Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Kamuolinis kramtukas

Naujienlaiškis

Burnos kaukė su juodu kamuoliuku

Juodos spalvos kamuoliukas, puikiai paslėptas už aukštos kokybės odinės burnos kaukės, yra geriausias sprendimas tiems, kurie nori visiškai ir tyliai paklusti savo surišimo seansams. Su šiuo aksesuaru pasyvus partneris neturi kito pasirinkimo, kaip tik mėgautis griežtu surišimu visiškoje tyloje.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos



    Ši burnos kaukė su integruotu kamuoliuku - tai puikus komforto ir užkimšimo efekto derinys! Juodas kamuoliukas, puikiai paslėptas už aukštos kokybės odos burnos kaukės, yra geriausias sprendimas tiems, kurie nori visiškai ir tyliai paklusti savo surišimo seansams. Su šiuo aksesuaru pasyvus partneris neturi kito pasirinkimo, kaip tik mėgautis griežtu surišimu visiškoje tyloje.

    Produkto savybės:

    • Glaudus prigludimas ir absoliuti tyla: rutulinis kandiklis kauke tvirtai įspaudžiamas į burną ir prilaikomas, kad jo nebūtų galima paprasčiausiai išstumti liežuviu. Dvigubai susiūta ir pamušalu išklota burnos kaukė užtikrina sandarų prigludimą ir slopina visus garsus, todėl garantuojama absoliuti tyla.
    • Patogus kramtymas: rutulinis kramtukas su burnos kauke leidžia patogiai užčiaupti burną. Kamuoliuką burnoje tvirtai laiko burnos kaukės spaudimas. Didesnis burnos kaukės kontaktinis paviršius švelniai veikia burnos kampučius, nes nėra odinio dirželio ar juostelės, įsirėžiančios į burnos kampučius. Dėl šių savybių burnos kloaką renkasi daugelis BDSM entuziastų visame pasaulyje.
    • Pritaikomumas: mūsų burnos gaubtuvėlis su galvos dirželiu su sagtimi puikiai tinka ir mažoms, ir didelėms galvoms.


    Mūsų burnos ąsotis gali būti trijų skirtingų skersmenų, todėl tai idealus burnos ąsotis pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams:

    • 40 mm skersmens rutulinis kramtukas
    • 45 mm skersmens kamuoliukas-žandikaulis
    • 50 mm skersmens kamuolinis kneblys


    Mūsų asortimente esantis kamuolinis kneblys su burnos kauke yra ne tik ypač veiksmingas, bet ir labai patogus kneblinimo būdas. Aukštos kokybės odos ir įmantraus dizaino derinys užtikrina tvirtą prigludimą ir maksimalų poveikį.

    Dėl skirtingų dydžių šis rutulinis klusnumas tinka bet kokio lygio patyrimui, todėl jis yra būtinas bet kurios gerai aprūpintos BDSM kolekcijos aksesuaras.Daugiau informacijos:

    • BDSM kamuoliukų kneblys
    • Medžiaga: oda (burnos kaukė), silikonas (kamuoliukas)
    • Kamuoliniai knechtai MEO BDSM parduotuvėje: MEO, vienas iš pirmaujančių Vokietijos aukštos kokybės BDSM priedų gamintojų, siūlo įspūdingą knechtų pasirinkimą kiekvienam skoniui ir patirties lygiui. Gaminių asortimentas apima tiek klasikinius kamuoliukus, tiek naujoviškus, pvz., voratinklius ir specialius modelius, pvz Piss Gag ir burnos kaukės su integruotais rutuliniais kramtukais. Kiekvienas gaminys pagamintas itin tiksliai ir iš geriausių medžiagų, kad būtų užtikrintas komfortas ir saugumas. MEO klozetai garsėja ilgaamže kokybe, ergonomišku pritaikymu ir gebėjimu sustiprinti BDSM patirtį. Derindama tradicinį meistriškumą ir modernų dizainą, MEO nustato naujus standartus BDSM scenoje. Klientai visame pasaulyje vertina sudėtingą dizainą, platų pritaikymo spektrą ir aukštus saugumo standartus, kuriuos užtikrina kiekvienas gaminys. MEO teikia didelę reikšmę klientų pasitenkinimui ir siūlo išsamias konsultacijas, kad kiekvienas galėtų rasti savo poreikius idealiai atitinkantį gaminį. Tiek pradedantiesiems, žengiantiems pirmuosius žingsnius į BDSM pasaulį, tiek pažengusiems naudotojams, norintiems praplėsti savo kolekciją, MEO parduotuvėje kiekvienas ras sau tinkamą aksesuarą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Der Knebel von MEO ist sehr effektiv.

    Der Knebel von MEO ist sehr effektiv. Er sitzt gut und sehr sicher, kann nicht heraus gedrückt werden. Unerwünschtes Sprechen wird wirksam unterdrückt.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Mundknebel ist sehr bequem

    Der Mundknebel ist sehr bequem zu tragen und lässt sich wenn er richtig angelegt wurde auch nichtmehr so leicht aus dem Mund entfernen. Es gefällt mir auch besonders gut, dass der Mundknebel abschließbar ist.

    • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Comfortable

    This is the most comfortable gag by far I've ever owned or tried.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Burnos kaukė su juodu kamuoliuku

    Burnos kaukė su juodu kamuoliuku

    Juodos spalvos kamuoliukas, puikiai paslėptas už aukštos kokybės odinės burnos kaukės, yra geriausias sprendimas tiems, kurie nori visiškai ir tyliai paklusti savo surišimo seansams. Su šiuo aksesuaru pasyvus partneris neturi kito pasirinkimo, kaip tik mėgautis griežtu surišimu visiškoje tyloje.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    13 kitų tos pačios kategorijos prekių: