Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Latekso pirštinės

Naujienlaiškis

BUTTR latekso pirštinės fisting

"BUTTR" latekso pirštinės yra ne tik latekso pirštinės - jos buvo specialiai sukurtos atsižvelgiant į fisting sukurtos. BUTTR latekso pirštinės, skirtos fisting pasižymi puikiu lankstumo ir tvirtumo deriniu, leidžiančiu visiškai kontroliuoti kiekvieną rankos ir pirštų judesį.

Daugiau informacijos

10028/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    BUTTR latekso pirštinės fistingui fisting - Puiki fistingo nuotykių pradžia

    BUTTR latekso pirštinės yra ne tik latekso pirštinės - jos specialiai sukurtos fistingo poreikiams fisting sukurtos. BUTTR latekso pirštinės, skirtos fisting siūlo puikų lankstumo ir tvirtumo derinį, leidžiantį visiškai kontroliuoti kiekvieną rankos ir pirštų judesį. Nesvarbu, ar tai būtų švelnūs žaidimai, ar intensyvūs fistingsu BUTTR fisting Pirštinėmis galite kontroliuoti fisting pagal savo norus ir optimaliai sureguliuoti stimuliaciją. Lygus latekso paviršius užtikrina malonų slydimą išangėje ar makštyje, ypač kartu su aukštos kokybės MEO fistingo lubrikantu. Rezultatas? Intensyvi, bet maloni fistingo patirtis, garantuojanti didžiausią malonumą.

    Ypač stiprus lateksas - BUTTR latekso pirštinės yra tvirtos ir atsparios plyšimui, kad fistingo metu būtų visiškai saugios fisting.

    BUTTR latekso pirštinės, skirtos fisting pagamintos iš itin stipraus latekso, specialiai sukurto intensyviems fistingo seansams. Ši aukštos kokybės medžiaga ypač atspari plyšimui ir ilgaamžė, todėl galite visiškai susikoncentruoti į savo potyrius ir nesirūpinti pirštinių patvarumu fisting Pirštinių patvarumas. Latekso tvirtumas užtikrina visišką saugumą viso fistingo seanso metu, o medžiagos lankstumas nevaržo rankos judesių.

    Vienas dydis tinka visiems - "BUTTR" fistingo pirštinės elastingai priglunda prie kiekvieno rankos dydžio.

    Dėl ypatingo elastingumo BUTTR latekso pirštinės prisitaiko prie bet kokios rankos formos ir dydžio. Nesvarbu, ar jūsų rankos mažos, vidutinės, ar didelės, latekso pirštinės fisting patogiai priglunda ir vis tiek užtikrina reikiamą sukibimą ir judesių laisvę, reikalingą kontroliuojamam kumščio įsiskverbimui į fisting yra būtinos. Puikiai prigludusios latekso pirštinės neleidžia kumščiavimo seanso metu nuslysti ar susiraukšlėti, todėl užtikrinama sklandi ir patogi patirtis. Vieno dydžio latekso pirštinės idealiai tinka įvairaus patyrimo lygio vyrams ir moterims ir garantuoja saugų prigludimą kiekvieno fistingo seanso metu.

    Higiena ir saugumas - švarūs ir apsaugoti kiekvieną kartą naudojant

    Higiena atlieka pagrindinį vaidmenį fisting vaidina pagrindinį vaidmenį fistingo metu, o BUTTR latekso pirštinės, skirtos fisting užtikrina saugumą, kurio reikia švariai ir higieniškai patirčiai. Lateksas yra lengvai valoma medžiaga ir ypač higieniška, nes neleidžia prasiskverbti bakterijoms ar skysčiams. Todėl BUTTR kumštinės pirštinės užtikrina apsaugą nuo galimo užteršimo ir palengvina pirštinių valymą po naudojimo fisting. Naudodami BUTTR fistingo pirštines galite pasikliauti saugiu ir švariu naudojimu - idealiai tinka intensyviam, bet higieniškam fistingo malonumui.

    Juodos ir stilingos - rafinuota išvaizda

    BUTTR latekso pirštinės ne tik funkcionalus, bet ir fisting taip pat žavi elegantiška juoda išvaizda. Juoda spalva reiškia eleganciją ir dominavimą, o būtent tokį jausmą fistingo pirštinės perteikia kiekvieną kartą jas naudojant. Nesvarbu, ar tai būtų privačios sesijos, ar profesionalūs užsiėmimai, elegantiška spalva suteikia pirštinėms pasitikėjimo savimi ir stilingą išvaizdą. BUTTR latekso pirštinės yra ne tik funkcinis aksesuaras, bet ir vizualus pareiškimas, kuris prisideda prie visapusiškai sėkmingos patirties.

    Daugiau informacijos:

    • BUTTR latekso pirštinės, skirtos fisting
    • Puikiai tinka fisting
    • Ypač stiprus lateksas
    • Vienas dydis tinka visiems
    • Puikiai tinka
    • Švarios ir saugios
    • Spalva: juoda
    • Latekso pirštinės fisting vieno dydžio.
    • Ypač atsparios plyšimui ir užtikrina didesnę higieną, kai fisting.
    • Į pristatymo apimtį įeina dvi pirštinės.
    • Kadangi BUTTR kumštinės pirštinės pagamintos iš latekso, lateksui alergiški naudotojai turėtų būti atsargūs. Jei esate jautrūs lateksui, rekomenduojame naudoti latekso neturinčias alternatyvas, kad išvengtumėte galimų alerginių reakcijų. Kadangi saugumas ir gerovė yra svarbiausia, prieš naudodami latekso gaminius turėtumėte pasitikrinti, ar nesate alergiški.

    .

    Priežiūra ir valymas - kad BUTTR latekso pirštinės tarnautų ilgai fisting ilgai išliktų patvarios

    Štai keli paprasti latekso pirštinių valymo veiksmai:


    Ko turėtumėte vengti - medžiagų, kurios gali pažeisti lateksą:

    Lateksas yra jautri medžiaga, kuri neturėtų liestis su tam tikromis medžiagomis. Norėdami užtikrinti latekso pirštinių BUTTR ilgaamžiškumą, turėtumėte vengti sąlyčio su toliau išvardytomis medžiagomis:


    Tinkamai prižiūrėdami ir vengdami kenksmingų medžiagų, BUTTR latekso pirštinėmis galėsite džiaugtis ilgai.




    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ajuste perfecto y tacto espectacular

    No ha tardado tanto en llegar y la prueba ha sido muy positiva. Para el fin que se describe van perfectos. No tienen ondulaciones en el tacto que puedan dar partes internas. Látex de calidad y resistente si se cuida en condiciones.

      Vertinimas 

      Essential kit

      These are everything. Do not hesitate to purchase. Buy them now. Love them!

        Parašykite savo atsiliepimą

        BUTTR latekso pirštinės fisting

        BUTTR latekso pirštinės fisting

        "BUTTR" latekso pirštinės yra ne tik latekso pirštinės - jos buvo specialiai sukurtos atsižvelgiant į fisting sukurtos. BUTTR latekso pirštinės, skirtos fisting pasižymi puikiu lankstumo ir tvirtumo deriniu, leidžiančiu visiškai kontroliuoti kiekvieną rankos ir pirštų judesį.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        4 kitų tos pačios kategorijos prekių: