Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Sheets of San Francisco

Naujienlaiškis

Sheets of San Francisco - Neperšlampamas paklodės lakštas - juodas

Maloniai minkšta, lengvai prižiūrima ir atspari dėvėjimui! Sheets of San Francisco Su neperšlampama juoda paklode iš , lova išliks apsaugota net ir intensyvaus sekso metu. Dėl tobulai prigludusios ir nejautraus, skysčiams nelaidaus paviršiaus galite linksmintis nesijaudindami dėl dėmių ant patalynės ar čiužinio.

Daugiau informacijos

249,99 €


-50,00 €

199,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Maloniai minkšta, lengvai prižiūrima ir atspari dėvėjimui! Sheets of San Francisco Su neperšlampama juoda paklode iš , lova išliks apsaugota net ir intensyvaus sekso metu. Dėl tobulai prigludusios ir nejautraus, skysčiams nelaidaus paviršiaus galite linksmintis nesijaudindami dėl dėmių ant patalynės ar čiužinio. O geriausia: po sekso prigludusi paklodė užtikrina atsipalaidavusį miego komfortą.

    .

    Prabangi, vandeniui atspari patalynė aistringoms naktims

    Sheets of San Francisco reiškia prabangią, vandeniui atsparią patalynę, specialiai sukurtą intensyvioms ir aistringoms naktims. Aukštos kokybės patalynė iš ne tik nepraleidžia skysčių, bet ir yra itin patvari bei lengvai prižiūrima. Dėl specialios "Fluidproof" technologijos patalynė saugiai ir tvirtai laikosi savo vietoje ir neslysta net per laukinius nuotykius. Nesvarbu, ar sekso, ar jaudinančio seanso metu, patalynė iš puikiai apsaugos jūsų lovą ir baldus. Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco Sheets of San Francisco

    Patalynė iš "San Francisco": maloniai minkšta, lengvai prižiūrima ir patvari

    Sheets of San Francisco Dėl kvėpuojančio paviršiaus paklodės ir pagalvių užvalkalai iš "San Francisco" maloniai minkšti prie odos ir patikimai atstumia skysčius. Sheets of San Francisco Puiki kokybė užtikrina ilgą tarnavimo laiką, todėl patalynė iš "San Francisco" yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina funkcionalumą ir stilių.

    Įvairūs dydžiai, raštai ir spalvos

    Sheets of San Francisco Ilgametę patirtį turinti įmonė siūlo išskirtinį įvairaus dizaino neperšlampančios patalynės pasirinkimą, kuris puikiai atitinka individualius poreikius. Sheets of San Francisco Nesvarbu, ar tai būtų patalynės užvalkalas, prigludusi paklodė, ar užvalkalas pagalvei, užtikrinama maksimali apsauga ir komfortas. Juodos (elegantiškos), raudonos (jausmingos) ir baltos (klasikinės) spalvų aukštos kokybės patalynė stilingai įsilieja į bet kurį miegamąjį ir kiekvieną naktį paverčia nepamirštama patirtimi. Sheets of San Francisco Panaudojus patalynę iš galima tiesiog išskalbti skalbyklėje ir greitai vėl paruošti naudojimui!

    Patalynė "San Francisco": kokybė, kuri daro įspūdį

    Sheets of San Francisco Išskirtinės kokybės patalynė from yra ir funkcionali, ir estetiška. Idealiai tinka intensyviam seksui nebijant, kad ant patalynės liks dėmių - tiek paklodės, tiek pagalvių užvalkalai yra patvarūs ir maloniai švelnūs odai.

    Galimi paklodžių ir pagalvių užvalkalų dydžiai

    Didelė 2130 x 2400 mm dydžio paklodė suteikia daug erdvės visiškai uždengti lovą. Patalynės užvalkalai gali būti šių dydžių: viengulė lova 900 x 1900 mm, Jungtinės Karalystės dvigulė lova 1400 x 1900 mm, Jungtinės Karalystės karališkoji lova 1500 x 2000 mm, superkarališkoji lova 1800 x 2000 mm, ES viengulė lova 900 x 2000 mm, ES dvigulė lova 1400 x 2000 mm, ES karališkoji lova 1600 x 2000 mm. Pagalvių užvalkalai yra šių dydžių: standartiniai 700 x 450 mm, karališki 850 x 450 mm, kontinentiniai kvadratiniai 650 x 650 mm ir dideli kvadratiniai 800 x 800 mm. Sheets of San Francisco Užvalkalai tinka čiužiniams, kurių aukštis iki 25 cm.

    Pagaminta Didžiojoje Britanijoje

    Sheets of San Francisco Vienas iš išskirtinių bendrovės bruožų yra jos įsipareigojimas gaminti patalynę vietoje. Gamintojas gamina tiesiogiai Jungtinėje Karalystėje Europos ir vidaus rinkai skirtą patalynę. Šis sąmoningas sprendimas ne tik užtikrina darbo vietas regione, bet ir garantuoja aukštą kokybę bei greitą pristatymą.

    Patalynės skalbimo instrukcijos Sheets of San Francisco

    Patalynę reikia skalbti ne aukštesnėje kaip 40 °C temperatūroje švelniu ciklu. Patalynę rekomenduojama skalbti skalbinių maiše, kad ji kuo mažiau trintųsi ir būtų kuo mažiau pažeista dėl trinties su kitais audiniais. Negalima naudoti audinių minkštiklių, nes jie gali pabloginti medžiagai būdingą vandens nepralaidumą. Po skalbimo patalynės negalima džiovinti džiovyklėje. Vietoj to rekomenduojama džiovinti oru, geriausia - be tiesioginių saulės spindulių.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Très utile

    Utile et esthétique, je recommande.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Überdurchschnittliche Qualität

    Das sexy Laken hat eine überraschend gute Qualität -- fühlt sich fest und schwer an, wobei eine Seite glatt und die andere leicht angerauht ist. Die Abmessungen sind auch großzügig bemessen -- insgesamt sind wir mehr als positiv überrascht.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ein Gefühl wie zwischen Latex und Satin

    Ein super angenehmes Gefühl wie wenn man auf einer Mischung zwischen Latex und Satin liegt.
    Bleibt auch bei der wildesten und nassesten Spielen wasserdicht. Perfekt für heißen schmutzigen Sex im Bett ohne großes reinigungsdrama danach.
    Ein Musst have

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Facilement lavable

    Facilement lavable, il passe dans la machine à laver à 40°. Attention, il ne faut surtout pas le repasser ou réaliser un nettoyage à sec !

    Et si nous jouons avec quelques liquides ?

    Jules et moi aimons le latex. Mais ces draps en latex ont un coût ! Le drap Sheets of San Francisco est un moyen de s'en approcher à plus petit prix.

    Nous l'avons installé sur notre lit, bien qu'il peut être utilisé sur bien d'autres endroits, tel que le canapé, le sol, etc. La texture est très agréable. Un peu froide lorsqu'on s'allonge dessus mais adopte vite la température du corps. Il ne glisse pas, ne colle pas.

    Et c'est parti pour des jeux sensuels. Plus besoin d'avoir peur pour ses draps ou son matelas. Gel massant, cire, lubrifiant, éjaculation féminine... Pas de soucis de tâches avec ce drap !
    Une fois les coquineries terminées, un coup de lingue humide ou un passage en machine en lavé et le drap est prêt pour un nouveau moment coquin !

    Conclusion sur le mdrap Funsheet Plus

    Si tu aimes les jeux coquins qui ont tendance à être salissant, ce drap est fait pour toi ! Un tissu de qualité, un nettoyage facile et rapide ! De qui s'adapter à tout tes jeux érotiques !

    Read full review: http://mondesensuel.fr/drap-funsheet-plus-meo/

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Qualité Parfaite

    C'est le 1er article que j'achète de la gamme Sheets of San Francisco et je n'en suis pas déçue!
    Le drap est doux avant et après lavage. La matière est légèrement élastique ce qui permet de mettre le drap correctement et facilement.

    • 6 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Preisleistungverhältnis TOP

    Ich bin extrem positiv überrascht, wie schön weich sich das Spannbettlaken anfühlt und wie gut das Laken von MEO die Wäsche überstanden haben. Die Passform ist auch perfekt - selbst nach Wäsche und Trockner.

    • 4 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Auf alle Fälle eine Empfehlung

    Sehr schnelle Lieferung und das Spannbettlaken ist so wie beschrieben und passt perfekt. Bestelle ich gerne wieder...wenn erneuter Bedarf ist - oder eventuell mal eine andere Farbe.

    • 3 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Sheets of San Francisco - Neperšlampamas paklodės lakštas - juodas

    Sheets of San Francisco - Neperšlampamas paklodės lakštas - juodas

    Maloniai minkšta, lengvai prižiūrima ir atspari dėvėjimui! Sheets of San Francisco Su neperšlampama juoda paklode iš , lova išliks apsaugota net ir intensyvaus sekso metu. Dėl tobulai prigludusios ir nejautraus, skysčiams nelaidaus paviršiaus galite linksmintis nesijaudindami dėl dėmių ant patalynės ar čiužinio.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    11 kitų tos pačios kategorijos prekių: