Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacijos prietaisai

Naujienlaiškis

2B Elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

2B elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems puikiai tinka BDSM gerbėjams, norintiems ištirti skausmo ir malonumo sąveiką. Jame yra 17 režimų, todėl jis siūlo platų pojūčių spektrą - nuo švelnių iki intensyvių. Du kanalai leidžia tiksliai valdyti, o garso funkcija garsus paverčia elektros impulsais!

Daugiau informacijos

3755/00

449,99 €


-120,00 €

329,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "E-Stim Systems" 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas: pajuskite geriausią elektrostimuliacijos poveikį.

    E-Stim Systems 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas yra geriausias prietaisas visiems, kurie nori atrasti BDSM pasaulį. Dėl neįtikėtinų 17 režimų galite patirti įvairiausių pojūčių - nuo švelnių iki itin intensyvių. 2 kanalai užtikrina neprilygstamą tikslumą, panardindami jus giliai į dominavimo ir paklusnumo sferas. Ir tai dar ne viskas! Garso valdymas suteikia visiškai naują susijaudinimo lygį ir garsus paverčia malonumu arba skausmu. Pasiruoškite išlaisvinti savo siaubingiausias fantazijas su 2B™ elektrostimuliacijos prietaisu iš E-Stim Systems išlaisvinti!

    Elektrostimuliacijos sistemos: malonumas, skausmas, dominavimas ir paklusnumas

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems bDSM kontekste pasižymi skausmo ir malonumo, dominavimo ir paklusimo deriniu. 17 skirtingų programų režimų siūlo įvairių pojūčių spektrą - nuo švelnaus kutenimo iki intensyvių impulsų ir apima įvairius erotinės elektrostimuliacijos lygius. Dom Sub Du nepriklausomi kanalai leidžia tiksliai valdyti kelis elektrodus - tai puikiai tinka dominavimo žaidimams, kai galima pritaikyti kiekvieną pojūtį pagal pageidavimus, o mėgautis nenuspėjamumo jauduliu. Garso ir stereofoninis apdorojimas suteikia unikalų matmenį, garsus paverčiantį malonumu arba skausmu, sustiprinantį pavaldumo patirtį. Saugumas yra svarbiausias BDSM prioritetas, todėl 2B™ išE-Stim Systems atitinka griežtus saugumo standartus, todėl yra patikima priemonė atrasti subtilią pusiausvyrą tarp skausmo ir malonumo, kontrolės ir pasidavimo.

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš "E-Stim Systems":

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems2010 m. pirmą kartą pristatyto e. stimuliacijos technologijos stebuklo, įžengsite į novatorišką elektrostimuliacijos pasaulį. Garsėjantis savo galia ir universalumu, 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas yra absoliuti elektrostimuliacijos srities viršūnė.

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš "E-Stim Systems": elektrosex technologijų viršūnė!

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems tai ne tik dar vienas Estim prietaisas; tai naujovė nuolat besivystančiame elektrostimuliacijos pasaulyje ir vartai į intensyvaus, kontroliuojamo malonumo pasaulį žinovams, kurie žino, ko nori: Geriausia!

    Svarbiausios "E-Stim Systems" 2B™ elektrostimuliacijos prietaiso savybės:

    • Didelis programų pasirinkimas: 2B™ siūlo 17 programų režimų, įskaitant populiarius "Pulse" ir "Continuous", kuriuos papildo papildomos funkcijos, tokios kaip "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" ir "Programmed Wave", kad erotinė elektrostimuliacija pasiektų naujas ekstazės aukštumas.
    • Intuityvus ekranas ir valdymas: aiškus, apšviestas LCD ekranas leidžia iš karto sužinoti apie prietaiso aktyvumą, o patogus valdymas palengvina valdymą. Integruotame pagalbos ekrane lengva pasirinkti režimus, o foninis apšvietimas užtikrina gerą įskaitomumą net naktį.
    • Du nepriklausomi kanalai: Dėl visiškai izoliuotų išvesties kanalų, kurių kiekvienas turi atskirą valdiklį, 2B™ iš E-Stim Systems leidžia vienu metu naudoti kelis bipolinius elektrodus, kuriuos galima valdyti nepriklausomai vieną nuo kito. Išėjimo šviesos diodai rodo išėjimo galią ir taip vizualiai informuoja apie dabartinį aktyvumą.
    • Sujungimo ir trifazis režimas: naujoviškas sujungimo režimas sujungia abu kanalus bendram valdymui, o pasirenkamas 2B® "Triphase" kabelių rinkinys iš E-Stim Systems leidžia patirti trimatę elektrostimuliaciją.
    • Lankstus maitinimo šaltinis: 2B™ iš E-Stim Systems maitinamas 9 voltų baterija ir gali būti maitinamas per atskirai įsigyjamą tinklo adapterį.
    • Įmontuotas mikrofonas su reguliuojamu jautrumu ir tikro stereo signalo apdorojimas per 3,5 mm stereofoninę įvestį suteikia unikalią patirtį, kai prietaisas prijungtas prie MP3 grotuvo: Garso signalai paverčiami stimuliuojančiais elektrostimuliacijos modeliais.
    • Skaitmeninės sąsajos sąsaja: Pasirenkama skaitmeninės sąsajos sąsaja leidžia elektrostimuliacijos prietaisą prijungti prie "PC" arba "Mac" kompiuterio per USB jungtį. Tai leidžia atnaujinti programinę įrangą ir net naudoti nuotolinio valdymo funkcijas internetu, todėl 2B™ visada atitinka naujausias elektrostimuliacijos technologijas.
    • Saugumas pagal konstrukciją: 2B™ iš E-Stim Systems atitinka Europos, Jungtinės Karalystės ir JAV saugos standartus, turi išėjimo kanalų izoliaciją, galios ribojimą, švelnaus paleidimo valdymą ir CE ženklą, pabrėžiantį saugumą ir patikimumą.


    Vienas galingiausių elektrostimuliacijos prietaisų pasaulyje

    Nuo pat pasirodymo rinkoje 2010 m. 2B™ from E-Stim Systems 2B™ tapo vienu galingiausių ir universaliausių elektrostimuliacijos prietaisų pasaulyje. Jei norite tik geriausio, jums reikia tik 2B™ from E-Stim Systems. 2B™ turi 17 programų režimų, įskaitant populiarius "Pulse" ir "Continuous" režimus, ir yra papildytas keliais papildomais, kurie sukels jums visišką e-stimuliacijos ekstazę.

    2B™ iš "E-Stim Systems": lengvai įskaitomas LCD ekranas ir paprastas valdymas

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems turi lengvai įskaitomą, apšviestą LCD ekraną, kuris visą laiką tiksliai rodo, ką prietaisas daro, taip pat paprastą ir lengvai naudojamą valdymą. Integruotas pagalbos ekranas padeda pasirinkti režimus, o foninis apšvietimas užtikrina gerą matomumą net tamsiausiuose požemiuose. Perjungti režimus paprasta - tereikia paspausti mygtuką ir pasukti rankenėlę. Tai paprasta. Tai veikia - kaip ir viskas iš E-Stim Systems.

    Nepriklausomi išvesties kanalai universaliam naudojimui

    Du 2B™ išvesties kanalai iš E-Stim Systems veikia nepriklausomai vienas nuo kito ir kiekvienas turi savo valdiklį. Tai reiškia, kad vienu metu galima naudoti kelis bipolinius elektrodus ir juos valdyti nepriklausomai vieną nuo kito. Išėjimo šviesos diodai šviečia proporcingai išėjimo galiai, todėl galite matyti, kas vyksta, net nežiūrėdami į pagrindinį ekraną. Režimas "Join" leidžia abu kanalus sujungti, taip užtikrinant ir saugumą, ir kontrolę. Naudojant E-Stim Systems 2B™ kabelių rinkiniu (gaminio Nr. 3810) suteikiama dar daugiau galimybių. (Pagalvokite apie trimatį elektrosexą!)

    Dvi maitinimo šaltinio parinktys ir 0-100 % valdymas - tipinis E-Stim Systems

    2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems maitinamas 9 voltų baterija. Tačiau, jei reikia daugiau galios arba nepriklausomybės nuo baterijų, galima įsigyti papildomą E-Stim Systems pasirinktinai galima įsigyti maitinimo tinklo adapterį (gaminio Nr. 3758). Dvi maitinimo galimybės ir 0-100 % reguliavimas užtikrina, kad 2B™ nuo E-Stim Systems niekada nepritrūks energijos, kai tai svarbu. Mažas galios lygis idealiai tinka pradedant naudotis elektrostimuliacija, o didelis galios lygis suteikia tikrą galią, kuri sužavės net aistringiausius elektrostimuliacijos gerbėjus - viskas, kaip įprasta 2B™ from E-Stim Systems.

    Muzikos valdoma elektrostimuliacija su E-Stim Systems

    Mėgstate klausytis muzikos? 2B™ elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems turi įmontuotą mikrofoną su reguliuojamu jautrumu. Jis taip pat siūlo tikrą stereofoninį apdorojimą per 3,5 mm stereofoninę įvestį. Tiesiog prijunkite MP3 grotuvą ir mėgaukitės unikalia erotinės elektrostimuliacijos stereofoniniu garsu patirtimi - tik iš E-Stim Systems.

    Pasirenkamas skaitmeninis valdymas ir atnaujinimai pagal E-Stim Systems

    2B™ iš E-Stim Systems turi pasirinktinę skaitmeninės sąsajos sąsają (gaminio numeris 3759/00), kurią galima naudoti prietaisui atnaujinti arba valdyti iš "PC" arba "Mac" kompiuterio per USB jungtį. 2B™ galima valdyti net per internetą. Programinės įrangos atnaujinimai? Žinoma! Su E-Stim Systems visada galėsite naudotis naujausiomis technologijomis.

    Saugumas pagal dizainą - tipiškas E-Stim Systems

    Dėl išėjimo kanalų atskyrimo, integruoto galios ribotuvo ir švelnaus paleidimo valdymo (pakeitus režimą arba įjungus prietaisą, jis visada pradeda veikti nuo nulio), taip pat dėl konstrukcijos filosofijos, pagal kurią sauga yra svarbiausia, 2B™ iš E-Stim Systems atitinka visus pagrindinius Europos, Amerikos ir Didžiosios Britanijos saugos standartus ir yra pažymėtas CE ženklu.

    Aukščiausia elektrostimuliacijos patirtis su E-Stim Systems

    Naudodami 2B™ elektrostimuliacijos prietaisą iš E-Stim Systems įsigyjate ne tik sąmatinį prietaisą, bet ir visavertį įėjimą į vieno geriausių gamintojų elektrostimuliacijos pasaulį. Įrenginyje yra viskas, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti dirbti, ir suteikiama gamintojo garantija visam gyvenimui E-Stim Systems

    nustato naujus elektrostimuliacijos standartus.Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Vertinimas 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Vertinimas 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Vertinimas 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Parašykite savo atsiliepimą

            2B Elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

            2B Elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems

            2B elektrostimuliacijos prietaisas iš E-Stim Systems puikiai tinka BDSM gerbėjams, norintiems ištirti skausmo ir malonumo sąveiką. Jame yra 17 režimų, todėl jis siūlo platų pojūčių spektrą - nuo švelnių iki intensyvių. Du kanalai leidžia tiksliai valdyti, o garso funkcija garsus paverčia elektros impulsais!

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            17 kitų tos pačios kategorijos prekių: