Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Real Ass Play

Naujienlaiškis

Handballing Dildo - mokytis fisting

Su šiuo MEO dildo galite puikiai pasiruošti vadinamajam "handballing", ypatingam fistingrankų lenkimą. Itin tikroviškas rankos su dviem pakeltais pirštais formos dildo suteikia idealią galimybę žingsnis po žingsnio paruošti išangę įsiskverbimui kumščiu.

Daugiau informacijos

10059/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Handballing" dildo - jūsų treniruočių partneris, skirtas ypatingam rankinio žaidimui fisting

    Su šiuo MEO dildo galite puikiai pasiruošti vadinamajam "handballing" - ypatingai rankinio žaidimui fistingrankinio žaidimui. Itin tikroviškas rankos su dviem pakeltais pirštais formos dildo suteikia idealią galimybę žingsnis po žingsnio paruošti išangę įsiskverbimui kumščiu. Pagamintas iš odai nekenksmingo PVC be ftalatų, dildo yra saugus naudoti ir žavi detalia apdaila, įskaitant nagus ir rankų linijas delne.

    Tikroviškas dizainas intensyviam analiniam mokymui

    Šis vibratorius nėra paprastas vibratorius, jis specialiai sukurtas atsižvelgiant į populiarios seksualinės praktikos - "rankų darbo" - reikalavimus. Realistiško dizaino šis didelis dildo idealiai tinka pasiruošti fistingui. Dėl dviejų pakeltų pirštų šis dildo idealiai tinka pradedantiesiems, norintiems pamažu pereiti prie intensyvesnių praktikų, tokių kaip "handballing".

    Aukštos kokybės, saugus ir tikroviškas

    Aukštos kokybės dildo, pagamintas iš kūnui nekenksmingo PVC, kuriame nėra ftalatų, yra ypač tvirtas ir ilgaamžis. Tikroviškas dėmesys detalėms užtikrina autentišką patirtį ir veiksmingai padeda žingsnis po žingsnio plėsti analines ribas. 28 cm ilgio ir 6,7 cm skersmens dildo yra puikus pasirinkimas visiems, norintiems tobulinti fistingo įgūdžius.

    Kas yra rankų darbas?

    Handballing - tai ypatinga fistingkai ranka įkišama giliai į išangę arba makštį. Priešingai nei klasikinis fisting handballing daugiausia dėmesio skiriama visiškam rankos įvedimui kumščio forma, akcentuojant gilesnį ir intensyvesnį įsiskverbimą. Tam reikia išplėstinių žinių ir pasiruošimo tiek psichologiškai, tiek fiziškai, nes išangė maksimaliai ištempiama. Norint užtikrinti malonią ir saugią patirtį, reikia intensyviai ruoštis, naudoti daug lubrikanto ir turėti daug kantrybės.

    Rekomenduojamas valymas ir priežiūra

    Kad vibratorius ilgai išliktų higieniškas ir geros būklės, rekomenduojame paprastą, bet kruopštų valymą. Po kiekvieno naudojimo nuplaukite dildo šiltu vandeniu ir švelniu muilu. VERYCLEAN Norėdami ypač kruopščiai išvalyti, naudokite mūsų purškiklį, kuris buvo specialiai sukurtas sekso žaislams ir dildo ir užtikrina higienišką švarą.

    Puikus lubrikantas jūsų rankų darbo patirčiai

    Kad patirtis būtų geriausia, rekomenduojame mūsų Glory Hole Hibridinį lubrikantą, kuris dėl savo ilgalaikio lubrikacijos poveikio puikiai tinka intensyviems fistingo seansams. Šis lubrikantas sujungia vandens ir silikono pagrindo lubrikantų privalumus, todėl yra ypač slidus ir draugiškas odai - idealiai tinka giliam ir intensyviam įsiskverbimui kumščiu į išangę.

    Daugiau informacijos:

    • Daugiau informacijos apie rankų darbo dildo
    • Lengvas savęs kumščiavimas!
    • Ilgis: 28 cm (maždaug 11,02 colio)
    • Skersmuo: 6,7 cm (apie 2,64 colio)
    • Medžiaga: odai draugiškas PVC be ftalatų

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Happy

    Echt richtig gut. Sogar für Anfänger wie mich ist diese Hand sehr gut geeignet. Mit viel gleitgel und Geduld hat es gut geklappt

      Parašykite savo atsiliepimą

      Handballing Dildo - mokytis fisting

      Handballing Dildo - mokytis fisting

      Su šiuo MEO dildo galite puikiai pasiruošti vadinamajam "handballing", ypatingam fistingrankų lenkimą. Itin tikroviškas rankos su dviem pakeltais pirštais formos dildo suteikia idealią galimybę žingsnis po žingsnio paruošti išangę įsiskverbimui kumščiu.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: