Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dildo

Naujienlaiškis

Stinger BUTTR FIM-92 Analinis dildo - Dildo su siurbtuku

butt plug Stinger Pusiau, pusiau dildo, BUTTR FIM-92 analinis dildo yra puikus priedas tiems, kurie mėgsta intensyvius analinius malonumus ir neįprastus analinius kaiščius. Dėl išryškinto žandikaulio ir banguoto dizaino šį analinį dildo galima patogiai ir švelniai įvesti į išangę, nepaisant jo įspūdingo dydžio.

Daugiau informacijos

10031/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Stinger "BUTTR FIM-92" analinis vibratorius - analinis vibratorius su stipriu siurbtuku giliai analinei stimuliacijai

    Butt plug Stinger Pusiau , pusiau dildo, BUTTR FIM-92 analinis dildo yra puikus priedas tiems, kurie mėgsta intensyvius analinius malonumus ir neįprastus analinius kaiščius. Dėl išryškinto žando ir bangos formos dizaino šį analinį dildo, nepaisant įspūdingo dydžio, patogu ir švelnu įkišti į išangę. Įkišamas 22 cm ilgio ir 8 cm skersmens vibratorius užtikrina gilią ir intensyvią stimuliaciją, dėl kurios net patyrę naudotojai pasieks savo galimybių ribas. Stinger Dėl itin stipraus siurbtuko FIM-92 analinį dildo galima pritvirtinti prie bet kokio lygaus paviršiaus ir mėgautis be rankų.

    Analinio sekso profesionalams - stipri konstrukcija intensyviai stimuliacijai

    BUTTR kolekcija buvo specialiai sukurta aukštus reikalavimus keliantiems analinio sekso profesionalams ir perkelia užpakalinių durų žaidimus į naują lygį. Stinger Tvirta, vyriška išvaizda ir kariškas BUTTR prekės ženklo dizainas atspindi jėgą ir ištvermę, kurios reikia naudojant sekso žaislus, tokius kaip FIM-92 analinis dildo. Šis analinis dildo yra dar vienas pavyzdys, kaip BUTTR siūlo nepamirštamus potyrius, reikalaujančius visiško atsidavimo ir ištvermės.

    Stinger Kodėl BUTTR FIM-92 analinis dildo yra puikus pasirinkimas:

    • Įspūdingas dydis: šis vibratorius yra 22 cm ilgio, o didžiausias skersmuo - 8 cm, todėl intensyviai stimuliuoja ir puikiai tinka patyrusiems naudotojams.
    • Ryškus žandikaulis ir sferinis dizainas: tikroviškas dizainas su apibrėžtu žandikauliu ir bangomis palei kotą suteikia ypatingą patirtį.
    • Stinger Stiprus siurbtukas: itin stiprus siurbtukas leidžia pritvirtinti analinį dildo FIM-92 prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad juo būtų galima naudotis be rankų - idealiai tinka jodinėjant su dildo arba įvairiose kitose padėtyse.


    Naudojimas, tinkamas lubrikantas ir dildo valymas

    Visada naudokite didelį kiekį rekomenduojamo Glory HoleStinger MEO hibridinio lubrikanto, kad FIM-92 analinis dildo būtų sklandus ir malonus. Šis hibridinis lubrikantas užtikrina ilgalaikį lubrikantą ir idealiai tinka intensyviems seansams. Stinger VERYCLEAN Po naudojimo kruopščiai nuvalykite FIM-92 analinį dildo šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba naudokite mūsų purškiklį, kad itin kruopščiai išvalytumėte ir užtikrintumėte optimalią higieną.

    BUTTR prekės ženklas - kokybė ir inovacijos iš Europos

    BUTTR - tai europietiškas prekės ženklas, išgarsėjęs kaip aukštos kokybės sekso žaislų ir lubrikantų tiekėjas. Žinomas dėl savo tvirtos, vyriškos estetikos ir kruopščiai sukurto gaminių asortimento, BUTTR skirtas būtent vyrams ir moterims, ieškantiems naujų iššūkių užpakalinių durų žaidimuose. Stinger Kiekvienas BUTTR kolekcijos gaminys - nuo FIM-92 analinio dildo iki specialiai sukurtų lubrikantų - pagamintas pagal aukščiausius saugumo, patogumo ir ilgaamžiškumo standartus. Šis prekės ženklas žavi ne tik novatorišku dizainu, bet ir aukščiausius kokybės standartus atitinkančiomis kūnui nekenksmingomis medžiagomis. Su BUTTR patirsite intensyvų, rafinuotą malonumą - nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs analinio sekso profesionalas,fisting ar analinio tempimo.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr befriedigend

    Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Stinger BUTTR FIM-92 Analinis dildo - Dildo su siurbtuku

      Stinger BUTTR FIM-92 Analinis dildo - Dildo su siurbtuku

      butt plug Stinger Pusiau, pusiau dildo, BUTTR FIM-92 analinis dildo yra puikus priedas tiems, kurie mėgsta intensyvius analinius malonumus ir neįprastus analinius kaiščius. Dėl išryškinto žandikaulio ir banguoto dizaino šį analinį dildo galima patogiai ir švelniai įvesti į išangę, nepaisant jo įspūdingo dydžio.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: