Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Masturbatoriai vyrams

Naujienlaiškis

BUTTR Mills Bomb - Masturbatorius vyrams

Svetainė BUTTR Mills Bomb Masturbatorius yra tikras akcentas visiems, kurie mėgsta kažką ypatingo! Jo unikalus rankinės granatos formos dizainas ne tik traukia akį, bet ir užtikrina sprogstamąjį orgazmą.

Daugiau informacijos

10002/00

79,99 €


-30,00 €

49,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

Daugiau informacijos

Svetainė BUTTR Mills Bomb Masturbatorius stebina ypatingu rankinės granatos formos dizainu, kuris ne tik vizualiai įspūdingas, bet ir užtikrina sprogstamąjį orgazmą. Šis masturbatorius, kuriame įdiegta naujoviška technologija, garantuojanti lengvą valdymą, puikiai tinka pradedantiesiems, žengiantiems pirmuosius žingsnius sekso žaislų vyrams pasaulyje. Kad patirtis būtų intensyvesnė, rekomenduojame naudoti daug vandens pagrindo lubrikanto ir išbandyti skirtingus vibracijos lygius, kurių kiekvienas suteikia naują pasitenkinimo ir malonumo dimensiją.

BUTTR Mills Bomb Masturbatorius suteikia sprogstamąjį orgazmą!

BUTTR Mills Bomb Masturbatorius ne tik traukia akį savo unikaliu rankinės granatos dizainu, bet ir yra tikras nepamirštamų orgazmų šaltinis. Dėl 10 galingų vibracijos lygių ir ergonomiškos formos jis užtikrina intensyvią stimuliaciją, kuri paruoš jus sprogstamajam orgazmui, kurio greitai nepamiršite. Kiekvienas šio masturbatoriaus naudojimas veda į intensyvią kulminaciją, kuri jus aplanko kaip sprogimas - galingas, pribloškiantis ir absoliučiai patenkinantis. BUTTR Mills Bomb tai daugiau nei sekso žaisliukas - tai raktas į patirtį, kuri jus užhipnotizuos vėl ir vėl.

Privalumai BUTTR Mills Bomb Masturbatorius:

  • Vibracija: The BUTTR Mills Bomb Masturbatorius turi reguliuojamus vibracijos lygius su 10 skirtingų nustatymų, valdomų paprastu mygtuku. Kiekvienas vibracijos lygis suteikia naują stimuliacijos ir malonumo lygį.
  • Atsparus vandeniui: Šis masturbatorius visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka naudoti duše ar vonioje.
  • Dizainas: unikalus rankinės granatos dizainas užtikrina ne tik įspūdingą išvaizdą, bet ir ergonomišką valdymą, o tai padidina malonumo faktorių masturbuojantis.
  • Medžiaga ir spalva: elegantiškos juodos spalvos, pagamintas iš aukštos kokybės, odai nekenksmingų medžiagų.
  • Dydis ir matmenys: 13 cm ilgio ir 7,5 cm gylio masturbatorius patogiai priglunda. Plotis - 10 cm, o mažiausias skersmuo - 3,5 cm.
  • Maitinimo šaltinis: BUTTR Mills Bomb Masturbatorius maitinamas per USB įkrovimo jungtį, todėl jį galima bet kada greitai įkrauti.


Kodėl BUTTR Mills Bomb Masturbuoklis yra privalomas kiekvienam vyrui:

Šis masturbatorius idealiai tinka pradedantiesiems, kurie ieško lengvai naudojamo, bet galingo prietaiso. Skirtingi vibracijos lygiai siūlo kažką kiekvienam, nesvarbu, ar mėgstate švelnią, ar intensyvią varpos stimuliaciją. Speciali rankinės granatos konstrukcija kartu su galinga vibracija užtikrina sprogstamąjį orgazmą, o vandeniui atspari funkcija leidžia mėgautis malonumais vonioje ar duše.

Rekomenduojamas lubrikantas ir masturbatoriaus valymas:

Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo", kad užtikrintumėte geriausią įmanomą patirtį ir apsaugotumėte masturbatoriaus medžiagą. Po kiekvieno naudojimo turėtumėte išvalyti masturbatorių ir leisti jam išdžiūti. Pirmiausia nuplaukite masturbatorių šiltu vandeniu, kad pašalintumėte visus likučius. Tada švelniu muilu švelniai nuvalykite paviršių. VERYCLEAN Norėdami ypač kruopščiai išvalyti ir pašalinti visus mikrobus, purkškite masturbatorių purškiamuoju skysčiu. Taip masturbatorius bus higieniškai švarus ir paruoštas kitam naudojimui.

Daugiau informacijos:

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

BUTTR Mills Bomb - Masturbatorius vyrams

BUTTR Mills Bomb - Masturbatorius vyrams

Svetainė BUTTR Mills Bomb Masturbatorius yra tikras akcentas visiems, kurie mėgsta kažką ypatingo! Jo unikalus rankinės granatos formos dizainas ne tik traukia akį, bet ir užtikrina sprogstamąjį orgazmą.

Parašykite savo atsiliepimą

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: