Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

PleasurePop - prostatos stimuliatorius stipriems prostatos orgazmams

Novatoriškas "PleasurePop", kuris iš pradžių buvo sukurtas klitoriui stimuliuoti, netikėtai rado visiškai naują paskirtį mūsų klientams vyrams - prostatos stimuliacijai! Aukštas vibracijų dažnis maksimaliai stimuliuoja ir sukelia itin intensyvius, daugkartinius ir ilgai trunkančius orgazmus.

Daugiau informacijos

10042/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Prostatos orgazmas vienu mygtuko paspaudimu su PleasurePop!

    Naujoviškas PleasurePop, kuris iš pradžių buvo sukurtas klitoriui stimuliuoti, netikėtai rado visiškai naują paskirtį mūsų klientams vyrams: prostatos stimuliacija! Aukštas vibracijų dažnis maksimaliai stimuliuoja ir sukelia itin intensyvius, daugkartinius ir ilgai trunkančius orgazmus.

    Visiškai naujas stimuliacijos matmuo

    PleasurePop yra aukštųjų technologijų prostatos stimuliatorius, kuris dėl savo visiškai novatoriško dizaino suteikia visiškai naują stimuliavimo dimensiją. Šis stimuliatorius, sukurtas siekiant užtikrinti maksimalų tikslumą ir našumą, tiesiogiai nukreiptas į prostatą ir dėl aukšto dažnio vibracijų suteikia gilius, intensyvius prostatos orgazmus. PleasurePop sujungia pažangią technologiją ir ergonomišką dizainą, kuris tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams.

    Technologinis proveržis intensyviems prostatos orgazmams

    Prostatos orgazmas, kurį sukelia aukšto dažnio prostatos stimuliavimas naudojant "PleasurePop", yra intensyvus ir gilus, dažnai prilygstantis visiškai kitokiai kulminacijai nei įprastas orgazmas.

    Smulkios, greitos "PleasurePop" vibracijos stimuliuoja jautrias prostatos nervų galūnėles ir sukelia banguojantį, stiprų malonumo pojūtį, kuris gali sklisti iš dubens srities per visą kūną. Prostatos stimuliavimas gali sukelti ilgalaikį, gilų pojūtį, kuris nuolat stiprėja iki sprogstamo orgazmo.

    Daugelis mūsų klientų teigia, kad orgazmas būna intensyvesnis ir gilesnis, dažnai jį lydi kelias sekundes trunkantys dubens dugno srities raumenų susitraukimai. Aukšto dažnio "PleasurePop" vibracijos sustiprina šiuos pojūčius tiesiogiai ir tiksliai stimuliuodamos prostatą. Šios stimuliacijos intensyvumas gali pailginti malonumo pojūtį ir sukelti nepaprastai malonų ir kartais pribloškiantį orgazmą, kuris labai skiriasi nuo įprasto orgazmo, sukeliamo įsiskverbimo ar masturbacijos.

    Labai tikslus stimuliavimas su dviem keičiamais antgaliais

    Revoliucinės konstrukcijos "PleasurePop" siūlo du specialiai sukurtus antgalius: Mirksintis antgalis, kuris veikia kaip liežuvėlis ir smulkiais, greitais judesiais stimuliuoja plačiau, ir tikslus kulkos antgalis, užtikrinantis tikslingą, tikslią vibraciją. Šis derinys leidžia patirti prostatos orgazmą taip, kaip tai gali padaryti tik PleasurePop. Didelis vibracijų dažnis maksimaliai stimuliuoja ir lemia itin intensyvų, daugkartinį ir ilgalaikį orgazmą.

    100 % galia! 3 intensyvumo lygiai ir 3 vibracijos režimai individualiai prostatos stimuliacijai

    Naudodami 3 vibracijos lygius ir 3 vibracijos režimus, galite pasirinkti tobulą nustatymą pagal individualius poreikius. Nesvarbu, ar tai būtų švelni pulsacija, ar galingos bangos - "PleasurePop" siūlo daugybę būdų, kaip pakelti prostatos stimuliaciją į kitą lygį. Aukšto dažnio vibracijos įsiskverbia giliai į prostatą ir užtikrina neprilygstamą prostatos orgazmą su kiekvienu naudojimu.

    100 % atsparus vandeniui ir galingas, kad būtų galima naudoti įvairiapusiškai

    IPX7 sertifikatą turintis "PleasurePop" yra visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka naudoti duše ar vonioje. Naudojant aukščiausią nustatymą jis veikia 150 minučių, o greitai įkraunamas per 90 minučių, todėl prostatos stimuliacija trunka ilgai ir nepertraukiamai. Unikalus naujoviškas dizainas užtikrina, kad "PleasurePop" yra ergonomiškos formos, puikiai telpa rankoje ir gali būti lengvai įkišamas į išangę net pradedantiesiems.

    Aukštosios technologijos ir patogumas naudoti

    Dėl intuityvaus valdymo ir elegantiško, plono dizaino "PleasurePop" idealiai tinka visiems vyrams, norintiems patirti intensyvų prostatos orgazmą. Įkraunamas ličio jonų akumuliatorius užtikrina ilgalaikį ir galingą veikimą, kuris kartas nuo karto prives jus prie naujų kulminacijų.

    Valymas ir priežiūra

    Po naudojimo "PleasurePop" lengva išvalyti. VERYCLEAN Naudokite šiltą vandenį ir švelnų muilą arba žaislų valiklį, pavyzdžiui, mūsų purškiklį, kad silikonas būtų švarus ir paruoštas naudojimui. Įsitikinkite, kad prostatos stimuliatorius kruopščiai nusausintas, kad būtų paruoštas kitam naudojimui.

    Tinkamas lubrikantas tobulai prostatos stimuliacijai

    Kad patirtis būtų dar malonesnė, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "FuckBuddy". Jis palengvina įvedimą ir apsaugo "PleasurePop" silikoną.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Idealer Unisex-Artikel

    Der Pleasure Pop Stimulator ist sehr ergonomisch geformt und lässt sich dank seiner weichen Rundungen leicht einführen, er ist ein Unisex-Artikel und kann sowohl von Frauen als auch von Männern oder Paaren verwendet werden, das Material ist angenehm und geruchsneutral, der Vibrationsmotor und der Vibrationsmodus sind sehr angenehm und kraftvoll.

      Vertinimas 

      Ein Vergnügen für Männer und Frauen!

      Als ich dieses Produkt bei MEO bestellt habe, war ich zunächst skeptisch, aber beim Auspacken waren alle Zweifel wie weggeblasen. Es gab keinen unangenehmen Geruch und die Verarbeitung fühlte sich hochwertig an.

      Die Form ist ergonomisch und eignet sich perfekt für die Stimulation der Prostata. Und es ist nicht nur für Männer geeignet. Meine Partnerin und ich haben es gleichermaßen genossen. Die verschiedenen Vibrationsmodi bieten eine angenehme Abwechslung und die Stärke der Vibrationen ist genau richtig, um uns beide schnell zum Höhepunkt zu bringen.

      Das Aufladen geht schnell und die Betriebsdauer ist für unsere Bedürfnisse mehr als ausreichend. Die wasserdichte Ladeöffnung erleichtert die Reinigung.

      Alles in allem ein hochwertiges Sexspielzeug, das nicht nur seinen Zweck erfüllt, sondern auch Spaß und Lust für beide Partner bietet. Eine klare Kaufempfehlung!

        Parašykite savo atsiliepimą

        PleasurePop - prostatos stimuliatorius stipriems prostatos orgazmams

        PleasurePop - prostatos stimuliatorius stipriems prostatos orgazmams

        Novatoriškas "PleasurePop", kuris iš pradžių buvo sukurtas klitoriui stimuliuoti, netikėtai rado visiškai naują paskirtį mūsų klientams vyrams - prostatos stimuliacijai! Aukštas vibracijų dažnis maksimaliai stimuliuoja ir sukelia itin intensyvius, daugkartinius ir ilgai trunkančius orgazmus.

        Parašykite savo atsiliepimą

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: