Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Fistingo gelis

Naujienlaiškis

BUTTR itin storas fisting Gelis - 500 ml - Lubrikantas fisting

Fistingo bendruomenė džiaugiasi: "BUTTR Extra Thick fisting Gelis - tai naujoviškas, specialiai fistingo gerbėjų poreikiams pritaikytas patobulinimas. Patobulinta BUTTR fistingo lubrikanto konsistencija užtikrina itin ilgalaikę lubrikaciją ir puikiai tinka ilgesnėms fistingo sesijoms.

Daugiau informacijos

10038/00

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    BUTTR itin storas fisting Gelis - tolesnis fistingo bendruomenės tobulinimas

    Fistingo bendruomenė džiaugiasi: "BUTTR Extra Thick fisting Gelis - tai naujoviškas, specialiai fistingo gerbėjų poreikiams pritaikytas tolesnis vystymas. Patobulinta BUTTR fistingo lubrikanto konsistencija užtikrina itin ilgalaikę lubrikaciją ir puikiai tinka ilgesnėms fistingo sesijoms. Nesvarbu, ar į išangę, ar į makštį skverbiamasi ranka, ar kumščiu, BUTTR fisting Gelis suteikia maksimalų komfortą ir sumažina trintį, kad patirtis būtų geresnė ir saugesnė. Ypač tiršta formulė ne tik suteikia geresnį pojūtį, bet ir ilgai išliekančią lubrikaciją, kuri nesumažėja net intensyviai naudojant fisting

    šis lubrikantas yra absoliutus žaidimo pokytis! Jis buvo specialiai sukurtas siekiant užtikrinti nuolat sklandų ir patogų pojūtį net ir naudojant didesnius dildo bei ypač intensyviai įsiskverbiant. BUTTR fisting Gel Extra Thick yra naujas standartas visiems, kurie nori gauti geriausią rezultatą iš savo fistingo seanso - tiek solo, tiek poroje.

    BUTTR Extra Thick fisting Gelis: puikiai tinka analiniam ir vaginaliniam fistingui

    BUTTR Extra Thick fisting Gelas yra idealus pasirinkimas intensyviam analiniam ir vaginaliniam fistingui. Dėl itin tirštos ir kreminės konsistencijos šis fistingo lubrikantas užtikrina itin švelnų ir sklandų įsiskverbimą bei optimalią lubrikaciją. BUTTR Extra Thick fisting Gelis: ilgiau išlieka glotnus ir ne taip greitai išdžiūsta, o tai ypač naudinga ilgų ir intensyvių fistingo seansų metu. BUTTR Extra Thick nesvarbu, ar dirbate vienas, ar su partneriu fisting Gelis užtikrina maksimalų lubrikantą, komfortą ir saugumą - būtent tai, ko reikia intensyviam analiniam ir vaginaliniam fistingui. Tiršta konsistencija suteikia papildomą apsaugą ir sumažina trintį, todėl BUTTR fisting Gel Extra Thick yra nepakeičiamas kiekvieno fistingo seanso palydovas.

    Kas yra fistingo lubrikantas?

    Analinis arba vaginalinis fisting svarbiausia - maksimaliai ištempti atitinkamą kūno angą ir giliai įsiskverbti. Tam palengvinti naudojami specialūs fistingo lubrikantai, kurie pasižymi dideliu lubrikantu ir ne taip greitai išdžiūsta. Sling Fistingo seansas gali trukti kelias valandas, todėl naudojamas fistingo lubrikantas turi atlaikyti!fisting Lubrikantai gali būti silikono, tepalo arba vandens pagrindo ir pasižymintys specialiomis savybėmis, pavyzdžiui, anestezuojančiu poveikiu, kaip mūsų "Let's F*ck Extreme", arba šildančiu poveikiu, kaip mūsų "Let's F*ck Hot".

    Kodėl turėtumėte naudoti "BUTTR Extra Thick fisting Gelį?


    BUTTR Extra Thick gelio naudojimo instrukcijos fisting Gelis

    BUTTR Extra Thick fisting Gelis nėra vandens pagrindo, todėl netinka naudoti su latekso gaminiais, nes gali pažeisti medžiagą. Geriausiai tinka naudoti su aliejui atspariomis medžiagomis arba žaislais, skirtais naudoti su lubrikantais, kurių sudėtyje yra aliejaus. Naudoti BUTTR Extra Thick fisting Gelio gausiai ir patirkite itin švelnų, saugų ir jaudinantį seansą.

    Daugiau informacijos:

    • BUTTR Extra Thick fisting Gelis
    • Fistingo lubrikantas analiniam lytiniam aktui, vaginaliniam lytiniam aktui, analiniam fistingui ir vaginaliniam fistingui.
    • Sudėtis: 500 ml (16,91 fl. oz.)
    • BUTTR yra visiškai naujoviškas lubrikantas. Jis suteikia daugiau malonumo, gilesnį įsiskverbimą, tobulą fistingo seansą ir atpalaiduojantį analinį seksą su dilde ar partneriu
    • Sudėtis ir naudojimas: BUTTR Extra Thick sudėtyje fisting Gelio gamintojas parinko aukštos kokybės ingredientus, kad užtikrintų saugią ir malonią patirtį. Išsamią informaciją apie sudedamąsias dalis rasite ant pakuotės ir šiame gaminio aprašyme. Jautrią odą turintiems arba žinomai alergiškiems vartotojams rekomenduojame prieš naudojant gaminį pirmą kartą išbandyti jį ant nedidelio odos ploto, kad būtų galima atmesti galimą netoleravimą. Jei nesate tikri dėl sudedamųjų dalių ar jų poveikio, pasitarkite su gydytoju arba vaistininku.
    • Sudedamosios dalys (INCI): petrolatumas, oktildodekanolis, C18-36 rūgščių trigliceridas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Da flutschen die Dildos und die Faust

    Was soll ich sagen. Sehr gleitfreudiges Gel. Noch glitschiger wenn Wasser mit ins Spiel kommt. Dildo’s sind dann nicht mehr zu bändigen;-). Das kauf ich garantiert wieder.

      Vertinimas 

      Bißchen fest

      Also für den Einsatz wofür es bestimmt sein sollte weniger geeignet, da es viel zu fest ist. Mit J-Lube verdünnt flutscht es wie es sollte

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Fisting Gleitgel

      Muss sagen das es super ist schon mehrfach bestellt

        Parašykite savo atsiliepimą

        BUTTR itin storas fisting Gelis - 500 ml - Lubrikantas fisting

        BUTTR itin storas fisting Gelis - 500 ml - Lubrikantas fisting

        Fistingo bendruomenė džiaugiasi: "BUTTR Extra Thick fisting Gelis - tai naujoviškas, specialiai fistingo gerbėjų poreikiams pritaikytas patobulinimas. Patobulinta BUTTR fistingo lubrikanto konsistencija užtikrina itin ilgalaikę lubrikaciją ir puikiai tinka ilgesnėms fistingo sesijoms.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        26 kitų tos pačios kategorijos prekių: