelis: 30 cm.
    • Įstatomas ilgis: mažas: 11 cm, vidutinis: 14 cm, didelis: 18 cm, X dydžio: 23 cm.
    • Ilgis: mažas: 13,5 cm, vidutinis: 17 cm, didelis: 21 cm, X dydžio: 27 cm.
    • Bendras skersmuo: Mažas: galvutė: 0,75 cm, kotas: 4,4 cm, Vidutinis: galvutė: 0,8 cm, kotas: 5,9 cm, Didelis: galvutė: 1,2 cm, kotas: 7,7 cm, XL galvutė: 1,8 cm, kotas: 9,2 cm
    • Svoris: mažas: 0,137 kg, vidutinis: 0,34 kg, didelis: 0,59 kg, XL: 1,33 kg

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Molto valido

    Buon prodotto è buon materiale. Molto valido

      Vertinimas 

      Currently wearing ;)

      Soft plugs are quite hard to find and this plug in the medium soft is exactly what I've been waiting for, and sits perfectly for longer use. Slides in like a dream and feels so comfortable inside, snug enough to remind you it's in there while squishing and bending so nicely with every movement.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Sinnovator got me as a regular after this

      It´s great, I wouldn't change anything of it.
      Right now, I'm going to buy the next size!

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Most Comfortable plug ive ever used

      Very Comfortable
      Great build quality

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Sinnovator Oval butt plug

      Sinnovator Oval butt plug

      Jei vertinate sekso žaisliukų kokybę, pataikėte į tinkamą vietą! Šis klasikinis, rankų darbo ovalus butt plug iš "Sinnovator" rankomis išlietas iš aukštos kokybės platininio silikono ir yra tiesiog nuostabus.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      11 kitų tos pačios kategorijos prekių: