Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Hunter - XXL dildo, pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono

"Crackstuffers" 43 cm ilgio "Hunter" dildo yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško XXL dydžio dildo, įsiskverbiančio giliai į išangę. Šis XXL dildo, pagamintas iš aukštos kokybės aukščiausios kokybės silikono, buvo specialiai sukurtas vadinamajam Anal Depth Play ir siūlo puikų įspūdingo ilgio ir dizaino derinį.

Daugiau informacijos

2272/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers Hunter - XXL dildo, pagamintas iš aukštos kokybės silikono

    43 cm ilgio "Hunter" dildo iš "Crackstuffers" yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško XXL dydžio dildo, įsiskverbiančio giliai į išangę. Šis mėlynas XXL dildo, pagamintas iš aukštos kokybės aukščiausios kokybės silikono, buvo specialiai sukurtas vadinamajam Anal Depth Play ir siūlo puikų įspūdingo ilgio ir dizaino derinį. Crackstuffers Hunter Kvapą gniaužiantis 43 cm ilgio ir 6,8 cm skersmens dildo idealiai tinka patyrusiems naudotojams, mėgstantiems įsiskverbti ypač giliai į išangę.

    Matmenys, kurie įkvepia:

    • Ilgis: 43 cm
    • Skersmuo: 6,8 cm
    • Įkišamas ilgis: 33 cm


    Kodėl "Hunter" dildo iš "Crackstuffers" yra pirmasis pasirinkimas Anal Depth Play yra:

    Crackstuffers Hunter Šis dildo siūlo viską, ko reikia dideliam dildoAnal Depth Play poreikius. Dėl savo ilgos ir plonos formos, kuri yra šiek tiek platesnė už riešą, šį XXL dildo galima įkišti ypač giliai, neprarandant jo intensyvumo. Detaliai išdidintos gyslos ir išsipūtęs žandikaulis užtikrina intensyvią stimuliaciją kiekvienu centimetru. Storos sėklidės ir plokščias pagrindas suteikia papildomo stabilumo ir patogumo naudojant, kad galėtumėte visiškai susikoncentruoti į savo potyrius.

    Dildės iš "Crackstuffers", skirtos analiniams giluminiams žaidimams:

    Anal Depth Play tai ypatinga analinių žaidimų forma, kai įsiskverbiama ypač giliai į analinį kanalą ir stimuliuojama ši sritis. Skirtingai nuo tradicinių analinių žaidimų, kai įsiskverbimas paprastai būna paviršutiniškesnis Anal Depth Play naudojami kur kas ilgesni ir dažnai siauresni vibratoriai, kurie gali įsiskverbti giliau į kūną. Tai leidžia intensyviai stimuliuoti vidines išangės sieneles ir gali sukelti ypatingus malonumo pojūčius. Anal Depth Play yra ypač populiarus tarp mūsų pažengusių klientų, norinčių peržengti savo galimybių ribas ir ištirti naujus, gilesnius analinio malonumo lygius. Tačiau svarbu visada žinoti savo ribas ir savijautą bei naudoti pakankamai lubrikantų, pvz Glory Hole kad patirtis būtų saugi ir maloni.

    Crackstuffers - tiesiog daugiau pojūčių!

    Su "Crackstuffers" ir MEO nebėra jokios priežasties neperžengti savo analinių galimybių ribų. Mūsų aukščiausios kokybės silikono gaminiai pasižymi ne tik išskirtinėmis savybėmis, bet ir ilgaamžiškumu bei kokybe, dėl kurių analinis seksas tampa kažkuo ypatingu.

    Puiki medžiaga neprilygstamam malonumui:

    Išskirtinis naujųjų "Crackstuffers" gaminių, pagamintų iš aukščiausios kokybės silikono, privalumas - jų odai maloni, minkšta tekstūra, užtikrinanti malonią, bet intensyvią stimuliaciją. Aukštos kokybės "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai iš rankų darbo, platinos būdu išdžiovinto silikono pasižymi ne tik įspūdingu lankstumu, bet ir išskirtiniu patvarumu, kuris suteikia jiems ilgą tarnavimo laiką. "Crackstuffers" gaminiai yra šiek tiek brangesni už įprastus pramoniniu būdu masiškai gaminamus gaminius, nes jie kruopščiai gaminami rankomis iš aukštos kokybės, platina išdžiovinto aukščiausios kokybės silikono. Ši maistui saugi medžiaga pasižymi išskirtiniu minkštumu, lankstumu ir ilgaamžiškumu, kurio dažnai trūksta pramoniniu būdu gaminamiems produktams. Kiekvienas atskiras gaminys kruopščiai išbandomas ir apdorojamas, kad būtų užtikrinta aukščiausia kokybė ir neprilygstama patirtis. Rezultatas - unikalus gaminys, kuris stebina ne tik kokybe, bet ir ilgaamžiškumu.

    Naudokite tik vandens arba hibridinius lubrikantus:

    Svarbu, kad šiems "Crackstuffers" gaminiams būtų naudojami tik vandens pagrindo arba mūsų hibridiniai tepalai Glory Hole yra naudojami. Reikėtų vengti silikono pagrindo tepalų, nes jie gali pažeisti aukštos kokybės silikoninę medžiagą. Mūsų vandens pagrindo lubrikantai FuckBuddy ir Glory Hole su pantenoliu ir lauritu-9 puikiai sutepa ir prižiūri, nepažeisdami medžiagos.

    Daugiau informacijos:

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Get that hole stuffed!

    Crackstuffers dildos are soft, warm and bright blue and they are designed for men with greedy arses. If all you want is that stretch, then these are the dildos for you. Lube them up and get ready for the best ride you have ever had. Crackstuffers are designed to open you up slowly, smoothly and higher up as well. So what are you waiting for? Get that hole stuffed!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo, pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo, pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono

      "Crackstuffers" 43 cm ilgio "Hunter" dildo yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško XXL dydžio dildo, įsiskverbiančio giliai į išangę. Šis XXL dildo, pagamintas iš aukštos kokybės aukščiausios kokybės silikono, buvo specialiai sukurtas vadinamajam Anal Depth Play ir siūlo puikų įspūdingo ilgio ir dizaino derinį.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: