Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Sekso žaislai

Naujienlaiškis

Vyras Edge Pro - Penis extender varpos plėtros

Edge "Male penis extender" naudoja varpos traukos metodą, kuris yra natūraliausias varpos didinimo būdas. Tačiau kaip veikia varpos tempimas? Laikui bėgant tolygiai ištempiant varpos veleną, audinio ląstelės dalijasi ir dauginasi, todėl varpos ilgis ir apimtis visam laikui padidėja.

Daugiau informacijos

3142/00

229,99 €


-30,00 €

199,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Male Edge" varpos ilgintuvas naudoja varpos traukos metodą, kuris yra natūraliausias varpos didinimo būdas. Tačiau kaip veikia varpos tempimas? Laikui bėgant tolygiai ištempiant varpos veleną, audinio ląstelės dalijasi ir dauginasi, todėl varpos ilgis ir apimtis visam laikui padidėja.

     

    Mūsų geriausio modelio "Male Edge Pro, yra geriausias varpos didintuvas, skirtas nuolatiniam augimui. Jis tiekiamas su plačiu priedų asortimentu, kuris garantuoja geriausius nuolatinio varpos didinimo rezultatus.

     

    "Male Pro" pristatymo apimtis Edge Pro" ilgintuvą sudaro:

     

    • 1 vnt Edge Varpos ilgintuvas
    • 1 vnt. - liniuotė / matavimo prietaisas
    • 1 vnt Edge Gaminio dėžutė
    • 1 vnt Edge Kelioninis krepšys
    • 1 vnt. - oficialus vyriškos lyties atstovas Edge Programa (brošiūra)
    • 5 vienetai - Vyriška Edge Guminiai dirželiai
    • 2 vnt. - Apsauginė pagalvėlė: dar patogiau ir nepastebimiau dėvėti.
    • 1 vnt. - Lipnus kompresas

     

    Ieškote ne to varpos ilgintuvo? Pažvelkite į mūsų vyriškus Edge Pagrindinį didinimo paketą arba "Male Edge Extra.

     

    Kaip naudoti "Male Edge Varpos ilgintuvą?

     

    Uždėkite varpos ilgintuvą ant neeaktualios varpos ir patogiai užveržkite gumines kilpas. Jis neskausmingas ir patogus dėvėti stovint, vaikštant ir sėdint, net nepastebimai po laisvais drabužiais. Išsamios instrukcijos, kaip naudoti "Male Edge taip pat siūloma internetinė prieiga prie išsamaus aiškinamojo vaizdo įrašo. Jei turite konkrečių klausimų, taip pat galite užsiregistruoti forume ir gauti specializuotų patarimų.

    Ar varpos ilgintuvai veikia? Taip, jie veikia!

     

    Male Edge naudoja varpos traukos (varpos tempimo) metodą, kuris yra natūraliausias varpos didinimo metodas. Tačiau kaip veikia varpos traukimas? Laikui bėgant tolygiai ištempiant varpos veleną, audinio ląstelės dalijasi ir dauginasi - šis procesas vadinamas "citokineze", todėl varpos ilgis ir apimtis nuolat didėja. Taip - vyriškos Edge yra PERMANENTINIS! Varpos ilgintuvo naudojamą varpos didinimo techniką galima diskretiškai atlikti namuose, todėl niekam nereikia žinoti apie ketinimą pailginti varpą.

    Varpos tempimo treniruočių planas:

     

    Mūsų šešių savaičių "Lėtosios pradžios planas" yra ideali mokymo programa, skirta pirmiesiems naudotojams priprasti prie "Male Edge" prietaiso ir varpos tempimo metodo. Vyro treniruočių programa Edge mokymo programa suteikia organizmui laiko priprasti prie varpos ilgintuvo, iš pradžių taikant tik nedidelę trauką ir naudojant prietaisą trumpą laiką.

     

    Vėliau traukos jėga ir naudojimo trukmė palaipsniui didinama kas savaitę. Pradinis planas yra orientacinis - jei manote, kad galite progresuoti greičiau nei nurodyta, tai nėra problema, nes bet kuriuo atveju naudoti gaminį yra labai saugu. Pasiekus norimų rezultatų, varpos didinimo programą galima paprasčiausiai sustabdyti, nes rezultatai yra ilgalaikiai, nereikia papildomų mokymų.

    Varpos didinimo privalumai:

     

    Jūsų kūnas tikriausiai yra toks pat tobulas, koks yra. Tačiau kodėl gi nepridėjus šiek tiek daugiau dydžio ir nepasidžiaugus didesne varpa? Mes tikime, kad varpos didinimas per Male Edge padidins jūsų pasitikėjimą savimi, pagerins seksualinį gyvenimą, taigi ir gyvenimo kokybę. Mums varpos didinimas yra tik dar vienas būdas palaikyti sveiką kūną, kaip ir ėjimas į sporto salę ar sveika mityba. Taigi pradėkite kelionę į didesnį penį jau šiandien. Vyras Edge Varpos ilgintuvas yra originalus ir geriausias varpos didinimo metodas. Male Edge didžiuojasi, kad jau daugiau nei 20 metų gamina geriausius varpos ilgintuvus ir gali pasigirti daugiau nei puse milijono patenkintų vartotojų visame pasaulyje.

     

    • Nuolatinis varpos didinimas
    • Stipresnė ir ilgesnė erekcija
    • Gali padėti išvengti priešlaikinės ejakuliacijos
    • Penio kreivumo ištiesinimas (Peironio liga)
    • Vyras Edge neturi šalutinio poveikio medicinine prasme.

    Kaip veikia varpos ilgintuvas? Kas yra varpos ilgintuvas?

     

    Varpos ilgintuvas - tai prietaisas, dėvimas ant varpos, kad kelias valandas per dieną šiek tiek ištemptų audinius. Kai jaučiatės patogiai naudodami prietaisą ir audiniai pradeda temptis, palaipsniui didinkite prietaiso trauką ir kasdien naudojamų valandų skaičių. Varpos ilgintuvas iš "Male Edge yra varpos didinimo prietaisas, kuriame varpos ilgis ir apimtis didinami naudojant trauką. Varpos ilgintuvai yra populiariausias varpos nuolatinio didinimo būdas. Be brangios operacijos specializuotoje klinikoje, varpos ilgintuvas yra vienintelis mediciniškai įrodytas metodas, leidžiantis pasiekti ilgesnę ir storesnę varpą. Kitaip nei varpos didinimo operacijos, prietaisai, kuriuose varpos didinimui naudojama trauka, nekelia jokios rimtos rizikos. Šį metodą galima patogiai ir diskretiškai atlikti namuose, jis yra saugus, kai naudojamas teisingai, ir yra natūralus varpos didinimo būdas. Vyro Edge Varpos ilgintuvas taip pat gali padėti ištaisyti varpos išlinkimus.

    Kaip dažnai reikėtų naudoti varpos ilgintuvą?

     

    Daugelis vyrų mano, kad jei varpos ilgintuvą naudos ilgiau nei rekomenduojama, pasieks greitesnių rezultatų. Tačiau tai nėra veiksmingiausias būdas greičiau padidinti varpą. Varpos ilgintuvai yra skirti varpos ilgiui ir storiui didinti per ilgesnį laiką, nes tai yra natūralus procesas. Jei vyriškas Edge Prietaisas naudojamas rekomenduojamą valandų skaičių kasdien kelis mėnesius, varpa gerokai padidės. Tačiau svarbu prisiminti, kad kiekvieno vyro kūnas yra skirtingas. Kai kurie vyrai pirmuosius rezultatus pamatys jau po kelių mėnesių, o kitiems tai gali užtrukti iki šešių mėnesių. Tačiau jei programos bus laikomasi atkakliai ir atsidavus, o prietaisas bus naudojamas kasdien tinkamu būdu, garantuojame, kad pamatysite reikšmingų varpos didinimo rezultatų.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Vyrų Edge Penio ilgintuvas varpos didinimui
    • Vyriškas Edge Varpos ilgintuvą galima nešioti nepastebimai ir patogiai dieną po laisvais drabužiais arba naktį. Male Edge Varpos ilgintuvas ištempia varpos kotą, todėl galite laisvai reguliuoti traukimo stiprumą. Šis traukimo judesys skatina ląstelių dalijimąsi audiniuose, o tai skatina audinių augimą, todėl ilgainiui varpa tampa ilgesnė ir storesnė.
    • Erekcijai pagerinti: ilgesnei ir stipresnei erekcijai.
    • Tinka 4-24 cm ilgio varpoms
    • Medžiaga: POM
    • Skersmuo: 2,0-3,5 cm

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Great device and it’s comfortable to me.

    So far I love the device! I have used it for 3 weeks. I went from a little turtle to a normal hanging guy. I My erections are stronger and larger. I’m excited to see where this goes.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Eindeutige Empfehlung

    Super Erfolge sind schon in den ersten Wochen nach einer täglichen Tragedauer von 1-3 Stunden sichtbar. Gut zu Hause anwendbar und mit dem beiliegenden Tagebuch sind Fortschritte schnell erkennbar und dokumentierbar. Nach anfänglichen Schwierigkeiten beim „Anlegen“ lief es die Tage danach immer besser und der Penis-Expander konnte auf angenehme Weise getragen werden.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Vyras Edge Pro - Penis extender varpos plėtros

    Vyras Edge Pro - Penis extender varpos plėtros

    Edge "Male penis extender" naudoja varpos traukos metodą, kuris yra natūraliausias varpos didinimo būdas. Tačiau kaip veikia varpos tempimas? Laikui bėgant tolygiai ištempiant varpos veleną, audinio ląstelės dalijasi ir dauginasi, todėl varpos ilgis ir apimtis visam laikui padidėja.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: