Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

"Dr. Cock" prostatos stimuliatorius

Šį prostatos stimuliatorių naudojantys vyrai praneša apie ekstremalius orgazmus, kurie ne tik trunka ilgiau, bet ir yra daug intensyvesni nei įprasti orgazmai. Dr. Cock prostatos stimuliatorius yra trijų dydžių ir pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris buvo kruopščiai poliruotas rankomis, kad jo paviršius būtų visiškai lygus.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Prostatos stimuliatorius iš "Dr. Cock" - Šis stimuliatorius pats suranda prostatą!

    Šį prostatos stimuliatorių naudojantys vyrai praneša apie ekstremalius orgazmus, kurie ne tik trunka ilgiau, bet ir yra daug intensyvesni nei įprasti orgazmai. Dr. Cock prostatos stimuliatorius yra trijų dydžių ir pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris buvo kruopščiai poliruotas rankomis, kad jo paviršius būtų visiškai lygus. Stimuliatorius lengvai slysta į išangę, pats randa kelią iki prostatos ir ją stimuliuoja. Rezultatas - intensyvios malonumo bangos, sklindančios per visą kūną.

    Prostatos stimuliavimas ir prostatos orgazmas:

    Prostatos stimuliavimas ir prostatos orgazmas suteikia unikalią naudą ir pojūčius, kurie gerokai pranoksta tai, ką žinote iš įprasto sekso. Prostata yra maždaug 5-7 cm gylyje išangėje, ties priekine tiesiosios žarnos sienele. Ji supa šlaplę ir gamina dalį sėklinio skysčio.

    Ši nedidelė liauka yra lengvai pasiekiama ir gali būti stimuliuojama įsiskverbiant į analinę angą arba spaudžiant tarpvietę. Daugelis vyrų teigia, kad prostatos orgazmas yra daug intensyvesnis nei įprastas orgazmas. Dažnai jis primena gilų, į bangą panašų malonumo sprogimą, kuris plinta po visą kūną. Kai kurie vyrai dėl prostatos stimuliacijos gali patirti net kelis orgazmus iš eilės be įprastos pauzės po įprasto orgazmo.


    Prostata Stimulation Intense Orgasms


    Reguliarus prostatos stimuliavimas gali pagerinti kraujotaką ir užkirsti kelią prostatos problemoms, tokioms kaip uždegimas ar padidėjimas. Be to, stimuliavimas gali paskatinti intensyvesnę ir turtingesnę ejakuliaciją, nes prostatoje gaminasi ir išsiskiria daugiau skysčio. Trumpai tariant, prostatos stimuliavimas gali pakelti jūsų seksualinį gyvenimą į visiškai naują lygmenį ir kartu būti naudingas jūsų sveikatai.

    Prostatos stimuliatorius iš "Dr. Cock":

    Prostatos stimuliatoriaus kampinė galvutė puikiai suformuota taip, kad pataikytų į P tašką (malonumo tašką arba prostatą) ir sukeltų didžiausią spaudimą. Rezultatas - tiesioginė ir galinga prostatos stimuliacija, sukelianti gilius, pulsuojančius pojūčius.

    Nerūdijančio plieno svoris taip pat suteikia malonų pojūtį, o palei prostatos stimuliatorių esantys švelnūs grioveliai papildomai stimuliuoja. Dėl tvirtos rankenos visada išlaikysite prostatos stimuliatoriaus kontrolę, nesvarbu, ar žaidžiate vieni, ar su partneriu. Jei norite patirti dar intensyvesnių pojūčių, prieš naudodami prostatos stimuliatorių galite pašildyti šiltame vandenyje arba palikti jį atvėsti šaldytuve. Naudokite daug lubrikanto, pvzGlory Hole Action Lube

    kad įkišimas į išangę būtų dar patogesnis, o judesiai sklandesni. Apskritai "Dr. Cock" prostatos stimuliatorius suteikia neprilygstamą patirtį, kuri ne tik žada sprogstamąjį orgazmą, bet ir skatina prostatos sveikatą.

    Taigi, jei ieškote naujo malonumo matmens, šis aukštos kokybės prostatos stimuliatorius iš "Dr. Cock" - kaip tik jums.Daugiau informacijos:

    • Dr. Cock prostatos stimuliatorius
    • Tinka pradedantiesiems ir profesionalams
    • S dydis: bendras ilgis 10,2 cm, įkišamas ilgis 6,2 cm, įkišamas skersmuo 2,3 cm.
    • M dydis: bendras ilgis 11,5 cm, įkišamas ilgis 7 cm, įkišamas skersmuo 3,4 cm.
    • L dydis: bendras ilgis 13 cm, įterpiamas ilgis 8 cm, įterpiamas skersmuo 4 cm.
    • Medžiaga: nerūdijantis plienas
    • Svoris užtikrina malonų pojūtį prostatos stimuliavimo metu
    • Anatomiškai tobulos formos prostatos stimuliatorius lengvai slysta į išangę ir pats suranda prostatą.
    • Idealiai tinka analiniam ir vaginaliniam masažui
    • Su ergonomiška rankena, kad galėtumėte visiškai kontroliuoti prostatos stimuliavimą
    • Šiek tiek išlenkta forma didžiausiems pojūčiams užtikrinti
    • Puikiai tinka žaidimams su temperatūra
    • Modernus ir elegantiškas dizainas
    • INSTACLEAN Prieš ir po naudojimo prostatos stimuliatorių valykite šiltu vandeniu, švelniu muilu ir mūsų purškikliu

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr gutes Produkt

    Macht was es soll

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Bought all three

    This toy starts to get the juices flowing. After inserting it, I only need the smallest of movements before my body starts to respond. Before long I can hear squelching and I very often leave a puddle. When the mood takes me and I want more girth, I use one of the bigger ones.

      Vertinimas 

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet und passt perfekt für die Stimulation der Prostata. Und es ist nicht nur für Männer geeignet. Meine Partnerin und ich haben gleichermaßen Freude daran gefunden und es ist wirklich ein großartiges Produkt!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Hammer!!!!! Überwältigend!!!!

      Nie wieder ohne!!!! Mein erster Prostata-Orgasmus mit diesem Prostata-Stimulator aus Edelstahl war unglaublich intensiv und überwältigend. Schon beim Einführen des kühlen, glatten Stahls spürte ich eine aufregende Spannung; mit der von MEO empfohlenen Gleitcreme ging es überraschend einfach. Als der Stimulator genau an der richtigen Stelle den perfekten Druck ausübte, durchfluteten mich Wellen überwältigender Orgasmen, die meinen ganzen Körper erfassten. Der 2. und 3. Orgasmus waren so heftig, dass ich immer noch atemlos bin und vor Geilheit zittere, wenn ich daran denke. Ein unvergessliches Erlebnis!

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      "Dr. Cock" prostatos stimuliatorius

      "Dr. Cock" prostatos stimuliatorius

      Šį prostatos stimuliatorių naudojantys vyrai praneša apie ekstremalius orgazmus, kurie ne tik trunka ilgiau, bet ir yra daug intensyvesni nei įprasti orgazmai. Dr. Cock prostatos stimuliatorius yra trijų dydžių ir pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris buvo kruopščiai poliruotas rankomis, kad jo paviršius būtų visiškai lygus.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: