Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvigubas dildo ekstremaliems Anal Depth Play

Svetainė Crackstuffers Smooth Buddy Expander tai puikus XXL dvigubas dildo tiems, kurie trokšta gilios analinės stimuliacijos ir progresyvaus analinio tempimo. Įspūdingo 55 cm ilgio, šis itin ilgas dvigubas dildo yra sukurtas tam, kad iš naujo apibrėžtų analinio elastingumo ribas.

Daugiau informacijos

129,99 €


-20,00 €

109,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvigubas dildo ekstremaliems Anal Depth Play

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander tai puikus XXL dvigubas dildo tiems, kurie trokšta gilios analinės stimuliacijos ir progresyvaus analinio tempimo. Įspūdingo 55 cm ilgio, šis itin ilgas dvigubas dildo sukurtas tam, kad iš naujo apibrėžtų analinio pasipriešinimo ribas.

    Itin gili analinė stimuliacija pradedantiesiems ir profesionalams:

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander yra skirtingų skersmenų, todėl idealiai tinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems profesionalams. Lanksti medžiaga puikiai prisitaiko prie vidinės anatomijos ir užtikrina švelnią, bet intensyvią stimuliaciją. Dėl lygaus paviršiaus dvigubą dildo lengva įkišti, nepaisant kvapą gniaužiančio dydžio, todėl negalėsite sulaukti, kada galėsite tyrinėti gilesnes kūno vietas.

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander puikiai tinka žaidimams dviese:

    Dalijimasis gali būti toks smagus! Kadangi abu šio XXL dvigubo dildo galai yra vienodi, galite jį naudoti Crackstuffers Smooth Buddy Expander su partneriu tuo pačiu metu. Nesvarbu, ar dalijatės dvigubu dildo, kai abu gulite ant nugaros, ar glamonėjate vienas kito užpakalį, šis ilgas dvigubas dildo suteikia neprilygstamą patirtį.

    Kodėl Crackstuffers Smooth Buddy Expander idealiai tinka Anal Depth Play yra:

    Anal Depth Play tai iššūkis, reikalaujantis tiek fizinio, tiek protinio atsidavimo. Crackstuffers Smooth Buddy Expander dėl savo išskirtinio ilgio ir nuostabiai lygios bei lanksčios medžiagos ypač tinka tokio tipo stimuliacijai. 55 cm ilgis leidžia giliai įsiskverbti į kūną, o skirtingi skersmenys leidžia pritaikyti pagal asmeninę pažangą. Dėl lanksčios medžiagos XXL dvigubas dildo puikiai prisitaiko prie vidinių kūno kontūrų, todėl įsiskverbimas tampa lengvesnis ir kartu stimuliuojamos analinės sienelės. Dėl to kiekvienas įsiskverbimo centimetras virsta intensyvia patirtimi, užtikrinančia laipsnišką analinį tempimą ir neįtikėtiną pasitenkinimą.

    Penkių dydžių Crackstuffers Smooth Buddy Expanderkurie jus sužavės:


    Crackstuffers Smooth Buddy Expander galima įsigyti penkių skirtingų dydžių, kad atitiktų skirtingus poreikius ir patirtį:

    • Skersmuo 4 cm, ilgis 55 cm
    • 5 cm skersmens, 55 cm ilgio
    • 6 cm skersmens, 55 cm ilgio
    • 7 cm skersmens, 55 cm ilgio
    • 8 cm skersmens, 55 cm ilgio


    Suderinamas su visais įprastais MEO tepalais:

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander tai aukštos kokybės "Crackstuffers x MEO™" serijos gaminys, pagamintas iš tvirtos, odai nekenksmingos medžiagos. Jis suderinamas su visų rūšių lubrikantais, įskaitant vandens, silikono ir hibridinius lubrikantus, pavyzdžiui, "GloryHole" iš MEO. VERYCLEAN Valymui rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį. Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą ir užtikrina dar intensyvesnę patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvigubas dildo ekstremaliam malonumui Anal Depth Play
    • Aukštos kokybės MEO™ serijos "Crackstuffers" gaminys.
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai.
    • Sekso žaisliukai "Crackstuffers" pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris gerai jaučiasi rankoje ir puikiai veikia su visais lubrikantais.
    • Crackstuffers x MEO dildo arba analinis kaištis reiškia aukščiausios kokybės analinius sekso žaislus.
    • "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai pagaminti iš odai draugiškų, lengvai prižiūrimų medžiagų, kurios puikiai dera su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais, taip pat hibridiniais lubrikantais, tokiais kaip "GloryHole" iš MEO.
    • Valymas: VERYCLEAN Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį.
    • Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą. Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Crackstuffers yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, leidžiančiais patirti skirtingus pojūčius. "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš tvirto PVC be ftalatų, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį tiek vienišiams, tiek poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Fantastico da usare in coppia bello div

    Fantastico da usare in coppia bello div

      Vertinimas 

      Buddy Expander

      You're sure to make a lot of friends with this Buddy Expander. Smooth textured and a breeze to insert, these toys will help you and your buddy fill your sphincters. Works great when lying on your back and grinding into each other or bent over racing to the center.

        Vertinimas 

        For those wanting to play deep

        For those wanting to play deep and stretch over time, these are sure to please. Use them solo or with a buddy, and you can both stretch and work your way up to the largest Expander! Works well when on your backs and you're grinding each others arses. Smooth to allow easy access in, you won’t want to pull it out.

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvigubas dildo ekstremaliems Anal Depth Play

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvigubas dildo ekstremaliems Anal Depth Play

        Svetainė Crackstuffers Smooth Buddy Expander tai puikus XXL dvigubas dildo tiems, kurie trokšta gilios analinės stimuliacijos ir progresyvaus analinio tempimo. Įspūdingo 55 cm ilgio, šis itin ilgas dvigubas dildo yra sukurtas tam, kad iš naujo apibrėžtų analinio elastingumo ribas.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: