Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

EndlessPleasure™ prostatos stimuliatorius - analinis kaištis vyrams

Ypatingas 24/7 EndlessPleasure™ užpakaliuko kaiščio ypatumas - tai nuolatinis ir kvapą gniaužiantis malonumas, kurį jis suteikia. Nuolatinė prostatos stimuliacija sukuria ilgalaikį seksualinį susijaudinimą, kuris lydės jus visą dieną.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ypatingas 24/7 EndlessPleasure™ užpakaliuko kaiščio ypatumas - tai nuolatinis ir kvapą gniaužiantis malonumas, kurį jis suteikia. Nuolatinė prostatos stimuliacija sukuria ilgalaikį seksualinį susijaudinimą, trunkantį visą dieną.

    Anatomiškai suformuotas pagrindas užtikrina, kad užpakaliuko kištukas saugiai ir patogiai įsitaiso išangėje, neslysta ir nesukelia diskomforto, todėl galite jį diskretiškai naudoti bet kokios veiklos metu. Pabudimas ryte su užpakaliuko kištuku išangėje yra intensyvus ir jaudinantis jausmas. Švelnus, bet ryškus pojūtis ir nuolatinė prostatos stimuliacija gali sukelti itin stiprią rytinę erekciją, kuri padidina seksualinį potraukį. Unikali dienos pradžia, kuri ne tik fiziškai stimuliuoja, bet ir suteikia pojūtį, kad bet kada esate pasiruošę seksui.

    Mūsų tūrinis, anatominės formos užpakaliuko kištukas turi daug privalumų:

    • Diskretiškumas: nekrentantis į akis dizainas ir tylus naudojimas leidžia visada naudoti diskretiškai.
    • Anatominė forma: Anatominė forma: prisitaiko prie natūralių kūno kontūrų, todėl patogiai ir saugiai priglunda.
    • Tūris: užtikrina intensyvesnę stimuliaciją ir ryškų analinės pilnatvės pojūtį.
    • Prostatos stimuliavimas: Veiksmingas dėl ypatingos analinio kaiščio formos ir dydžio, todėl sukelia intensyvesnius orgazmus ir didesnį malonumą.
    • naudojimas 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę: Sukurtas taip, kad būtų galima ilgai nešioti be diskomforto, todėl prostatos stimuliacijos nauda galima mėgautis bet kuriuo metu.
    • Tvirtai laikosi išangėje: anatomiškai suformuotas pagrindas užtikrina, kad analinis kaištis tvirtai laikytųsi savo vietoje ir neslystų.
    • Ilgalaikė erekcija: nuolatinis prostatos stimuliavimas gali sukelti ilgalaikę erekciją, o tai padidina seksualinį malonumą ir darbingumą.


    Butt plugAtraskite didžiausią malonumą su mūsų talpiu, anatominės formos , specialiai sukurtu intensyviai prostatos stimuliacijai.

    Dėl to, kad jis puikiai prisitaiko prie natūralių kūno kontūrų, jis užtikrina neprilygstamą komfortą ir saugų naudojimą net ir ilgai naudojant. Didesnis užpakalinio kaiščio tūris suteikia intensyvesnį pojūtį ir stipresnę stimuliaciją, todėl sukelia nepamirštamus orgazmus.

    Speciali kaiščio forma ir dydis leidžia efektyviai masažuoti prostatą, todėl erekcija trunka ilgai, o orgazmai būna ekstremalūs. Anatomiškai suformuotas kaiščio pagrindas užtikrina saugų laikymąsi išangėje ir apsaugo nuo slydimo, todėl galite visiškai susikoncentruoti į savo malonumą.

    Idealiai tinka naudoti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, todėl šis užpakaliuko kištukas užtikrina nenutrūkstamą stimuliaciją, kada ir kur tik norite. Nenuostabu, kad šis užpakaliuko kištukas toks populiarus tarp vyrų - jis sujungia patogumą, saugumą ir intensyvią prostatos stimuliaciją, užtikrinančią didžiausią seksualinį malonumą.

    Analforte Rekomenduojame naudoti mūsų analinį lubrikantą ir to paties pavadinimo analinį atpalaiduojantį purškalą, kad patirti optimalią patirtį. VERYCLEAN Po naudojimo analinį kaištį lengvai nuvalysite vandeniu, švelniu muilu ir mūsų specialiu purškikliu, kad jis būtų higieniškai švarus ir paruoštas kitam nuotykiui.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Diese Plugs sind einfach der Knaller!

    Die Oberfläche ist super angenehm und die Größe perfekt. Im Gegensatz zu den normalen Plugs habe ich hier überhaupt keine Angst, dass sie rausrutschen. Ich konnte sie stundenlang tragen, ohne dass es jemals unangenehm war.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    EndlessPleasure™ prostatos stimuliatorius - analinis kaištis vyrams

    EndlessPleasure™ prostatos stimuliatorius - analinis kaištis vyrams

    Ypatingas 24/7 EndlessPleasure™ užpakaliuko kaiščio ypatumas - tai nuolatinis ir kvapą gniaužiantis malonumas, kurį jis suteikia. Nuolatinė prostatos stimuliacija sukuria ilgalaikį seksualinį susijaudinimą, kuris lydės jus visą dieną.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: