Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dulkinimo mašinos ir melžimo aparatai

Naujienlaiškis

Sekso mašina The Bigger Bang - Geriausia sekso mašina vyrams ir moterims

Naujas Pasiūlymas
  • Sekso mašina The Bigger Bang - Geriausia sekso mašina vyrams ir moterims

Ar ieškote nebrangaus sekso aparato, kuris vis tiek išpildytų visus jūsų norus? Tuomet galinga sekso mašina The Bigger Bang yra kaip tik jums! Sekso mašina The Bigger Bang išpildys tai, ko visada troškote: tobulas seksas be partnerio!

Daugiau informacijos

10021/00

499,99 €


-250,00 €

249,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    The Bigger Bang Thrusting & Rotating Sex Machine

    Ieškote nebrangaus sekso aparato, kuris vis tiek išpildytų visus jūsų norus? Tuomet galinga sekso mašina The Bigger Bang yra kaip tik jums! Sekso mašina The Bigger Bang išpildo tai, ko visada troškote: tobulas seksas be partnerio!

    Patirkite kitą pasitenkinimo lygį su "The Bigger Bang" sekso mašina:

    Skirtingai nuo įprastų sekso mašinų, kurios tik įsiskverbia, "Bigger Bang" sekso mašina veikia pagal revoliucinę orbagazmo technologiją. Tai leidžia stūmokliams įsiskverbti ir (arba) suktis vienu metu arba nepriklausomai vienas nuo kito, todėl patiriami neįtikėtini orgazmai, kuriems prilygsta nedaugelis dulkinimo aparatų. Nesvarbu, ar tai vyras, ar moteris, analinis seksas ar vaginalinis seksas, dulkinimo mašina The Bigger Bang

    šis itin kompaktiškas dulkinimo aparatas, pasižymintis itin moderniu dizainu, pažangiu valdymu ir neprilygstamu universalumu, yra vienas pažangiausių kada nors sukurtų sekso aparatų. Su atskirais traukos ir sukimosi valdikliais ir galimybe valdyti abi funkcijas nepriklausomai arba vienu metu, jūs visiškai kontroliuojate dulkinimo mašinąThe Bigger Bang.

    Kodėl šukavimo mašina The Bigger Bang mEO toks pigus?

    Dėl mūsų glaudaus bendradarbiavimo su gamintoju ir galimybės įsigyti didelius dulkinimo aparato kiekius The Bigger Bang galime jums pasiūlyti šią puikią šukavimo mašiną už itin palankią kainą. Pirkdami dideliais kiekiais pasiekiame didelių kainų pranašumų, kuriuos tiesiogiai perduodame savo klientams. Taigi galite naudotis geriausios kokybės ir elegantiško dizaino šukavimo mašinos privalumais The Bigger Bang nesikišdami giliai į kišenę. Kokybė nebūtinai turi būti brangi - su mumis gausite aukščiausios kokybės technologiją už neprilygstamą kainą.

    .

    The Bigger Bang Sex Machine Fuck Machine

    .
    Svarbiausi "The Bigger Bang" dulkinimo mašinos akcentai:

    • Revoliucinė "Orb-Gasm" technologija: įsiskverbimo ir sukimosi derinys intensyviems orgazmams.
    • Galingi varikliai: Neįtikėtina galia ir stiprus sukimo momentas.
    • Tinka vyrams ir moterims: Puikiai tinka analiniam ir vaginaliniam seksui.
    • Individualiai reguliuojamas: atskiri įsiskverbimo ir sukimosi valdikliai, galima naudoti atskirai arba vienu metu.
    • Patogus naudoti: Valdymas žiediniu kilimėliu arba praktišku nuotolinio valdymo pulteliu.
    • Kompaktiškas, ergonomiškas dizainas: tiesiog padėkite tarp šlaunų ir malonumas gali prasidėti (taip pat žr. šį fantastišką priedą, dėl kurio naudoti šį prietaisą yra nepaprastai patogu -spauskite čia).
    • Platus priedų asortimentas: yra du vibratoriai, belaidis nuotolinio valdymo pultas, laikymo krepšys ir universalus adapteris.


    Valdykite dulkintuvą naudodami apvalų valdymo skydelį, esantį dulkintuvo viršuje, arba naudokite patogų nuotolinio valdymo pultelį, kad galėtumėte naudotis tomis pačiomis funkcijomis ir valdymu, kaip ir naudodami pagrindinį valdiklį. Didelio galingumo varikliu varomas dulkinimo aparatas siūlo The Bigger Bang siūlo neįtikėtiną galią ir nuostabų sukimo momentą itin kompaktiškoje, išradingai suprojektuotoje mašinoje.

    Didesnio sprogimo dulkinimo mašina: didžiausia pagunda nuo tada, kai atsirado dulkinimo mašinos!

    Šukavimo mašina The Bigger Bang žavi ne tik išskirtiniu našumu, bet ir sėkmingu, elegantišku dizainu. Įprastos dulkinimo mašinos dažnai atrodo gana karingai ir funkcionaliai, o dulkinimo mašina išsiskiria stilingu ir moderniu dizainu The Bigger Bang išsiskiria stilingu ir moderniu dizainu. Kompaktiška, orbitinė forma yra vizualus akcentas, harmoningai įsiliejantis į bet kokią aplinką. Elegantiška, ergonomiška forma ir aukštos kokybės medžiagos suteikia šukavimo mašinai išvaizdą The Bigger Bang labiau primena šedevrą nei sekso žaisliuką.

    Šis dulkinimo aparatas yra puikus įrodymas, kad maksimalus funkcionalumas ir estetinė elegancija gali eiti koja kojon. Nuostabiausias Bigger Bang dulkinimo aparato dalykas yra tai, kad kiekvieną dulkinimą galite pritaikyti pagal savo poreikius! Ši universali dulkinimo mašina tinka tiek vyrams, tiek moterims ir siūlo kvapą gniaužiantį analinį ir vaginalinį seksą. Patarimas: užtepkite šiek tiek vandens pagrindo lubrikanto, pavyzdžiui, "Aquameo", ant atitinkamo dildo, kad jis būtų elastingesnis ir malonesnis!

    Daugiau informacijos:

     

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Awesome

    This fucking machine is better then anyone could imagine you can customise the speed for any pleasure I had it going all night my pussy has never felt so good

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Converted me

    Wife purchased this and I was skeptical. I didn't like the look, but then we used it and it's so god damn fun.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Guter Fick

    Ich hab nicht gedacht das dieses Teil so eine enorme Lust macht!

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Die Maschine ist eine Bombe !!!!

    Vorweg, wir zwei haben wirklich lange überlegt ob wir uns solch eine Fickmaschine überhaupt kaufen sollten! Der Preis und die oft mangelnde Qualität hat uns immer zurück gehalten. Aber die THE BETTER FUCK hat uns eines besseren belehrt. Sie sieht toll aus (wie eine stylishe Nespresso-Maschine) und hat eine enorme Power. Wir können das Produkt wirklcih guten Herzens empfehlen.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Sekso mašina The Bigger Bang - Geriausia sekso mašina vyrams ir moterims

    Sekso mašina The Bigger Bang - Geriausia sekso mašina vyrams ir moterims

    Ar ieškote nebrangaus sekso aparato, kuris vis tiek išpildytų visus jūsų norus? Tuomet galinga sekso mašina The Bigger Bang yra kaip tik jums! Sekso mašina The Bigger Bang išpildys tai, ko visada troškote: tobulas seksas be partnerio!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: