Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Realistiški dildos

Naujienlaiškis

Blowjob Realistiškas dildo - Dildo 22 cm

Pasiruoškite pakelti savo įgūdžius į aukštesnį lygį su mūsų realistišku dildo. Blowjob deepthroat Šį dildo galima naudoti ne tik analiniu ir vaginaliniu būdu, bet jis taip pat puikiai tinka praktikuotis ir . Šis dildo yra tobulo penio įsikūnijimas ir jaudins jus visais atžvilgiais.

Daugiau informacijos

3713/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    blowjob blowjob deepthroat

    Tikroviškas dildo - 22 cm dildo - puikus treniruočių partneris , ir analiniam seksui Pasiruoškite pakelti savo įgūdžius į aukštesnį lygį su mūsų tikrovišku dildo. Blowjob deepthroat Šį dildo galima naudoti ne tik analiniu ir vaginaliniu būdu, bet jis taip pat puikiai tinka treniruotis ir .

    Šis dildo yra tobulos varpos įsikūnijimas ir jus jaudins visais atžvilgiais. Įspūdingai storos formos, išsipūtęs žandikaulis ir gražios detalės, tokios kaip išryškėjusios venos ir storos sėklidės, šis dildo atrodo kaip tobula varpa.

    Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar norite patobulinti savo čiulpimo įgūdžius, šis dildo yra idealus treniruočių partneris. Dėl tikroviškos išvaizdos ir autentiško pojūčio (jaučiasi kaip tikras penis) šis dildo yra absoliučiai būtinas jūsų treniruočių reikmuo.

    Deepthroat Storas, putlus žandikaulis ir detalios venos suteikia itin tikrovišką pojūtį, kuris padės tobulinti techniką. O jei norite nuryti dar giliau, link , turime jums puikų patarimą: naudokite mūsų EZ2SUCK purškiklį. Šis purškalas slopina natūralų žiaukčiojimo refleksą, kad galėtumėte visiškai susikoncentruoti į seksualią treniruotę.

    Užtenka tik kelių purškimų, ir būsite pasiruošę ypatingai giluminio rijimo patirčiai. Nesvarbu, ar vienas, ar su partneriu, šis dildė labai padidins jūsų įgūdžius ir pasitikėjimą savimi.

    Tobulinkite savo čiulpimo ir gilaus ryjimo techniką naudodami šį itin tikrovišką žaislą ir būkite pasiruošę nustebinti partnerį savo naujais talentais. Patirkite neįtikėtino tikroviškumo ir veiksmingų treniruočių derinį su šiuo puikiai suprojektuotu peniu.

    Įsigykite šį vibratorių ir pasiruoškite intensyviausiai ir realistiškiausiai treniruotei savo gyvenime!Daugiau informacijos:

    • blowjob deepthroat Tikroviškas dildo - puikus treniruočių partneris , ir analiniam seksui
    • Spalva: odos spalva
    • Skersmuo: 60 mm (maždaug 2,36 colio)
    • Ilgis: 215 mm (apie 8,46 colio)
    • Įkišamas ilgis: 155 mm (apie 6,10 colio)
    • Svoris: 720 g (apie 1,59 svarų)
    • Medžiaga: aukštos kokybės silikonas
    • Lubrikantas analiniam / vaginaliniam naudojimui: naudokite aukštos kokybės vandens pagrindo lubrikantą, pvz., "Aquameo", kad patirtis būtų dar intensyvesnė ir malonesnė. Vandens pagrindo lubrikantai yra draugiški odai, lengvai nuplaunami ir suderinami su visais sekso žaislais. Aquameo užtikrina, kad vibratorius švelniai ir sklandžiai slystų kūnu, kad malonumas būtų begalinis ir nepertraukiamas.
    • Lengvai valomas: Po laukinių nuotykių dildo išvalyti paprasta. VERYCLEAN Tiesiog naudokite šiltą vandenį ir švelnų muilą arba mūsų purškiklį, kad kruopščiai išvalytumėte dildo.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Trainings-Dildo

    Der Trainings-Dildo mit realistischer Form ist perfekt, um das Blasen zu perfektionieren. Mit seiner lebensechten Größe und Textur ist er ideal für intensive Deep-Throat-Übungen. Einfach ideal, um daran zu lecken, ihn zu schlucken und die Technik zu verfeinern sowie die Ausdauer zu steigern. Ein absolutes Muss für alle, die ihre Skills auf das nächste Level bringen wollen!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Blowjob Realistiškas dildo - Dildo 22 cm

    Blowjob Realistiškas dildo - Dildo 22 cm

    Pasiruoškite pakelti savo įgūdžius į aukštesnį lygį su mūsų realistišku dildo. Blowjob deepthroat Šį dildo galima naudoti ne tik analiniu ir vaginaliniu būdu, bet jis taip pat puikiai tinka praktikuotis ir . Šis dildo yra tobulo penio įsikūnijimas ir jaudins jus visais atžvilgiais.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: