Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Stefan - Dildo pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono

Jei geismas jus šaukia ir norite tiesiog žaisti, mėlynas "Stefan" dildo iš "Crackstuffers" yra kaip tik jums! Šis dildo pagamintas iš aukštos kokybės aukščiausios kokybės silikono, patogaus skersmens ir ilgo, plono kotelio, kuris tinka tiek solo seksui, tiek dildo seansams su draugais.

Daugiau informacijos

2276/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei geismas jus šaukia ir norite tiesiog žaisti, mėlynas "Stefan" dildo iš "Crackstuffers" yra kaip tik jums! Šis dildo pagamintas iš aukštos kokybės aukščiausios kokybės silikono, patogaus skersmens ir ilgo, plono kotelio, tinkančio tiek solo seksui, tiek dildo seansams su draugais. Šis "Crackstuffers" dildo su realistišku žandikauliu ir 23,5 cm ilgio kotu užtikrina idealią pusiausvyrą tarp komforto ir intensyvios stimuliacijos.

    Įspūdingi matmenys:

    • Ilgis: 23,5 cm
    • Skersmuo: 5 cm
    • Įkišamas ilgis: 18 cm
    • Apskritimo ilgis: apie 15,7 cm


    Kodėl mėlynas "Stefan" dildo iš "Crackstuffers" toks populiarus?

    Crackstuffers Stefan Šis dildo yra ne tik dildo, bet ir tikras bet kurios dildo kolekcijos akcentas. Jis toks ypatingas dėl savo išskirtinio lankstumo, kuris leidžia pasiekti visas erogenines zonas giliai kūno viduje. Crackstuffers Stefan Dėl minkštos tekstūros dildo puikiai prisitaiko prie vidinių kūno išlinkimų ir kontūrų, todėl stimuliacija tampa intensyvesnė ir tikslingesnė. Šis lankstumas kartu su aukštos kokybės aukščiausios kokybės silikono apdaila užtikrina, kad kiekvienas judesys būtų intensyvus malonumas, nesvarbu, ar dildo naudojamas vienas, ar su partneriu.

    Crackstuffers - tiesiog daugiau pojūčių!

    Su "Crackstuffers" ir MEO nebėra jokios priežasties neištirti savo analinių galimybių ribų. Mūsų aukščiausios kokybės silikono gaminiai pasižymi ne tik išskirtinėmis savybėmis, bet ir ilgaamžiškumu bei kokybe, dėl kurių analinis seksas tampa kažkuo ypatingu.

    Puiki medžiaga neprilygstamam malonumui:

    Išskirtinis naujųjų "Crackstuffers" gaminių, pagamintų iš aukščiausios kokybės silikono, privalumas - jų odai maloni, minkšta tekstūra, užtikrinanti malonią, bet intensyvią stimuliaciją. Aukštos kokybės "Crackstuffers" vibratoriai ir analiniai kaiščiai, pagaminti iš rankų darbo, platinos būdu išdžiovinto silikono, pasižymi ne tik įspūdingu lankstumu, bet ir unikaliu patvarumu, kuris suteikia jiems ilgą tarnavimo laiką. Crackstuffers gaminiai yra šiek tiek brangesni už įprastus pramoniniu būdu masiškai gaminamus gaminius, nes jie kruopščiai gaminami rankomis iš aukštos kokybės, platina išdžiovinto aukščiausios kokybės silikono. Ši maistui saugi medžiaga pasižymi išskirtiniu minkštumu, lankstumu ir ilgaamžiškumu, kurio dažnai trūksta pramoniniu būdu gaminamiems produktams. Kiekvienas atskiras gaminys kruopščiai išbandomas ir apdorojamas, kad būtų užtikrinta aukščiausia kokybė ir neprilygstama patirtis. Rezultatas - unikalus gaminys, kuris stebina ne tik kokybe, bet ir ilgaamžiškumu.

    Naudokite tik vandens arba hibridinius lubrikantus.

    Svarbu, kad šiems "Crackstuffers" gaminiams būtų naudojami tik vandens pagrindo arba mūsų hibridiniai tepalai Glory Hole yra naudojami. Reikėtų vengti silikono pagrindo tepalų, nes jie gali pažeisti aukštos kokybės silikoninę medžiagą. Mūsų vandens pagrindo lubrikantai FuckBuddy ir Glory Hole su pantenoliu ir lauritu-9 puikiai sutepa ir prižiūri, nepažeisdami medžiagos.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers Stefan - Aukščiausios kokybės silikoninis analinis dildo
    • MEO™ Crackstuffers serijos gaminys, pagamintas iš aukštos kokybės silikono.
    • Medžiaga: rankų darbo, platinos būdu išdžiovintas aukščiausios kokybės silikonas, saugus maistui, be ftalatų ir nekenksmingas odai.
    • Crackstuffers dildo pagaminti iš aukštos kokybės, kūnui nekenksmingo silikono, kuris suteikia fantastišką pojūtį ir puikiai dera su vandens pagrindo ir hibridiniais lubrikantais.
    • "Crackstuffers x MEO" dildo arba analinis kaištis - tai aukščiausios kokybės analiniai sekso žaislai, pasižymintys ergonomiškumu, ilgaamžiškumu ir saugiu naudojimu.
    • VERYCLEANValymas Rekomenduojame valyti šiltu vandeniu ir žaislų valikliu . Norint užtikrinti papildomą higieną ir priežiūrą po valymo, puikiai tinka mūsų "Extremeo" purškiklis.
    • Galimi deriniai: Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Apie "Crackstuffers": "Crackstuffers" yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie vibratoriai specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, kurie leidžia patirti skirtingus pojūčius.
    • Medžiagos: "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš vinilo be ftalatų arba aukštos kokybės silikono, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį tiek vienišiams, tiek poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo savo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Consigliato

    Appena aperto mia moglie ha spalancato gli occhi, non ci credeva! Lo usa quando non sono a casa o quando vuole una doppia penetrazione! Ottimo prodotto, consigliato!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Crackstuffers Stefan - Dildo pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono

    Crackstuffers Stefan - Dildo pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono

    Jei geismas jus šaukia ir norite tiesiog žaisti, mėlynas "Stefan" dildo iš "Crackstuffers" yra kaip tik jums! Šis dildo pagamintas iš aukštos kokybės aukščiausios kokybės silikono, patogaus skersmens ir ilgo, plono kotelio, kuris tinka tiek solo seksui, tiek dildo seansams su draugais.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: