Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Real Ass Play

Naujienlaiškis

Sunkusis metalinis kaištis 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Vokietija

Jei ieškote labai sunkaus ir tvirto metalinio užpakaliuko kaiščio, kuris visiškai užpildytų ir užsandarintų išangę, tuomet 1,1 kg "HeavyHitters™" yra būtent tai, ko ieškote. Šis labai sunkus ir ypač išskirtinis analinis kaištis, pagamintas iš itin poliruoto nerūdijančiojo plieno, sujungia prabangą su funkcionalumu ir užtikrina nepalyginamai intensyvią analinę stimuliaciją.

Daugiau informacijos

3978/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei norite labai sunkaus ir tvirto metalinio užpakalinio kaiščio, kuris visiškai užpildytų ir uždarytų išangę, tuomet 1,1 kg sveriantis MEO "HeavyHitters™" yra būtent tai, ko ieškote. Šis labai sunkus ir ypač išskirtinis analinis kaištis, pagamintas iš itin poliruoto nerūdijančio plieno, sujungia prabangą su funkcionalumu ir užtikrina nepakartojamai intensyvią analinę stimuliaciją.

    Atraskite metalinį analinį kaištį "HeavyHitters™", kurį privalo turėti kiekvienas, norintis patirti kito lygio analinę stimuliaciją!

    Klasikinio elegantiško, bet įspūdingo dydžio dizaino metalinis analinis kaištis sukurtas taip, kad suteiktų kvapą gniaužiantį intensyvios analinės pilnatvės pojūtį. Įspūdingas 1,1 kg svoris ne tik suteikia šiam sunkiam metaliniam analiniam kaiščiui nepaprastumo, bet ir stiprina dubens dugną, o tai neišvengiamai lemia stipresnę ejakuliaciją ir intensyvesnį orgazmą.

    Šis metalinis analinis kaištis specialiai sukurtas patyrusiems naudotojams, norintiems reiklios ir gilios analinės stimuliacijos. Švelniai suformuotas HeavyHitter™ analinio kaiščio galiukas kartu su mūsų lubrikantu leidžiaGlory Hole beveik be pastangų ir patogiai įkišti į išangę. Įkištas metalinis analinis kaištis tvirtai įsitvirtina išangėje ir užtikrina nuolatinį, patenkinantį buvimą, kuriuo galima mėgautis valandų valandas.

    Analinio įsiskverbimo su "HeavyHitter™" analiniu kaiščiu jaudinantis pojūtis:

    Analinio kištuko patrauklumas slypi unikaliame intensyvios stimuliacijos ir gilaus pasitenkinimo bei kontrolės jausmo derinyje. Sąmoningai uždarant išangę sukuriama jaudinanti spaudimo ir atsipalaidavimo sąveika, kuri įtempia visą kūną. Daugeliui mūsų klientų tai puikus fizinio malonumo ir kontrolės praradimo jausmo derinys. Tokia stimuliacija veikia visus pojūčius, todėl "HeavyHitter™" analinis kaištis yra nepakeičiamas priedas ekstremalių analinių žaidimų gerbėjams.

    Kuo "HeavyHitter™" metalinis analinis kaištis toks ypatingas?

    • Medžiaga ir apdirbimas: pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, "HeavyHitter™" jungia stabilumą ir lygų paviršių. Poliruotas metalinio heavyHitters™ užpakaliuko kaiščio paviršius užtikrina ne tik gražų blizgesį, bet ir nesudėtingą įkišimą į analinę angą.
    • Unikalus dizainas: ypatinga metalinio kaiščio forma užtikrina saugų įsitvirtinimą išangėje ir neslydimą. Sunkus metalinis analinis kaištis puikiai prisitaiko prie vidinės anatomijos, todėl jį įkišus patiriamas didelis malonumas, o ištraukus - nepaprastas jaudulys.
    • Diskretiškumas nepaisant dydžio: nepaisant nemažo dydžio, metalinį užpakaliuko kištuką galima naudoti diskretiškai ir nepastebimai visą parą, kad jausminga paslaptimi būtų galima mėgautis visą dieną ir visą naktį.
    • Įvairiapusė patirtis: Su sunkiu metaliniu užpakaliuko kaiščiu kiekvienas judesys - vaikščiojimas, sėdėjimas ar stovėjimas - tampa erotine patirtimi. Jis kasdienius judesius paverčia ypatingo malonumo akimirkomis.
    • Saugumas: Platus pagrindas neleidžia metalinio užpakaliuko kištuko įkišti per giliai ir netyčia nuslysti ar įstrigti išangėje.
    • Stimuliacija: Naudojant platus metalinio kaiščio pagrindas gali spausti aplinkines erogenines zonas, ypač tarpvietę, ir taip papildomai stimuliuoti bei suteikti malonumą.
    • Lengvas pašalinimas: dėl plataus pagrindo sunkų metalinį užpakaliuko kištuką lengva suimti ir saugiai ištraukti iš išangės.
    • Patogumas: sėdint ar judant metalinio užpakaliuko kaiščio pagrindas yra plokščias paviršius, prispaudžiantis prie kūno, todėl užpakaliuko kaištis yra patogesnis ir praktiškesnis naudojant ilgą laiką.
    • Stipri stimuliacija: šis metalinis užpakaliuko kištukas sveria 1,1 kg, todėl labai stipriai stimuliuoja analinę angą ir lavina dubens dugną, kad patirtų stipresnį orgazmą.


    Patarimai, kaip naudoti metalinį užpakaliuko kištuką:

    Kad patirtis būtų ypač maloni ir saugi, rekomenduojame naudoti mūsų hibridinį lubrikantą Glory Hole Lubrikantą. Ypatinga šio lubrikanto sudėtis užtikrina puikią pusiausvyrą tarp silikoninio lubrikanto elastingumo ir lengvai valomo vandens pagrindo lubrikanto, todėl galėsite mėgautis visomis "HeavyHitter™" kaiščio galimybėmis. Siekiant užtikrinti HeavyHitter™ kištuko ilgaamžiškumą ir higieną, po kiekvieno naudojimo jį reikia kruopščiai išvalyti. INSTACLEAN Papildomai dezinfekcijai rekomenduojame naudoti mūsų purškiklį, kuris buvo specialiai sukurtas metalinių užpakaliuko kištukų higieniniam valymui.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Passt perfekt

    Auf der Suche nach einem Metallplug, der auch länger getragen werden kann und einen größeren Fuß hat, damit er nicht verschwindet, bin ich auf diesen Analplug gestoßen.
    Was soll ich sagen? Er passt perfekt, das hohe Gewicht ist total geil und man kann ihn problemlos mehrere Stunden tragen..

      Vertinimas 

      Wish I could give it 10 stars

      Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt gets used to the width, pull it out and push it in again and again - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!).

        Vertinimas 

        Holy shit! Are you kidding me?

        I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I'm used to it, I can barely keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!

          Vertinimas 

          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

          Der Plug von MEO ist absolut nichts für Anfänger. Er ist ein wahres Monster!
          Die Verarbeitung ist 1A und fühlt sich angenehm an. Die Reinigung geht schnell und einfach.
          Der Plug sitzt perfekt und sicher, rutscht nicht raus.
          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

            Vertinimas 

            Merveilleux bijoux anal

            Merveilleux bijoux anal bien fini , assez lourd ( 1000 g ) qui tient bien en place .. on peut le garder des heures sans que cela gêne .. je dirais même que son poids procure un grand plaisir .. bien sur , sa forme conviendra seulement aux personnes habituées à ces gros diamètres .. je recherchais depuis longtemps ce genre de bijoux assez large et lourd , ce qui n'est pas courant .. peut être qu' un autre bijoux de ce genre sortira avec un diamètre plus conséquent ... je recommande vivement ..

            • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
            Vertinimas 

            Top

            Vraiment top je conseil tiens parfaitement en place super excitant de le porte plus qu’as testé sur longue durée mais je suis très satisfait

            • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
            Vertinimas 

            Traumhaft

            Was für ein unglaublicher Analplug aus Edelstahl! Ich habe ihn gleich beim ersten Mal reinbekommen. Das Tragen war ein absoluter Traum (ca. 4 Stunden).

              Vertinimas 

              Top Verarbeitung

              Der Buttplug ist der absolute Hammer und wird in einer wirklich super tollen Qualität geliefert.

                Parašykite savo atsiliepimą

                Sunkusis metalinis kaištis 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Vokietija

                Sunkusis metalinis kaištis 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Vokietija

                Jei ieškote labai sunkaus ir tvirto metalinio užpakaliuko kaiščio, kuris visiškai užpildytų ir užsandarintų išangę, tuomet 1,1 kg "HeavyHitters™" yra būtent tai, ko ieškote. Šis labai sunkus ir ypač išskirtinis analinis kaištis, pagamintas iš itin poliruoto nerūdijančiojo plieno, sujungia prabangą su funkcionalumu ir užtikrina nepalyginamai intensyvią analinę stimuliaciją.

                Parašykite savo atsiliepimą

                Kiti klientai taip pat pirko:

                30 kitų tos pačios kategorijos prekių: