Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dvigubi dildo

Naujienlaiškis

"BUTTR Akimbo" dvipusis analinis dildė - Dvigubas dildė

"BUTTR Akimbo" dvipusis analinis vibratorius yra daugiau nei tik dvigubas vibratorius, tai tikras orgazmo stiprintojas! Šis vibratorius buvo specialiai sukurtas tiems, kurie ieško analinės stimuliacijos įvairovės ir kartu vertina didelį vibratorių. Dėl jo konstrukcijos galima įkišti ir naudoti abu dildo galus, o kiekviena pusė siūlo skirtingą stimuliaciją.

Daugiau informacijos

10033/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "BUTTR Akimbo" dvipusis analinis dildo - dvigubas dildo dvigubam malonumui

    Dvipusis analinis dildo "BUTTR Akimbo" yra daugiau nei dvigubas dildo - tai tikras orgazmo stiprintuvas! Šis dildė specialiai sukurta tiems, kurie nori įvairiapusės analinės stimuliacijos ir kartu vertina didelį dildę. Dėl jo konstrukcijos galima įkišti ir naudoti abu dildo galus, o kiekviena pusė siūlo skirtingą stimuliaciją.


    Ilgesniajame dildo gale derinamas klasikinis, lygus dizainas ir 6 stori rutuliukai, kurie primena analinius karoliukus ir, įkišti į išangę, suteikia ypatingą, labai intensyvų pojūtį. Trumpesnis galas turi briaunuotą struktūrą, kuri užtikrina dar didesnę stimuliaciją tiesiai ties išange. Nesvarbu, ar "Akimbo" dvipusis analinis vibratorius naudojamas vienas, ar poroje, abu dvigubo vibratoriaus galai suteikia visiškai skirtingus potyrius.

    Ne tik dvigubas dildo, bet ir tikras orgazmo stiprintojas

    Ilgesnio galo sferinė konstrukcija ne tik suteikia intensyvų malonumą įvedant, bet ir gali beveik 10 kartų sustiprinti orgazmą, jaučiamą ištraukiant dildo iš išangės. Kiekvienas atskiras rutuliukas sukuria papildomą stimulą, kuris plinta po kūną kaip banga ir sustiprina orgazmą. Dėl šios unikalios formos dvipusis analinis vibratorius "BUTTR Akimbo" yra neprilygstamas sekso žaislas visiems, kurie nori pakelti savo orgazmą į naują lygį.

    Universalus - analinis ir vaginalinis

    BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo tinka tiek analinei, tiek vaginalinei stimuliacijai. Nesvarbu, kokiam žaidimų tipui teikiama pirmenybė, šis dvipusis BUTTR dildo suteikia plačias galimybes. Dėl lanksčios medžiagos su šiuo dvigubu dildo galima tyrinėti visas paslėptas kūno gilumos vietas. Dvipusis analinis dildo "Akimbo" puikiai prisitaiko prie vidinės anatomijos ir idealiai tinka jaudinančioms solo sesijoms arba maloniems nuotykiams dviese.

    Kodėl "BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo" yra puikus pasirinkimas:


    Naudojimas, tinkamas lubrikantas ir dvigubo dildo valymas

    Visada naudokite didelį kiekį rekomenduojamo Glory Hole MEO hibridinio lubrikanto, kad su "Akimbo" dvipusiu analiniu vibratoriumi būtų ypač malonu. Šis hibridinis lubrikantas užtikrina ilgalaikį lubrikantą ir idealiai tinka intensyviems seansams. VERYCLEAN Po naudojimo "Akimbo" dvipusį analinį vibratorių kruopščiai nuvalykite šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba naudokite mūsų purškiklį, kad itin kruopščiai išvalytumėte ir užtikrintumėte optimalią higieną.

    BUTTR prekės ženklas - kokybė ir inovacijos iš Europos

    BUTTR - tai europietiškas prekės ženklas, išgarsėjęs kaip aukštos kokybės sekso žaislų ir lubrikantų tiekėjas. Žinomas dėl savo tvirtos, vyriškos estetikos ir kruopščiai sukurto gaminių asortimento, BUTTR skirtas būtent vyrams ir moterims, ieškantiems naujų iššūkių užpakalinių durų žaidimuose. Kiekvienas BUTTR kolekcijos gaminys, pradedant dvipusiu analiniu vibratoriumi "Akimbo" ir baigiant specialiai sukurtais lubrikantais, yra pagamintas laikantis aukščiausių saugumo, patogumo ir ilgaamžiškumo standartų. Šis prekės ženklas žavi ne tik novatorišku dizainu, bet ir aukščiausius kokybės standartus atitinkančiomis kūnui nekenksmingomis medžiagomis. Su BUTTR patirsite intensyvų, rafinuotą malonumą - nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs analinio sekso profesionalas, fisting ar analinio tempimo.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Just Gigantic

    So unlike most items similar to this, it truly as big as it looks in the pictures. Possibly larger than it looks in the pictures. I was a bit surprised by the size.
    Pretty sure it would be close to impossible for someone to take the whole length, but I've been shocked by what people can accomplish in this area before.
    It wasn't too hard to clean it. But the size and weight could be a problem in some instances. Though it is still usable, just exercise caution. Always keep safety first in mind, when playing with something like this. Don't forget lots and lots of lube always recommended.

      Parašykite savo atsiliepimą

      "BUTTR Akimbo" dvipusis analinis dildė - Dvigubas dildė

      "BUTTR Akimbo" dvipusis analinis dildė - Dvigubas dildė

      "BUTTR Akimbo" dvipusis analinis vibratorius yra daugiau nei tik dvigubas vibratorius, tai tikras orgazmo stiprintojas! Šis vibratorius buvo specialiai sukurtas tiems, kurie ieško analinės stimuliacijos įvairovės ir kartu vertina didelį vibratorių. Dėl jo konstrukcijos galima įkišti ir naudoti abu dildo galus, o kiekviena pusė siūlo skirtingą stimuliaciją.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      20 kitų tos pačios kategorijos prekių: