Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Saugūs skaistybės diržai

Naujienlaiškis

Nepakaltinamumo diržas - NoPacha Eternal Lock - Originalas iš MEO Germany

"NoPacha™ Eternal Lock Skaistybės diržas yra vienas iš geriausių ilgalaikės nekaltybės diržų ir vienas iš populiariausių gaminių BDSM bendruomenėje visame pasaulyje. Dėl savo išskirtinių saugumo, patogumo ir estetikos savybių jis buvo specialiai sukurtas mėnesių mėnesiams nekaltybės - nesumažinant komforto ar higienos.

Daugiau informacijos

3829/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Vienas geriausių skaistybės diržų ilgalaikei nekaltybei

    "NoPacha™ Eternal Lock Skaistybės diržas yra vienas geriausių ilgalaikės nekaltybės diržų ir vienas populiariausių gaminių BDSM bendruomenėje visame pasaulyje. Dėl savo išskirtinių saugumo, patogumo ir estetikos savybių jis buvo specialiai sukurtas ilgiems nekaltybės mėnesiams, nesumažinant komforto ir higienos.

    NoPacha™ Eternal Lock Nekaltybės diržas: saugumas ir pritaikomumas

    Ypatinga "NoPacha™" savybė Eternal Lock Yra reguliuojamas varpos žiedas, kurio skersmuo gali būti nuo 32 mm iki 50 mm. Jis pritvirtinamas specialiu fiksatoriumi, kurį galima atidaryti tik naudojant atitinkamą raktą. Šoninės ventiliacijos angos išilgai varpos stiebo, taip pat papildomos ventiliacijos angos ir plyšys varpos žando srityje užtikrina optimalią higieną ir komfortą - su skaistybės diržu net šlapinimasis nėra problema.

    Anatomiškai idealiai prigludęs skaistybės diržas ir puikus dizainas

    Puikiai anatomiškai prigludęs ir vos 265 g sveriantis diržas "NoPacha™ Eternal Lock Iš aukštos kokybės chromuoto metalo pagamintas skaistybės diržas nustato naujus kokybės ir dizaino standartus. Varpos žiedas ir narvelis tvirtai sujungti vienas su kitu, todėl juos lengva valdyti ir jie saugiai priglunda.

    "NoPacha" prekės ženklo kokybė ir estetika

    NoPacha™ Eternal Lock yra tradicinio vokiško prekės ženklo "NoPacha" pavyzdys ir žavi ne tik savo funkcionalumu, bet ir estetišku dizainu. Šis skaistybės diržas aukščiausiu lygiu suderina saugumą, patogumą ir estetiką.

    Lengvas skaistybės diržo valymas ir naudojimas

    Dėl gerai apgalvoto dizaino NoPacha™ Eternal Lock Skaistybės diržo nereikia nuimti valymui. Su skaistybės diržu be jokių problemų galite maudytis duše - tiesiog kruopščiai nuplaukite ir palikite gerai išdžiūti. INSTACLEAN Kai skaistybės diržas nedėvimas, rekomenduojame jį valyti su mūsų purškikliu, kad būtų užtikrinta maksimali higiena. Mūsų "PlowBoy" gelis, praturtintas vitaminu D ir alijošiumi bei užtikrinantis švelnią odos priežiūrą, tinka prižiūrėti varpą, kai ji dėvima.

    Daugiau informacijos:

    • NoPacha Eternal Lock
    • Metalinis skaistybės diržas.
    • Nepakaltinamumo diržas vyrams.
    • Matmenys: Vidinis narvo skersmuo 35 mm ir 43 mm, išorinis skersmuo 40 mm ir 48 mm. Vidinis varpos narvo ilgis 69 mm. Bendras ilgis 92 mm, reguliuojamas varpos žiedo vidinis skersmuo nuo 32 iki 50 mm.
    • Svoris: maždaug 265 g
    • Medžiaga: aukštos kokybės metalas, chromuotas paviršius.
    • NoPacha™ Eternal Lock Skaistybės diržas yra ne tik aukštos kokybės nekaltybės priemonė vyrams, bet ir estetiškas aksesuaras, patraukiantis jausmus ir žadinantis vaizduotę.
    • Dėl įmantraus dizaino skaistybės diržas yra idealus BDSM aksesuaras vaidmeniniams žaidimams, kuriuose svarbiausia - galia ir paklusnumas. Jis tarnauja kaip vyro nekaltybės garantas ir yra atsidavimo partnerei simbolis. Diržo "NoPacha™" nešiotojas Eternal Lock atsiduria pasaulyje, kuriame atsisakoma kontrolės ir pažabojamas geismas - tai jausmingas iššūkis, galintis sustiprinti partnerių emocinį ryšį.
    • Dėl tikslių reguliavimo galimybių ir tvirtos, bet anatomiškos konstrukcijos skaistybės diržas praktiškai užtikrina tobulą pusiausvyrą tarp griežtumo ir patogumo. NoPacha™ Eternal Lock Skaistybės diržas yra universalus tiek namuose, tiek BDSM bendruomenės renginiuose, kur jis traukia dėmesį ir yra kalbų objektas.
    • Su "NoPacha™" nekaltybės scenarijai įgauna naują estetinį matmenį Eternal Lock suteikia naują estetikos ir saugumo dimensiją. Nesvarbu, ar tai trumpalaikiai scenarijai, ar ilgalaikio galios žaidimo dalis, šis skaistybės diržas buvo sukurtas taip, kad atitiktų išrankių BDSM mėgėjų reikalavimus. Su "NoPacha™ Eternal Lock renkatės skaistybės diržą, kuris ne tik atspindi jūsų pageidavimus, bet ir orientuojasi į ilgaamžiškumą bei kokybę.
    • Taip pat atraskite mūsų išskirtinę "CUMELOT" seriją, specialiai sukurtą intensyviai stimuliuoti prostatą ir privesti pasyvius vyrus prie neprilygstamo priverstinio orgazmo be erekcijos. Keyholder Privalomas visiems dominantams, kurie nori visada kontroliuoti situaciją.
    • MEO, Cumelot, NoPacha ir PlowBoy yra registruotieji MEO iš Vokietijos prekių ženklai. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.


    NoPacha™ Eternal Lock

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Great

    So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Very discreet underneath clothes

    Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Nepakaltinamumo diržas - NoPacha Eternal Lock - Originalas iš MEO Germany

    Nepakaltinamumo diržas - NoPacha Eternal Lock - Originalas iš MEO Germany

    "NoPacha™ Eternal Lock Skaistybės diržas yra vienas iš geriausių ilgalaikės nekaltybės diržų ir vienas iš populiariausių gaminių BDSM bendruomenėje visame pasaulyje. Dėl savo išskirtinių saugumo, patogumo ir estetikos savybių jis buvo specialiai sukurtas mėnesių mėnesiams nekaltybės - nesumažinant komforto ar higienos.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: