Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Derrick - butt plug Didelė kaip vyro kumštis

Crackstuffers Derrick butt plug Tai kaip tik tas, kuris jau turi fistingo patirties ir ieško didžiausio malonumo. Įspūdingo 8 cm skersmens ir 19 cm ilgio šis užpakaliuko kaištis iš naujos "Crackstuffers" aukščiausios kokybės silikono serijos suteikia intensyvią patirtį net ir labiausiai patyrusiems klientams.

Daugiau informacijos

2265/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Kumštis į išangę nebėra iššūkis...?

    Crackstuffers Derrick butt plug Tai kaip tik tai, kas jau turi kumščio patirties ir ieško didžiausio malonumo. Įspūdingo 8 cm skersmens ir 19 cm ilgio šis užpakalinis kaištis iš naujos "Crackstuffers" aukščiausios kokybės silikono serijos siūlo net ir labiausiai patyrusiems klientams intensyvią patirtį. Butt plug Nepaisant jo dydžio, dėl minkštos ir lanksčios silikono medžiagos Derricką lengva įkišti, o giliai analinėje angoje jis suteikia malonų ir pasitenkinimą teikiantį pojūtį.

    Įspūdingi matmenys:

    • Ilgis: 19 cm
    • Skersmuo: 8 cm
    • Įkišamas ilgis: 16 cm


    butt plug Kuo ypatingas "Crackstuffers" "Derrick"?

    Butt plug "Derrick" iš "Crackstuffers" yra puikus analinis kaištis tiems, kurie ieško intensyvios, pasitenkinimą teikiančios patirties ir jau yra pripratę prie ekstremalaus analinio tempimo. Įspūdingo 8 cm skersmens ir 19 cm ilgio šis analinis kaištis yra tikras iššūkis - idealiai tinka tiems, kurie jau įvaldė visą kumštį ir nori mėgautis maksimalaus įsiskverbimo pojūčiu. Butt plug Derrick yra didelis iš naujos "Crackstuffers" aukščiausios kokybės silikono serijos ir apjungia išskirtinę kokybę bei sudėtingą dizainą, kuris buvo specialiai sukurtas pažengusiems naudotojams. Derrick užpakaliuko kaištis iš "Crackstuffers" suteikia puikų pilnumo pojūtį, kuriam nėra lygių. Butt plug Dėl ypatingos silikono tekstūros jį lengva įkišti, o didelė, iškili forma užtikrina, kad jis tvirtai laikysis išangėje ir suteiks neprilygstamą pasitenkinimo jausmą.

    Idealiai tinka patyrusiems naudotojams:

    Butt plug Tai skirta tiems, kurie ieško didžiausio tempimo ir pilnumo pojūčio. Dėl savo dydžio ir formos tai vienas populiariausių mūsų "Crackstuffers" asortimento užpakaliuko kištukų, ypač tarp patyrusių klientų, ieškančių naujų iššūkių. Butt plug Derrick puikiai tinka maksimaliai ištempti išangę ir paruošti ją dar intensyvesniems potyriams.

    Crackstuffers - tiesiog daugiau pojūčių!

    Dėl "Crackstuffers" ir MEO nebėra jokios priežasties neperžengti savo analinės angos ribų. Mūsų aukščiausios kokybės silikono gaminiai pasižymi ne tik išskirtinėmis savybėmis, bet ir ilgaamžiškumu bei kokybe, dėl kurių analinis seksas tampa kažkuo ypatingu.

    Tobula medžiaga neprilygstamam malonumui:

    Išskirtinis naujųjų "Crackstuffers" gaminių, pagamintų iš aukščiausios kokybės silikono, privalumas - jų minkšta, odai maloni tekstūra, užtikrinanti malonią, bet intensyvią stimuliaciją. Aukštos kokybės "Crackstuffers" vibratoriai ir analiniai kaiščiai, pagaminti iš rankų darbo, platinos būdu išdžiovinto silikono, pasižymi ne tik įspūdingu lankstumu, bet ir neprilygstamu patvarumu. Crackstuffers gaminiai yra šiek tiek brangesni už įprastus pramoniniu būdu masiškai gaminamus gaminius, nes jie kruopščiai gaminami rankomis iš aukštos kokybės, platina išdžiovinto aukščiausios kokybės silikono. Ši maistui saugi medžiaga pasižymi išskirtiniu minkštumu, lankstumu ir ilgaamžiškumu, kurio dažnai trūksta pramoniniu būdu gaminamiems produktams. Kiekvienas atskiras gaminys kruopščiai išbandomas ir apdorojamas, kad būtų užtikrinta aukščiausia kokybė ir neprilygstama patirtis. Rezultatas - unikalus gaminys, kuris stebina ne tik kokybe, bet ir ilgaamžiškumu.

    Naudokite tik vandens pagrindo arba hibridinius lubrikantus:

    Svarbu, kad "Crackstuffers" silikoniniams gaminiams būtų naudojami tik vandens pagrindo lubrikantai arba mūsų hibridinis lubrikantas Glory Hole turėtų būti naudojami. Reikėtų vengti silikono pagrindo tepalų, nes jie gali pažeisti aukštos kokybės silikono medžiagą. Mūsų vandens pagrindo lubrikantai FuckBuddy ir Glory Hole su pantenoliu ir lauritu-9 puikiai sutepa ir prižiūri, nepažeisdami medžiagos.

    Daugiau informacijos:

    .


    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ausfüllend, nichts für Ungeübte

    Nachdem mir mein 7 cm Plug zu langweilig wurde habe ich mir den Derrick geholt.
    Nach kurzer Zeit habe ich ihn auch schon ganz rein bekommen, ist ein irres Gefühl. Ich kann ihn nur empfehlen.
    Wenn mal keine Faust da ist genau der richtige Ersatz.

      Vertinimas 

      5 stars

      Derrick is for more serious play, for those who can take a fist. It’s a great full feeling, but being soft, its manageable.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Crackstuffers Derrick - butt plug Didelė kaip vyro kumštis

      Crackstuffers Derrick - butt plug Didelė kaip vyro kumštis

      Crackstuffers Derrick butt plug Tai kaip tik tas, kuris jau turi fistingo patirties ir ieško didžiausio malonumo. Įspūdingo 8 cm skersmens ir 19 cm ilgio šis užpakaliuko kaištis iš naujos "Crackstuffers" aukščiausios kokybės silikono serijos suteikia intensyvią patirtį net ir labiausiai patyrusiems klientams.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: