Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

Ass Hammer 2.0 - Analinis plėstuvas ir prostatos stimuliatorius

Ieškote intensyvios prostatos stimuliacijos ir norite pakilti į aukštesnį lygį? Ass Hammer Tuomet 2.0 yra kaip tik jums tinkamas sekso žaislas! Ass Hammer Puikus puikaus dizaino ir tikslingos prostatos stimuliacijos galimybės derinys lemia, kad 2.0 yra vienas populiariausių sekso žaislų pasaulyje.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ass Hammer Naujasis MEO 2.0 - tai sensacinga jau legendinio sekso žaisliuko, pelniusio daugybę gerbėjų, evoliucija. Ass Hammer Originalas buvo novatoriška prostatos stimuliavimo priemonė ir vienas sėkmingiausių tokio pobūdžio gaminių. Ass Hammer

    Ass Hammer Dabar 2.0 yra dar galingesnis, tikslesnis ir funkcionalesnis, kad prostatą stimuliuotų dar individualiau ir stipriau - tai absoliutus žaidimo pokytis! Nesvarbu, ar gulite atsipalaidavę ant nugaros ir patys tyrinėjate savo analines gelmes, ar jaudinančią prostatos stimuliaciją paliekate partneriui - tikslinga prostatos stimuliacija su MEO 2.0 jums patiks.

    Ass Hammer Atraskite "2.0" - geriausią prostatos masažą:

    Ar ieškote intensyvios prostatos stimuliacijos ir norite pakelti savo patirtį į kitą lygį? Ass Hammer Tuomet 2.0 yra kaip tik jums tinkamas sekso žaislas! Ass Hammer Puikiai derindamas puikų dizainą ir galimybę tikslingai stimuliuoti prostatą, 2.0 yra vienas populiariausių sekso žaislų pasaulyje.

    Galingas prostatos orgazmas - lengvai pasiekiamas:

    Ass Hammer Su 2.0 kelias į itin intensyvų prostatos orgazmą yra lengvesnis nei bet kada anksčiau, net ir nepatyrusiems. Ass Hammer Optimalus 2.0 ilgis ir tobulo dydžio rutuliukai užtikrina, kad prostatą pasieksite ir stimuliuosite be vargo. Skirtingi dydžiai ir ergonomiškas dizainas leidžia švelniai įvesti į išangę, o prostatos stimuliavimo intensyvumą galite lėtai didinti, kol pasieksite prostatos orgazmą. Ass Hammer Net jei esate naujokas prostatos stimuliavimo pasaulyje, greitai suprasite, kaip lengva ir neįtikėtinai malonu patirti kvapą gniaužiantį orgazmą naudojant 2.0.

    Prostatos orgazmas: intensyvi patirtis, kurios neturėtumėte praleisti!

    Prostatos orgazmas - tai intensyvi ir gili patirtis, pasiekiama stimuliuojant prostatą, kuri dažnai vadinama "vyriškuoju G tašku". Šis orgazmas skiriasi nuo įprastinio orgazmo, kuris sukeliamas stimuliuojant varpą. Daugelis mūsų klientų teigia, kad prostatos orgazmas yra intensyvesnis ir trunka ilgiau, dažnai lydimas stiprių, banguojančių malonumo pojūčių, kurie persiduoda visam kūnui. Prostatos stimuliacija gali būti atliekama išoriniais arba vidiniais metodais, o norint rasti tinkamus judesius ir spaudimo taškus, paprastai reikia šiek tiek praktikos ir eksperimentų. Ass Hammer Būtent čia praverčia "2.0", nes su šiuo prostatos stimuliatoriumi galima tikslingai stimuliuoti prostatą ir sukelti stiprius prostatos orgazmus net ir neturint patirties.

    Tikslus prostatos masažas - visada ir visur:

    Ass Hammer 2.0 suteikia galimybę stimuliuoti prostatą tiksliai taip, kaip jums labiausiai patinka. Atsipalaidavę gulėkite ant nugaros ir tyrinėkite savo kūną, kol save palepinsite. Arba leiskite partneriui perimti kontrolę ir mėgaukitės tikslingu prostatos masažu, kuris prives jus prie beprotybės ribos.

    Tik tai, kas jums geriausia: Aukštos kokybės nerūdijantis plienas ir Vokietijoje pagamintas dizainas!

    Ass Hammer 2.0 pagamintas iš poliruoto nerūdijančio plieno, o jūsų išangė jį tiesiog praris. Su trupučiu hibridinio lubrikanto, pvz Glory HoleAss Hammer iš MEO, 2.0 pasiekia puikų slydimo gebėjimą, kad švelniai, bet tvirtai masažuotų jūsų prostatą. Dėl dviejų skirtingo dydžio rutuliukų, esančių stiebo galuose, galima naudoti skirtingo intensyvumo stimuliaciją, todėl prostatos masažo intensyvumą galėsite pritaikyti pagal savo poreikius.

    Keturi skirtingi dydžiai tobulam malonumui:

    Ass Hammer Ass Hammer Nuo klasikinio modelio 2.0 skiriasi lemiama naujove: jame yra du skirtingo dydžio rutuliukai. Šis patobulintas dizainas suteikia galimybę dar įvairesnei ir labiau pritaikomai stimuliacijai. Skirtingo dydžio rutuliukai suteikia galimybę kontroliuoti ir keisti analinio tempimo ir prostatos stimuliavimo intensyvumą. Ass Hammer 2.0 galima įsigyti keturių skirtingų dydžių, kad galėtumėte rasti būtent jums tinkantį dydį:

    • S dydis: 30 ir 40 mm skersmens - puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems patirti švelnią stimuliaciją. Bendras ilgis = 32,3 cm.
    • M dydis: 40 ir 50 mm skersmens - idealiai tinka pažengusiems naudotojams, norintiems intensyvesnio analinio tempimo ir prostatos stimuliavimo. Bendras ilgis = 33,7 cm.
    • L dydis: 50 ir 60 mm skersmens - tiems, kurie nori peržengti savo galimybių ribas. Bendras ilgis = 40,9 cm.
    • XL dydis: 60 ir 70 mm skersmens - geriausias dydis patyrusiems naudotojams, norintiems maksimalaus analinio tempimo ir stipresnės prostatos stimuliacijos. Bendras ilgis = 41,9 cm.


    Ass Hammer Nesvarbu, ar jau turite prostatos stimuliavimo patirties, ar tik pradedate, 2.0 siūlo tobulą ir tikslią stimuliaciją ir garantuoja galingus orgazmus.

    Lengvai valomas - higiena tapo paprasta!

    Ass Hammer Išvalyti 2.0 po naudojimo labai paprasta. INSTACLEAN Naudokite šiltą vandenį, švelnų muilą ir mūsų specialiai sukurtą higienos purškiklį, kad kruopščiai išvalytumėte prostatos stimuliatorių ir paruoštumėte jį kitam naudojimui. Ass Hammer Aukštos kokybės nerūdijantis plienas ypač palengvina valymą ir užtikrina, kad 2.0 visada atrodys kaip naujas.

    Daugiau informacijos:

    • Ass Hammer 2.0
    • Sekso žaislai vyrams
    • Nerūdijančio plieno prostatos stimuliatorius
    • Medžiaga: nerūdijantis plienas
    • galimi 4 skirtingi dydžiai

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Très bien

    Produit exceptionnel ! Design discret et élégant, parfait pour explorer de nouvelles sensations seul ou en couple. Excellent rapport qualité-prix. Je recommande vivement !

      Vertinimas 

      Stupefacente!!!

      Consiglio ad ogni uomo di acquistare questo toys per quello che costa vale veramente la pena averlo tra i giochi di coppia, molto stimolante per la prostata. Materiale di qualità, che dire ci sarebbero molte parole per elogiarlo ma vi consiglio di provarlo per avere le mie stesse sensazioni.

        Vertinimas 

        Der absolute "Hammer"!

        Dieses geniale Teil ist wirklich der absolute "Hammer"! Du erreichst die G-Zone und die Deep Spots super easy. Und das Beste daran ist, dass es auch noch wassertauglich ist und du es mit Öl, Vaseline und so weiter verwenden kannst. Ein absolutes Must-have!

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Ass hammer

        First time i used this,was a great pleasure looking forward to ordering another size.hope just a great feeling.first time i had massaged my prostrate,wow don,t miss out on this guys gay or straight

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Life is all about having the right tool.

        Perfect for the job it was designed for!

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Ass Hammer 2.0 - Analinis plėstuvas ir prostatos stimuliatorius

        Ass Hammer 2.0 - Analinis plėstuvas ir prostatos stimuliatorius

        Ieškote intensyvios prostatos stimuliacijos ir norite pakilti į aukštesnį lygį? Ass Hammer Tuomet 2.0 yra kaip tik jums tinkamas sekso žaislas! Ass Hammer Puikus puikaus dizaino ir tikslingos prostatos stimuliacijos galimybės derinys lemia, kad 2.0 yra vienas populiariausių sekso žaislų pasaulyje.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: