Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Neopreno kaukės

Naujienlaiškis

Anon Cock Whore - blowjob "Neo Air Mesh" kaukė - Kaukė

"Anon Cock Whore" kaukė yra puikus aksesuaras tiems, kurie nori visiškai anonimiškai įgyvendinti savo slapčiausias meilikavimo fantazijas. Įkvėpta mūsų populiarios odinės kaukės, ši mikroperforuota neopreno kaukė siūlo tą patį funkcionalumą, tik šiuolaikišką, orui pralaidžią versiją, leidžiančią matyti viską aplink save ir nebūti atpažintam.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    blowjob Su "Anon Cock Whore" kauke, pagaminta iš "Neo Air Mesh" medžiagos, galite mėgautis visišku anonimiškumu ir maksimaliu komfortu .

    "Anon Cock Whore" kaukė yra puikus aksesuaras tiems, kurie nori visiškai anonimiškai įgyvendinti slapčiausias mineto fantazijas. Įkvėpta mūsų populiarios odinės kaukės, ši mikroperforuoto neopreno kaukė siūlo tą patį funkcionalumą šiuolaikiškoje, kvėpuojančioje versijoje, kuri leidžia matyti viską aplinkui ir nebūti atpažintam.

    Su šia kauke dėvintysis paverčiamas tinkamu naudoti gilios gerklės burna!

    Jei visada svajojote anonimiškai atsiklaupti ir noriai sutikti kiekvieną kietą penį, mūsų "Anon Cock Whore" kaukė kaip tik jums. Mikroperforuota neopreno medžiaga yra kvėpuojanti ir leidžia matyti aplinką išliekant anonimiškam.

    Svarbiausios "Anon Cock Whore" kaukės savybės:

    • blowjob Vėsios ir pralaidžios orui: mikroperforuota neopreno medžiaga užtikrina, kad po kauke nebus per šilta, galėsite lengvai kvėpuoti ir matyti, kas vyksta aplinkui ne .
    • Diskretiška ir anonimiška: idealiai tinka visiems, kurie nenori atskleisti savo tapatybės tenkindami slapčiausius troškimus.
    • Nepraleidžia vandens, spermos ir šlapimo: "Anon Cock Whore" kaukė gali atlaikyti bet ką ir yra lengvai valoma - tiesiog išplaukite rankomis su drungnu vandeniu ir švelniu plovikliu ir pakabinkite išdžiūti.
    • Geras matomumas net tamsoje: seksualinių partnerių kontūrus lengva atpažinti net esant prastam apšvietimui, pavyzdžiui, didelį penį, kurį ruošiamasi patenkinti oraliniu būdu.


    Dydžių lentelė:

    Kad idealiai tiktų, išmatuokite savo galvą taip:

    • Galvos apimtis: matuokite tiesiai virš antakių ir aplink galvą tiesia linija.
    • Kaklo apimtis: tiesiai po Adomo obuoliu.


    Galimi dydžiai:

    • Mažas: kaklo ilgis iki 38 cm, kaktos ilgis iki 53,3 cm
    • Vidutinis: kaklas iki 40 cm, kakta iki 55,8 cm


    "Anon Cock Whore" kaukė yra idealus sprendimas tiems, kurie nori anonimiškai, bet intensyviai tenkinti savo geismą. Įsigykite "Anon Cock Whore" kaukę iš MEO dabar ir mėgaukitės geriausiu komfortu, anonimiškumu ir jaudinančiu malonumu!

    Daugiau informacijos:

    • Mikroperforuoto neopreno kaukė su burnos anga
    • Su užtrauktuku kaukės nugarėlėje
    • Medžiaga: "Anon Cock Whore" kaukė pagaminta iš perforuoto neopreno - universalios ir aukštos kokybės medžiagos, specialiai sukurtos siekiant užtikrinti optimalų komfortą ir funkcionalumą.
    • Perforuotas neoprenas: Perforuota medžiaga, todėl ji ypač pralaidi orui. Tai užtikrina gerą oro cirkuliaciją ir apsaugo nuo per didelio prakaitavimo net ir intensyviai dirbant. Dėl perforacijos kaukė išlieka maloniai vėsi ir patogi dėvėti.
    • Lanksti ir pritaikoma: Neoprenas pasižymi elastingumu ir tamprumu. Jis puikiai prisitaiko prie galvos kontūrų ir užtikrina patogų ir saugų dėvėjimąsi. Dėl medžiagos elastingumo kaukę lengva užsidėti ir nusiimti.
    • Tvirtas ir ilgaamžis: neoprenas yra itin patvari medžiaga, atspari trinčiai ir plyšimui. Ji užtikrina ilgą tarnavimo laiką net ir dažnai naudojant. "Anon Cock Whore" kaukė išlieka puikios būklės net ir po daugelio naudojimo kartų.
    • Nepraleidžia vandens ir šlapimo: medžiaga nepraleidžia vandens ir šlapimo, todėl ją ypač lengva valyti ir higieniška. Kaukę lengva išvalyti ir greitai paruošti pakartotiniam naudojimui. Tiesiog plaukite rankomis drungname vandenyje su bekvapiu skalbimo skysčiu ir pakabinkite išdžiūti.
    • Lengva ir patogi: neoprenas yra lengva medžiaga, kuri nedaug sveria. Todėl kaukę galima patogiai dėvėti ilgą laiką.

     

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    RAS

    Livraison rapide, Article conforme

      Vertinimas 

      Ziemlich geil

      Ich liebe es, auf Knien zu dienen. Die Neoprenhaube mit großer Mundöffnung ist perfekt für intensives Deep Throat. Das flexible Neopren sitzt eng und bequem, und die große Öffnung bietet freien Zugang für tiefe Stöße in den Rachen. Einfach geil für lange, heiße Sessions!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Neoprene Hood with Larger Mouth Opening for Deep Throat

      The Neoprene Hood with Larger Mouth Opening is a must-have for those looking to intensify their experiences. Made from high-quality neoprene, this hood is both durable and comfortable, ensuring a snug fit without causing discomfort. The larger mouth opening is specifically designed for deep throat activities, allowing for unrestricted access and enhancing the experience significantly. The material is breathable, and the design allows for ease of use, making it perfect for extended sessions. Overall, this hood combines functionality with comfort, making it an excellent addition to any collection.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Anon Cock Whore - blowjob "Neo Air Mesh" kaukė - Kaukė

      Anon Cock Whore - blowjob "Neo Air Mesh" kaukė - Kaukė

      "Anon Cock Whore" kaukė yra puikus aksesuaras tiems, kurie nori visiškai anonimiškai įgyvendinti savo slapčiausias meilikavimo fantazijas. Įkvėpta mūsų populiarios odinės kaukės, ši mikroperforuota neopreno kaukė siūlo tą patį funkcionalumą, tik šiuolaikišką, orui pralaidžią versiją, leidžiančią matyti viską aplink save ir nebūti atpažintam.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      15 kitų tos pačios kategorijos prekių: