Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Felipe - Storas dildo, kurio nori visi

MEO žino, ko norite! Storas "Felipe" dildo iš "Crackstuffers" yra monstras penis, kurio visi norime. Įspūdingo 24 cm ilgio ir 7 cm skersmens šis dildo yra storas ir visada pasiruošęs pastūmėti jus iki analinių ribų.

Daugiau informacijos

2269/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers Felipe - Storas dildo, kurio nori visi

    MEO žino, ko norite! Storas "Felipe" dildo iš "Crackstuffers" yra monstras penis, kurio visi norime. Įspūdingo 24 cm ilgio ir 7 cm skersmens šis dildo yra storas ir visada pasiruošęs pastūmėti jus iki analinių ribų. Jo išsipūtęs žandikaulis ir ryškios venos užtikrina intensyvią stimuliaciją, dėl kurios išprotėsite su kiekvienu analiniu įkišimu ir iškišimu.

    Veidrodis, veidrodis ant sienos - Felipe yra karščiausias dildo visoje šalyje!

    Įsivaizduokite, kaip karšta naudoti šį analinį dildo priešais veidrodį arba ant jo. Kiekvienas "Felipe" centimetras akivaizdžiai aprėpiamas analiniu būdu, nes jis skverbiasi vis giliau ir giliau į analinį kanalą. Vizualinė patirtis tokia pat jaudinanti kaip ir fizinė - stebėkite, kaip Felipe visiškai užpildo jus analiniu būdu ir patenkina jūsų intensyvaus įsiskverbimo troškimą.

    Matmenys, kurie įtikina:

    • Ilgis: 24 cm
    • Skersmuo: 7 cm
    • Įkišamas ilgis: 21,5 cm


    Kodėl Felipe yra dildo, kurio nori visi:

    Felipe iš "Crackstuffers" yra daugiau nei tik dildo - jis yra tobulo monstro varpos įsikūnijimas. Šis dildo su išsipūtusiu žandikauliu ir ryškiomis venomis, dėl kurių kiekvienas naudojimas tampa patirtimi, greitai taps jūsų naujuoju mėgstamiausiu sekso žaislu. Paprasčiausiai sutepkite Glory Hole Lubrikantu ir linksmybės gali prasidėti. Dėl plokščio pagrindo "Felipe" dildo iš "Crackstuffers" galite naudoti net be rankų ir mėgautis visais malonumais.

    Crackstuffers - tiesiog daugiau pojūčių!

    Su "Crackstuffers" ir MEO nebėra jokios priežasties neištirti savo analinių galimybių ribų. Mūsų aukščiausios kokybės silikono gaminiai pasižymi ne tik išskirtinėmis savybėmis, bet ir ilgaamžiškumu bei kokybe, dėl kurių analinis seksas tampa kažkuo ypatingu.

    Puiki medžiaga neprilygstamam malonumui:

    Išskirtinis naujųjų "Crackstuffers" gaminių, pagamintų iš aukščiausios kokybės silikono, privalumas - jų odai maloni, minkšta tekstūra, užtikrinanti malonią, bet intensyvią stimuliaciją. Aukštos kokybės "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai iš rankų darbo, platinos būdu išdžiovinto silikono pasižymi ne tik įspūdingu lankstumu, bet ir išskirtiniu patvarumu, kuris suteikia jiems ilgą tarnavimo laiką. "Crackstuffers" gaminiai yra šiek tiek brangesni už įprastus pramoniniu būdu masiškai gaminamus gaminius, nes jie kruopščiai gaminami rankomis iš aukštos kokybės, platina išdžiovinto aukščiausios kokybės silikono. Ši maistui saugi medžiaga pasižymi išskirtiniu minkštumu, lankstumu ir ilgaamžiškumu, kurio dažnai trūksta pramoniniu būdu gaminamiems produktams. Kiekvienas atskiras gaminys kruopščiai išbandomas ir apdorojamas, kad būtų užtikrinta aukščiausia kokybė ir neprilygstama patirtis. Rezultatas - unikalus gaminys, kuris stebina ne tik kokybe, bet ir ilgaamžiškumu.

    Naudokite tik vandens arba hibridinius lubrikantus:

    Svarbu, kad šiems "Crackstuffers" gaminiams būtų naudojami tik vandens pagrindo arba mūsų hibridiniai tepalai Glory Hole yra naudojami. Reikėtų vengti silikono pagrindo tepalų, nes jie gali pažeisti aukštos kokybės silikoninę medžiagą. Mūsų vandens pagrindo lubrikantai FuckBuddy ir Glory Hole su pantenoliu ir lauritu-9 puikiai sutepa ir prižiūri, nepažeisdami medžiagos.

    Daugiau informacijos:

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Massive

    This is big, but fun once you get used to it! Certainly not for the beginner but it feels great

      Vertinimas 

      Definitely a winner for me

      Very very nice product.
      Described as not for beginners, which is why I bought it..I am not.
      Feels like magic when in use, can take your breath away by surprise.
      I think I have chosen a winner here.
      Only advice on using it is ...do not be stingy on the lube, then you are guaranteed a pleasurable time.

        Vertinimas 

        Nicht für Anfänger

        Für Anfänger wegen der Größe mit Vorsicht zu genießen, das etwas andere sehr ausfüllende Gefühl

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Crackstuffers Felipe - Storas dildo, kurio nori visi

        Crackstuffers Felipe - Storas dildo, kurio nori visi

        MEO žino, ko norite! Storas "Felipe" dildo iš "Crackstuffers" yra monstras penis, kurio visi norime. Įspūdingo 24 cm ilgio ir 7 cm skersmens šis dildo yra storas ir visada pasiruošęs pastūmėti jus iki analinių ribų.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: