Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Fin - Silikoninis analinis dildo - populiarus fistingo bendruomenėje

"Fin by Crackstuffers" yra puikus dildo visiems, kurie nori ištirti savo analinės srities ribas - tiek pažengusiems naudotojams, tiek intensyviems mokymams prieš miegą fisting. 25 cm ilgio ir 6,5 cm skersmens Fin dildo yra tinkamo dydžio, kad galėtumėte ištempti išangę ir patirti intensyvų malonumą.

Daugiau informacijos

2268/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Fin yra puikus dildo pažengusiems naudotojams ir išankstiniam mokymui!

    "Fin" iš "Crackstuffers" yra puikus dildo visiems, kurie nori ištirti savo analinės srities ribas - tiek pažengusiems vartotojams, tiek intensyviems mokymams prieš fistingą fisting. 25 cm ilgio ir 6,5 cm skersmens Fin dildo yra tinkamo dydžio, kad galėtumėte ištempti išangę ir patirti intensyvų malonumą.

    Puikiai tinka sėdėti ant jo ir su juo žaisti:

    Dėl plokščio pagrindo "Fin" dildo iš "Crackstuffers" idealiai tinka sėdėti ir stumti dildo giliai į išangę. Minkšti grioveliai po išsipūtusiu žandikauliu papildomai stimuliuoja ir kiekvieną įkišimą ir iškišimą paverčia malonumu. Nesvarbu, ar tai būtų kasdieniai žaidimai, ar intensyvesnė sesija - Fin niekada jūsų nenuvils.

    Įkvepiantys matmenys:

    • Ilgis: 25 cm
    • Skersmuo: 6,5 cm
    • Įkišamas ilgis: 22 cm


    Kodėl mėlynas "Fin" dildo iš "Crackstuffers" perkamas taip dažnai:

    Tai ne tik analinis dildo - tai aukštos kokybės sekso žaisliukas, pasižymintis aukščiausios klasės meistriškumu ir aukščiausios kokybės silikono medžiaga. Dėl savo dydžio, minkštų briaunų ir plokščio pagrindo derinio jis yra vienas populiariausių mūsų asortimente. Jis puikiai tinka visiems, kurie nori tobulinti savo analinius įgūdžius ir kartu mėgautis aukšto lygio stimuliacija.

    Ypač populiarus fistingo scenoje:

    "Crackstuffers" dildo "Fin" yra ypač populiarus fistingo bendruomenėje, nes puikiai tinka praktikuotis prieš fistingo seansą. Jo dydis ir švelnūs grioveliai padeda palaipsniui ištempti išangę, o tai yra puikus pasiruošimas fistingo seansui. Po treniruotės su Fin dildo išangė lieka įkaitusi, gerai ištempta ir plačiai atvira, todėl fistingas tampa dar intensyvesnis ir malonesnis. Po žandikauliu esantys minkšti grioveliai papildomai stimuliuoja, todėl kiekvienas judesys suteikia papildomo malonumo. Jie puikiai išdėstyti taip, kad intensyviai stimuliuotų išangę kiekvieno naudojimo metu.

    Crackstuffers - tiesiog daugiau pojūčių!

    Su "Crackstuffers" ir MEO nebėra jokios priežasties neperžengti savo analinių galimybių ribų. Mūsų aukščiausios kokybės silikono gaminiai pasižymi ne tik išskirtinėmis savybėmis, bet ir ilgaamžiškumu bei kokybe, dėl kurių analinis seksas tampa kažkuo ypatingu.

    Puiki medžiaga neprilygstamam malonumui:

    Išskirtinis naujųjų "Crackstuffers" gaminių, pagamintų iš aukščiausios kokybės silikono, privalumas - jų minkšta, odai maloni tekstūra, užtikrinanti malonią, bet intensyvią stimuliaciją. Aukštos kokybės "Crackstuffers" vibratoriai ir analiniai kaiščiai iš rankų darbo, platinos būdu išdžiovinto silikono pasižymi ne tik įspūdingu lankstumu, bet ir neprilygstamu patvarumu. Crackstuffers gaminiai yra šiek tiek brangesni už įprastus pramoniniu būdu masiškai gaminamus gaminius, nes jie kruopščiai gaminami rankomis iš aukštos kokybės, platina išdžiovinto aukščiausios kokybės silikono. Ši maistui saugi medžiaga pasižymi išskirtiniu minkštumu, lankstumu ir ilgaamžiškumu, kurio dažnai trūksta pramoniniu būdu gaminamiems produktams. Kiekvienas atskiras gaminys kruopščiai išbandomas ir apdorojamas, kad būtų užtikrinta aukščiausia kokybė ir neprilygstama patirtis. Rezultatas - unikalus gaminys, kuris stebina ne tik kokybe, bet ir ilgaamžiškumu.

    Naudokite tik vandens pagrindo arba hibridinius lubrikantus:

    Svarbu, kad "Crackstuffers" silikoniniams gaminiams būtų naudojami tik vandens pagrindo lubrikantai arba mūsų hibridinis lubrikantas Glory Hole turėtų būti naudojami. Reikėtų vengti silikono pagrindo tepalų, nes jie gali pažeisti aukštos kokybės silikono medžiagą. Mūsų vandens pagrindo lubrikantai FuckBuddy ir Glory Hole su pantenoliu ir lauritu-9 puikiai sutepa ir prižiūri, nepažeisdami medžiagos.

    Daugiau informacijos:

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

    Fin is great for beginners, or just for daily play to open up. With a flat base, he’s perfect for squatting on and bouncing away. The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Crackstuffers Fin - Silikoninis analinis dildo - populiarus fistingo bendruomenėje

      Crackstuffers Fin - Silikoninis analinis dildo - populiarus fistingo bendruomenėje

      "Fin by Crackstuffers" yra puikus dildo visiems, kurie nori ištirti savo analinės srities ribas - tiek pažengusiems naudotojams, tiek intensyviems mokymams prieš miegą fisting. 25 cm ilgio ir 6,5 cm skersmens Fin dildo yra tinkamo dydžio, kad galėtumėte ištempti išangę ir patirti intensyvų malonumą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: