Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Priklausomybės aksesuarai

Naujienlaiškis

Hogtie Metalinė jungtis su 4 kabliukais, specialiai skirta surišimui

Ši nerūdijančiojo plieno jungtis leidžia greitai ir lengvai sukurti sudėtingus surišimo įtaisus surišimo metu. Tvirtos šios jungties grandinės yra tokios tvirtos, kad lengvai atlaiko net stipriausius galingų vergų traukimus.

Daugiau informacijos

1805/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ši nerūdijančiojo plieno jungtis leidžia greitai ir lengvai sukurti sudėtingus surišimo įtaisus surišimo metu. Tvirtos šios jungties grandinės yra tokios tvirtos, kad lengvai atlaiko net stipresnius galingų vergų traukimus. 4 užkabinamus kabliukus galima pritvirtinti prie antrankių ir kulkšnių antrankių ir gerokai apriboti partnerio judėjimo laisvę, kad jis būtų visiškai priklausomas nuo jų malonės.

    Privalumai:

    • Didelis stabilumas: jungtis pagaminta iš tvirto nerūdijančiojo plieno, kuris užtikrina ypatingą patvarumą ir stabilumą. Tvirtos grandinėlės ir karabinai lengvai atlaiko net dideles apkrovas.
    • Lengva naudoti: keturios kabutės leidžia greitai ir lengvai sujungti antrankius ir kulkšnių antrankius, idealiai tinka įvairioms surišimo pozoms ir technikoms, ypač kiaulės surišimui.
    • Intensyvi kontrolė: Stiprus judesių laisvės apribojimas sukuria intensyvų dominavimo ir paklusnumo jausmą. Surištas partneris yra visiškai priklausomas nuo dominuojančio partnerio malonės.


    Hogtie Surišimas - tai rišanti surišimo poza, kai asmens rankos ir kojos surišamos už nugaros, kad būtų sukurtas intensyvus judesių apribojimo ir kontrolės jausmas. Nerūdijančiojo plieno jungtis su 4 fiksavimo kabliukais leidžia greitai, saugiai ir efektyviai sujungti rankų ir kulkšnių antrankius. Tvirtos grandinėlės ir užkabos sukurtos taip, kad atlaikytų net dideles apkrovas, todėl užtikrina saugų naudojimą. Jungtis su 4 užkabinimo kabliukais dėl patogaus naudojimo ir tvirtos konstrukcijos ypač tinka savęs surišimui be partnerio. Keturi užspaudžiami kabliukai leidžia greitai ir saugiai sujungti antrankius ir kulkšnių antrankius, todėl savęs surišimas yra paprastas ir veiksmingas. Kadangi fiksavimo kabliukai užfiksuojami vos vienu spustelėjimu, naudotojas gali savarankiškai uždėti ir atlaisvinti suvaržymus, nereikalaudamas partnerio pagalbos. Be to, jungtis pasižymi aiškia ir gerai organizuota struktūra, leidžiančia naudotojui tiksliai ir simetriškai uždėti antrankius ir kulkšnių antrankius. Tai sumažina nemalonių pojūčių riziką ir užtikrina tolygų spaudimo ant riešų ir kulkšnių paskirstymą. Dėl patikimos konstrukcijos ir lengvo naudojimo jungtis yra saugus variantas savęs surišimui, dėl kurio patiriama intensyvesnė ir malonesnė patirtis. Metalinė jungtis su 4 fiksatoriais yra nepakeičiamas priedas visiems, kurie nori sustiprinti savo surišimo patirtį. Dėl tvirto pagaminimo ir įvairiapusiško naudojimo ši jungtis tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems BDSM gerbėjams.





    Daugiau informacijos:

    • Hogtie Metalo jungtis su 4 kabliukais, specialiai skirta surišimui
    • Medžiaga: aukštos kokybės nerūdijantis plienas
    • Kabliukai: keturi tvirti kabliukai, skirti saugiai pritvirtinti antrankius ir kulkšnių antrankius
    • Naudojimas: Idealiai tinka surišimo ir kitoms varžančioms surišimo technikoms
    • Suderinamumas: puikiai tinka naudoti su mūsų odiniais antrankiais ir kulkšnių antrankiais.
    • MEO internetinėje parduotuvėje rasite platų surišimo gaminių ir kitų BDSM priedų asortimentą, atitinkantį visus skonius ir fantazijas. MEO internetinėje parduotuvėje atraskite daugybę surišimo gaminių ir aukštos kokybės BDSM priedų. MEO asortimentą sudaro įvairių rūšių surišimo įranga, įskaitant odinius antrankius ir kulkšnių antrankius, surišimo virves, skleistuvus ir dar daugiau, specialiai sukurtų pagal skirtingus poreikius ir pageidavimus. Kiekvienas MEO parduotuvėje esantis surišimo gaminys sukurtas taip, kad maksimaliai padidintų jausmingumą ir užtikrintų saugų bei patogų suvaržymą. MEO surišimo gaminiai tinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems BDSM gerbėjams. Jie ne tik užtikrina komfortą ir saugumą, bet ir suteikia galimybę perkelti BDSM seansą į naują lygmenį naudojant naujovišką ir aukštos kokybės įrangą. Naudojamos aukščiausios klasės medžiagos ir kruopštus apdirbimas garantuoja ilgą gaminio tarnavimo laiką ir malonų pojūtį jį naudojant. Be bondage reikmenų, internetinėje parduotuvėje siūlomas platus kitų BDSM gaminių asortimentas, pavyzdžiui, knechtai, bičai, odinės kaukės ir dar daugiau. Šie aksesuarai yra puikiai suderinti, kad užtikrintų visapusišką ir pasitenkinimą teikiančią BDSM patirtį. MEO internetinėje parduotuvėje didelis dėmesys skiriamas kokybei ir saugumui, todėl kiekvienas gaminys atitinka aukščiausius standartus ir garantuoja saugų naudojimą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Gute Qualität schnell geliefert

    Super verarbeitet , praktisch, sieht gut aus und ist von guter Qualität

    • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Hogtie Metalinė jungtis su 4 kabliukais, specialiai skirta surišimui

    Hogtie Metalinė jungtis su 4 kabliukais, specialiai skirta surišimui

    Ši nerūdijančiojo plieno jungtis leidžia greitai ir lengvai sukurti sudėtingus surišimo įtaisus surišimo metu. Tvirtos šios jungties grandinės yra tokios tvirtos, kad lengvai atlaiko net stipriausius galingų vergų traukimus.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: