Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

E-Stim Systems

Naujienlaiškis

Deviant™ - Didelis vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

Didelis Deviant™ elektrodas yra aukštesnės klasės bendrovės elektrodai E-Stim Systems ir yra puikus technologinių žinių ir kūrybiško dizaino derinys. Šis elektrodas užtikrina visišką intensyvumą analinei ir vaginalinei elektrostimuliacijai, o jo dydis daro įspūdį ir įtikina.

Daugiau informacijos

3790/00

199,99 €


-20,00 €

179,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Didysis "E-Stim Systems" elektrodas "Deviant™": analinės ir vaginalinės elektrostimuliacijos įkūnijimas!

    Didysis "Deviant™" elektrodas yra aukščiausios klasės "E-Stim Systems" elektrodai E-Stim Systems ir yra puikus technologinių žinių ir kūrybiško dizaino derinys. Šis elektrodas užtikrina visišką intensyvumą analinei ir vaginalinei elektrostimuliacijai, o jo dydis daro įspūdį ir įtikina.

    Patirkite tyrą ekstazę su "E-Stim Systems" elektrodais "Deviant™":

    "Deviant™" elektrodai yra trijų dydžių ir siūlo išskirtinę vaginalinės ar analinės elektrostimuliacijos patirtį Unikali "Ripplehead™" technologija su griovelių paviršiumi sustiprina elektrodo elektrinę stimuliaciją kūno viduje ir paverčia jį itin veiksminga ekstatinių orgazmų priemone. Dvipolė konstrukcija sukoncentruoja elektrinį pojūtį ir sustiprina stimuliaciją bei malonumą. Iš aukštos kokybės medžiagų pagaminti elektrodai yra patogūs naudoti ir žada saugumą bei absoliutų seksualinį pasitenkinimą. Nesvarbu, ar tai būtų G taško, ar prostatos stimuliacija, "Deviant™" elektrodai yra raktas į intensyvius ir kvapą gniaužiančius orgazmus.

    Pagrindinės didelio "Deviant™" elektrodo savybės:

    • Unikalus Ripplehead™ dizainas: "Deviant™" elektrodas turi daugybę briaunų išilgai galvutės, kruopščiai sukurtų taip, kad užtikrintų itin intensyvią stimuliaciją įsiskverbiant į analinę/vaginalinę angą. Grioveliai sustiprina elektrinę stimuliaciją, o glotni, apvali galvutė leidžia patogiai įvesti į analinę/vaginalinę angą.
    • Efektyvi dvipolio elektrodo konstrukcija: laidžios elektrodo galvutės ir pagrindo, kuriuos skiria izoliuotas kaklelis, derinys sukuria labai efektyvų dvipolį elektrodą. Tokia konstrukcija užtikrina tikslingą ir intensyvią elektrostimuliaciją tiek analiniu, tiek vaginaliniu būdu.
    • Ergonomiška ir saugi konstrukcija: švelnios izoliuoto, elektrai nelaidaus kaklelio kreivės ir išfrezuotas griovelis pagrinde palengvina analinį ir vaginalinį įvedimą ir išėmimą.
    • Aukštos kokybės konstrukcija: "Deviant™" elektrodas pagamintas iš itin poliruoto aerokosminio aliuminio su 4 mm nerūdijančiojo plieno jungiamaisiais lizdais, jam suteikiama gamintojo garantija visam naudojimo laikui E-Stim Systems.
    • Elektrodas "Deviant™" jungiamas prie elektrostimuliacijos prietaiso per 4 mm lizdus, integruotus į pagrindą. Siūlome įvairius adapterius, kad mūsų elektrodus būtų galima prijungti ir prie kitų gamintojų prietaisų.
    • Išmatavimai: Didelis "Deviant™" elektrodas yra 50 mm skersmens ir 148 mm ilgio, todėl yra idealaus dydžio tiems, kurie nori patirti intensyvesnį pojūtį analinės ar vaginalinės elektrostimuliacijos metu.


    Elektrodo valymas ir priežiūra:

    "Deviant™" elektrodą lengva valyti - tiesiog nuplaukite šiltu vandeniu su švelniu plovikliu arba naudokite VERYCLEAN purškiklį ir palikite išdžiūti. Prieš laikant elektrodas turi būti visiškai sausas, ypač 4 mm lizdai.

    Kad elektrostimuliacija teiktų dar didesnį malonumą:

    Kad elektrodą būtų patogu įkišti į makštį / analinę angą ir jis būtų ypač gerai laidus elektrai, turėtumėte naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, MEO ESHOCK. Venkite silikono pagrindo lubrikantų arba hibridinių lubrikantų ir atkreipkite dėmesį, kad prezervatyvai nesuderinami su elektrodais E-Stim Systems

    Didysis "Deviant™" elektrodas: drąsus pasirinkimas visiems, mėgstantiems seksualinę elektrostimuliaciją!

    Didysis "Deviant™" elektrodas yra puikus pasirinkimas visiems, norintiems intensyvios ir pasitenkinimą teikiančios elektrostimuliacijos patirties. Nesvarbu, ar ieškote naujų pojūčių, ar norite pakelti elektroseksą į kitą lygį BDSM kontekste, didysis Deviant™ elektrodas pasiūlys jums jaudinančią kelionę į analines ar vaginalines gelmes, kuri jus sujaudins.

    Daugiau informacijos:

    • Deviant™ - Didelis vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems
    • Tikslios formos grioveliai palei ilgą elektrodo galvutę užtikrina intensyvią stimuliaciją įkišimo metu, o lygi, suapvalinta elektrodo galvutė palengvina įkišimą tiek vyrams (analinis), tiek moterims (vaginalinis arba analinis). Įdėjus elektrodą, daugybė griovelių užtikrina itin veiksmingą elektrinį kontaktą - tai pliusas kvapą gniaužiančiam elektroseksui.
    • Kad būtų patogiau, nelaidus elektrodo kaklelis švelniai išlenktas, o pagrindas turi gilesnį griovelį, kad būtų lengviau jį išimti iš išangės ar makšties.
    • Laidžiosios elektrodo galvutės ir pagrindo, kuriuos skiria izoliuotas elektrodo kaklelis, derinys - itin veiksmingas dvipolis elektrodas. Dabar tereikia pridėti nuostabias vieno iš mūsų elektrostimuliacijos prietaisų funkcijas ir turėsite nuostabų ir nepakeičiamą "Estim sextoy".
    • Tipas: Bipolinis, įdedamas
    • Bendras ilgis: 150 mm
    • Įstatomas ilgis: 115 mm
    • Skersmuo: 50 mm
    • Apskritimas: 157 mm
    • Svoris: 658 g
    • Jungtys Du 4 mm lizdai pagrinde.
    • Skirta naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių kaip priedų).
    • Su išskirtine gamintojo garantija visam gyvenimui.
    • Saugumas ir kokybė E-Stim Systems saugumas ir kokybė yra pirmoje vietoje.
    • Sukurta ir pagaminta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (e-stimuliacija) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, kurie serga epilepsija, turi širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, serga širdies ligomis ar yra nėščia, ir niekada neturėtų būti naudojama virš krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • E-Stim Systems ir MEO: BDSM ir elektrostimuliacijos lyderiai.
    • MEO yra Vokietijoje registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Große Wirkung

    Als ich den Deviant Plug in der Hand hielt, dachte ich, dass er zu groß ist und daher habe ich nicht viel von ihm erwartet. Aber schon bei der ersten Anwendung wurde ich eines Besseren belehrt. Estim funktioniert unglaublich gut und bringt mich schon nach wenigen Augenblicken zum Mörder-Orgasmus. Toll ist auch die einstellbare Intensität aller Funktionen über das Estim-Gerät.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Deviant™ - Didelis vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

      Deviant™ - Didelis vaginalinis ir analinis elektrodas iš E-Stim Systems

      Didelis Deviant™ elektrodas yra aukštesnės klasės bendrovės elektrodai E-Stim Systems ir yra puikus technologinių žinių ir kūrybiško dizaino derinys. Šis elektrodas užtikrina visišką intensyvumą analinei ir vaginalinei elektrostimuliacijai, o jo dydis daro įspūdį ir įtikina.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: