Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Elektrostimuliacijos prietaisai

Naujienlaiškis

Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Pilnas rinkinys

Aukščiausio lygio el. seksas! Svetainė Violet Wand pagamintas iš stiklo ir naudojamas BDSM srityje, kai laikant prietaisą arti kūno, juo galima leisti aukšto dažnio kintamąją srovę, kurios įtampa labai didelė, o srovės stipris mažas. Dr. Sado komplekte, skirtame seksualinei elektrostimuliacijai, yra viskas, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti ir ištirti nuostabų elektrosekso pasaulį!

Daugiau informacijos

3328/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Aukščiausio lygio el. seksas! Violet Wand yra pagamintas iš stiklo ir naudojamas BDSM srityje, kai laikant prietaisą arti kūno, juo tiekiama aukšto dažnio kintamoji srovė, kurios įtampa labai didelė, o srovės stipris mažas. Pilną Dr. Sado seksualinės elektrostimuliacijos rinkinį sudaro viskas, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti ir ištirti nuostabų elektrosekso pasaulį!

    Ši stebuklinga seksualinės elektrostimuliacijos lazdelė, vadinamoji Violet Wand, siunčia tūkstančius mažų blyksnių iš žėrinčio stiklinio antgalio į gavėjo odą. Priklausomai nuo to, koks stiprus Violet Wand nustatymas ir koks priedas naudojamas, kiekvienas atskiras blyksnis jaučiamas kaip švelnus dilgčiojimas arba nemalonus dilgčiojimas. Tai leidžia patirti nuo švelnios iki skausmingos stimuliacijos, derinamos su įspūdingais ir galbūt net gąsdinančiais vizualiniais efektais.

    Violetinės lazdelės BDSM bendruomenėje žinomos jau nuo 1990-ųjų, skirtos seksualinei elektrostimuliacijai. Laikant šalia kūno Violet Wand generuoja lengvus elektros smūgius, o prisilietus prie kūno suteikia kvapą gniaužiančius pojūčius. Tačiau poveikį galima pajusti tik tada, kai tarp elektrodo ir kūno yra nedidelis atstumas. Violet Wand įprastą elektros srovę paverčia nekenksminga mažo stiprumo elektros srove!

    Svarbiausios savybės:

    • Platus pritaikymo spektras: Šį pilną rinkinį sudaro įvairūs priedai, įskaitant, žinoma, Violet Wand ir patį kabelį, 5 skirtingus stiklinius elektrodus floggerbodylight adapterio padėkliukas ir du BDSM bendruomenėje ypač populiarūs laidžiosios stimuliacijos prietaisai: vadinamasis Wartenbergo ratas ir dvigubas Pinwheel.
    • Įelektrinkite savo BDSM seansus: su visa šia pasirinkimų įvairove rasite būtent tai, apie ką visada svajojote, nuo švelnaus iki kieto!
    • Pulsuojanti violetinė šviesa: žaiskite tamsoje ir mėgaukitės įspūdingais ir galbūt net gąsdinančiais violetinės šviesos blyksniais, kuriuos skleidžia stikliniuose elektroduose esantis neoninis argonas!


    Su šiuo Violet Wand įelektrinkite visus savo pojūčius ir pakelkite savo kitą elektrosex nuotykį į visiškai naują lygį! Šiame išsamiame Dr. Sado rinkinyje yra viskas, ko reikia norint eksperimentuoti su šia pažangia seksualinės elektrostimuliacijos rūšimi - nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs elektrosekso profesionalas!

    Skirtingai nuo daugelio kitų elektrostimuliacijos gaminių, kuriems reikia stimuliuojančios srovės prietaiso su laidu, šiam Dr. Sado rinkiniui reikia tik pačios elektrodų lazdelės (vadinamosios Violet Wand), nes ją galima naudoti su daugybe priedų! Mėgaukitės erotinių pojūčių įvairove, kurią suteiks kiekvienas atskiras priedas. Dar vienas privalumas - visus stiklinius elektrodus galima naudoti tiek žemiau, tiek aukščiau juosmens (nebent tai neįmanoma dėl medicininių priežasčių). Kiekvienas iš stiklinių antgalių praleidžia mažo stiprumo aukštos įtampos dažnį taip, kad saugiai paverčia įprastą buitinę srovę. Stikle įkalintos argono dujos tampa violetinės spalvos, todėl jas galima matyti tamsoje, o prisilietus prie odos jos traška!

    Šį nuostabų Violet Wand prietaisą galima prijungti prie maitinimo šaltinio, jis tiekiamas su 5 suderinamais elektrodų priedais: vadinamaisiais, Mushroom Tube, Comb Tube, Ballpoint Tube, Rake Tube ir Tongue Tube. Paverskite savo pirštus elektros laidininkais su Bodylight Wand Adapter antgaliu ir įelektrinkite savo partnerį kiekvienu prisilietimu! Arba sustiprinkite savo plakimo smūgius su ekstremaliu Twilight Flogger! Dėl elektrai laidžių bato dirželių jūsų partneris matys kiekvieną kibirkštį ir pajus kiekvieną smūgį intensyviau nei bet kada anksčiau. Mėgaukitės dviem sensacingais instrumentais - Wartenbergo ratu ir dvigubu pirštų krumpliaračiu, kuriuos galima naudoti atskirai, kad sužadintumėte arba priblokštumėte pojūčius, arba patys tapkite aktyviu elektros laidininku, kai naudojate Bodylight Wand Adapter pagalvėlę.

    Violet Wand pilną Dr. Sado rinkinį sudaro šie komponentai:

    • Violetinė lazdelė: Dr. Sado sukurta lazdelė yra ne tik lengva ir kompaktiška, bet ir turi kintamos galios reguliatorių, leidžiantį reguliuoti intensyvumą nuo labai mažo iki labai intensyvaus. Dėl to mūsų Violet Wand yra geras pasirinkimas visiems, kurie nori mėgautis įvairiomis BDSM galimybėmis.
    • Kūno šviesos lazdelės adapteris: šis adapteris praktiškai paverčia jūsų kūną generatoriumi! Tiesiog prijunkite adapterį prie Violet Wand ir padėkite pagalvėlę ant kūno, įsidėję ją po diržu, į liemenėlę arba į apatinius drabužius. Kiekvieną kartą, kai jūsų oda paliečia partnerio odą, sukuriamas erotinis elektrostimuliacijos lankas, kurį galite jausti abu!
    • Ekstremalusis Twilight Flogger: kiekvieną kartą, kai flogger liečiasi su oda, jis siunčia elektros smūgius jūsų partneriui. Trapūs stikliniai aksesuarai lengvai sudūžta ir juos sunku transportuoti, tačiau šis flogger galima lengvai supakuoti į kelioninį krepšį ir nesugadinti pakeliui! Naudojama medžiaga puikiai praleidžia elektrą, todėl kiekvienas atskiras bičo dirželis yra įkrautas elektra. Jūsų partneris per plakimo seansą pajus daugybę elektros smūgių.
    • Vartenbergo ratas: iš pradžių jis buvo naudojamas nervų reakcijai išbandyti. Ši naujai interpretuota priemonė padidina jautrumą BDSM metu ir pažadina visus erotinius pojūčius! 20 mažų adatėlių, kurios rieda per odą, privers jį ar ją rėkti iš malonumo ir virpėti ekstazėje. Net jei šis aksesuaras atrodo bjauriai, jis nesukels jokių sužalojimų, nebent sąmoningai labai spausite Wartenbergo ratą. Dėvėkite Bodylight Wand Adapter pagalvėlę ir suteikite savo seansui dar vieną sadomazochistinių potyrių dimensiją!
    • Dvigubas pirštų ratukas: šį nešiojamąjį žiedą sudaro du Wartenbergo ratukai. Perbraukite šiuo stimuliuojančiu prietaisu per partnerio odą ir erzinkite jo pojūčius mažais malonumo dūriais!
    • Mushroom Vamzdelis: Švelniai braukite grybo formos elektrodu per partnerio odą, kad stimuliacija būtų itin intensyvi. Platus, apvalus galas suteikia švelnų, kutenantį pojūtį.
    • Šukos: Šis į šukas panašus priedas gali būti naudojamas galvos odai stimuliuoti, tačiau juo galima tolygiai paskirstyti srovę ant kūno ir taip glostyti bei stimuliuoti partnerį.
    • Liežuvio vamzdelis: Šis vamzdelis: siaurėjantis elektrodų rutuliukas atrodo kaip liežuvis arba gyvatės galva ir puikiai tinka patekti į plyšius arba vietas, kur yra išlinkimas ar kampas.
    • Rutulinis vamzdelis: Šis išlenktas elektrodų vamzdelis su rutuliniu antgaliu gale nukreipia stimuliaciją į nedidelę, konkrečią vietą, kad būtų koncentruota kibirkštis, kuri bus panaši į karštą, aštrų įgėlimą.
    • Grėblio vamzdelis: Šis elektrodas tolygiai paskirsto srovę didesniame plote ir gali būti naudojamas palepinti ir bausti.


    Daugiau informacijos:

    • Violet Wand "Twilight" iš Dr. Sado, 10 dalių rinkinys
    • Violetinės spalvos strypinis elektrodas
    • Spalva: juoda, metalinė
    • Įtampa: JAV 110 V maitinimo kabelis, išėjimo galia 10 W, min/max 110V/220V, 50-60 Hz, išėjimo srovė min/max 2,5 W, 0,4 A/5 W, 0,5 A
    • Priežiūra ir valymas: Laikykitės visų instrukcijų ir saugos priemonių. Valymui naudokite izopropilo alkoholį (75 % ar daugiau). Prieš naudodami leiskite alkoholiui išdžiūti ir visiškai išgaruoti. Būkite atsargūs įdėdami ir išimdami stiklinius elektrodus; jei strypas su įdėtais elektrodais nukris, stiklas gali sudužti ir įstrigti strype.
    • SAUGUMAS: Violetinių lazdelių naudojimas nešiojantiems širdies stimuliatorius, insulino pompas ar kitus elektra valdomus implantus gali būti labai pavojingas. Asmenys, turintys bet kokių širdies sutrikimų ar nervų pažeidimų, jokiu būdu neturėtų naudoti Violet Wand. Atsižvelgiant į BDSM koncepciją "Saugus, sveikas, sąmoningas", literatūroje naudojimas virš kaklo apskritai atmetamas. Naudojant kūno viduje, yra didelė rizika, kad naudojamas stiklinis zondas suduš.
    • Medžiagos: ABS plastikas, stiklas, silikonas, metalas, guma, nikelio neturintis aliuminis, nerūdijantis plienas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Che esperienza elettrizzante!

    Che bella esperienza elettrizzante! Prima volta nel genere e sono molto soddisfatta di tutta l'esperienza. È stata una sensazione incredibile sulla mia pelle.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Quality seems very good

    The Quality seems very good. The different attachments give great varying sensations on the skin. The purple glow and sparks are a fun addition. The voltage is not excessive, definitely recommend for anyone interested in exploring e-stim.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Great product.

    The sensation and pleasure on skin feels great.
    Would recommend it to and couple that are into electro play. We love the product. Great voltage and regulates to desired effect.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Pilnas rinkinys

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Pilnas rinkinys

    Aukščiausio lygio el. seksas! Svetainė Violet Wand pagamintas iš stiklo ir naudojamas BDSM srityje, kai laikant prietaisą arti kūno, juo galima leisti aukšto dažnio kintamąją srovę, kurios įtampa labai didelė, o srovės stipris mažas. Dr. Sado komplekte, skirtame seksualinei elektrostimuliacijai, yra viskas, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti ir ištirti nuostabų elektrosekso pasaulį!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    17 kitų tos pačios kategorijos prekių: