Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Real Ass Play

Naujienlaiškis

Beast - Ilgas butt plug

Atraskite paslaptį, kodėl vyrai ir moterys visame pasaulyje yra apsėsti butt plug "Žvėries"! Jei manėte, kad matėte viską, vadinasi, nematėte šio butt plug su "slaptąja funkcija". Šiame butt plug derinamas dizainas ir funkcija, kad sukurtų išties nuostabią patirtį, kuriai nėra lygių. Ne veltui mūsų klientai kalba apie geriausią butt plug pasaulyje.

Daugiau informacijos

3446/00

49,99 €


-10,00 €

39,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite paslaptį, kodėl vyrai ir moterys visame pasaulyje yra apsėsti "Žvėries"! Butt plug Jei manėte, kad jau viską matėte, vadinasi, nematėte to, kas turi "slaptą funkciją". Butt plug Čia suderintas dizainas ir funkcija, kad būtų sukurta išties nuostabi patirtis, kuriai nėra lygių. Butt plug Ne veltui mūsų klientai jį vadina geriausiu pasaulyje.

     

    butt plug Kiekviena "Žvėries" detalė yra patirtis savaime!

     

    butt plug "Beast" siūlo viską, ko galima tikėtis iš paties geriausio analinio sekso ir pirmos klasės : vien įspūdingas 30 cm ilgis žada ypač gilų įsiskverbimą. Dėl skirtingo skersmens - nuo 4 iki 6,3 cm - "Beast" nukels jus į intensyvių pojūčių kelionę. Klasikinė analinio kaiščio galvutė yra tik pradžia - griovelių dalis sustiprina analinę stimuliaciją, kuri, peržengus šį tašką, didėja dėl sferinio sustorėjimo iki absoliučios kulminacijos.

     

    Kodėl jums patiks ši "slapta" funkcija:

     

    Tikrasis genialumas yra apatinė kaiščio dalis, kuri veikia kaip spyruokliuojantis "amortizatorius". Ši detalė leidžia atlikti gilų ir stimuliuojantį masažą giliai išangėje ir tiesiai ant prostatos - pagalvokite apie dinamiškus judesius tverkingo metu, tik karštesnius, intensyvesnius, nuogus ir, žinoma, vertikalius.

     

    butt plug Kai važiuojate "Beast" , "amortizatorius" parodo visą savo jėgą. Jis jūsų judesius paverčia intensyvia, ritminga stimuliacija, kuri skleidžiasi giliai jūsų viduje. Tarsi važiuotumėte ant bangos, kuri su kiekvienu judesiu katapultuoja jus į naujas malonumo aukštumas. Ši funkcija maksimaliai padidina įsiskverbimo pojūtį ir užtikrina, kad kiekvienas judesys, kiekvienas atnaujintas įsiskverbimas ir kiekvienas nedidelis jūsų padėties pokytis būtų intensyviai jaučiamas. Visai kaip tikras analinis seksas!

     

    butt plug Ypač kai važiuojate ant , "amortizatorius" su savo atatranka suteikia pranašumą, kad stimuliacija patenka tiesiai ten, kur jos labiausiai reikia, t. y. giliai į analinį kanalą, o vyrams - ypač į prostatą.

     

    butt plug Trumpai tariant, spyruokliuojantis "amortizatorius" analinę stimuliaciją perkelia į visiškai naują lygį. Tai ne tik pilnumo pojūtis, kurį suteikia daugelis analinių kaiščių, bet ir dinamiškas, pulsuojantis pojūtis, atsirandantis aktyvaus naudojimo metu ir sukuriantis unikalų, intensyvų malonumo pojūtį. Butt plug Dėl šios savybės "Beast" yra nepakeičiamas kiekvienam, kuris nori gauti kuo daugiau naudos iš savo analinių nuotykių.

     

    butt plugAtraskite tai, kas solo seansus paverčia dangiškais potyriais!

     

    butt plug Nesvarbu, ar tai būtų seksas solo, ar poroje, "Beast" užtikrina nepamirštamas kulminacijas. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medicininio silikono, kuris ne tik maloniai šilkinis, bet ir pakankamai lankstus, kad pasiektų kiekvieną kūno vietą. Butt plug Kartu jis yra pakankamai tvirtas, kad jį būtų galima patogiai įkišti analiniu būdu. Platus siurbimo pagrindas ne tik leidžia naudoti analinį kaištį laisvomis rankomis, bet ir saugiai apsaugo nuo per gilaus įkišimo į išangę.

     

    butt plug Trumpai tariant: su "Beast" ne tik gausite - patirsite supergalių nuotykį, kurį mūsų entuziastingi klientai apibūdina kaip karščiausią, kokį tik yra patyrę. Pasiduokite šiam seksualiam žvėriui ir patirkite tokių malonumo akimirkų, kokių dar niekada nepatyrėte!

     

    Extremeo užpakaliuko kištuko valymas ir naudojimas:

     

    • Lengva naudoti: Analinio kaiščio įkišimas į išangę gali būti graži ir maloni patirtis - ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Kad būtų lengviau įkišti analinį kaištį į analinę angą, rekomenduojame naudoti mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį. Trumpas purškimas atpalaiduoja sfinkterio raumenis. Dėl to analinio kaiščio įkišimas tampa ypač švelniu malonumu.

     

    • Tinkamas lubrikantas ir mūsų "Lube Shooter": Tinkamas lubrikantas gali daug ką pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip Extremeo analinis kaištis, reikėtų vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Alphamale Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba "Aqua". Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter Lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia giliau ir tolygiau paskirstyti lubrikantą analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Lube Shooter Be to, tai leidžia švariai ir tiksliai uždėti lubrikantą nešvaistant jo veltui.

     

    • Valymas: Butt plug Po kiekvieno naudojimo "Extremeo" reikia kruopščiai išvalyti. VERYCLEAN Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų purškiklį. Butt plug Greitas purškimas užtikrina, kad jis visada bus paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Beast - Ilgas butt plug

    Beast - Ilgas butt plug

    Atraskite paslaptį, kodėl vyrai ir moterys visame pasaulyje yra apsėsti butt plug "Žvėries"! Jei manėte, kad matėte viską, vadinasi, nematėte šio butt plug su "slaptąja funkcija". Šiame butt plug derinamas dizainas ir funkcija, kad sukurtų išties nuostabią patirtį, kuriai nėra lygių. Ne veltui mūsų klientai kalba apie geriausią butt plug pasaulyje.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: