Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Dėl galutinio analinio tempimo

Naujausia "Crackstuffers" užpakaliuko kištukų serija suteikia puikią patirtį tiems, kurie mėgsta profesionaliai žaisti užpakaliuku. Crackstuffers Ridged Plug butt plug Puikiai tinka tiems, kurie ieško intensyvaus analinio tempimo su ypač gerai užpildančiu .

Daugiau informacijos

59,99 €


-20,00 €

39,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Dėl didžiausios analinio tempimo patirties

    Naujausia "Crackstuffers" užpakaliuko kištukų serija siūlo puikią patirtį visiems, kurie mėgsta profesionalius užpakaliuko žaidimus. Crackstuffers Ridged Plug butt plug The puikiai tinka tiems, kurie ieško intensyvaus analinio tempimo su ypač gerai užpildančiu . Butt plug Dėl smulkių briaunų, kurios neįtikėtinai stimuliuoja kiekvieną įkišimą ir ištraukimą, šis "crackstuffer" pakels jūsų analinę patirtį į kitą lygį.

    Crackstuffers Ridged Plug Kuo jis toks ypatingas?

    Crackstuffers Ridged Plug Jis buvo specialiai sukurtas plačiai atverti analinę angą ir ją nuolat ištempti. Grioveliai jaučiasi fantastiškai ir suteikia nepamirštamą pojūtį kiekvieno naudojimo metu. Apvali galvutė ir klasikinė kaiščio forma užpildo jus iš vidaus ir suteikia absoliučiai pilnavertę patirtį, kuri pradžiugins net labiausiai patyrusius naudotojus. Butt plug Nesvarbu, ar užsiimate solo seksu, ar žaidžiate su partneriu - šis "Crackstuffers" nepalieka nieko, ko norėtųsi.

    Puikūs dydžiai kiekvienam poreikiui:

    Crackstuffers Ridged Plug Siūlomi keturi skirtingi dydžiai, kad suteiktų idealią patirtį tiek pradedantiesiems, tiek profesionalams:

    • Mažas: 16 cm ilgio, 5,5 cm skersmens
    • Vidutinis: 17 cm ilgio, 6,5 cm skersmens
    • Didelis: 19 cm ilgio, 7,5 cm skersmens
    • X dydžio: 22 cm ilgio, 8,5 cm skersmens


    Šie 4 dydžiai yra puikus pasirinkimas visiems, kurie nori patobulinti savo analinius įgūdžius ir pereiti prie didesnių analinių kaiščių.

    Suderinami su visais standartiniais MEO lubrikantais:

    Crackstuffers Ridged Plug Tai aukštos kokybės "Crackstuffers x MEO™" asortimento gaminys, pagamintas iš tvirtos, odai nekenksmingos medžiagos. Jis suderinamas su visų rūšių lubrikantais, įskaitant vandens, silikono ir hibridinius lubrikantus, pavyzdžiui, "GloryHole" iš MEO. VERYCLEAN Valymui rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį. Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą ir užtikrina dar intensyvesnę patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Už maksimalų analinį ištempimą
    • Aukštos kokybės MEO™ serijos "Crackstuffers" gaminys.
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai.
    • Sekso žaisliukai "Crackstuffers" pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris gerai jaučiasi rankoje ir puikiai veikia su visais lubrikantais.
    • Crackstuffers x MEO dildo arba analinis kaištis reiškia aukščiausios kokybės analinius sekso žaislus.
    • "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai pagaminti iš odai draugiškų, lengvai prižiūrimų medžiagų, kurios puikiai dera su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais, taip pat hibridiniais lubrikantais, tokiais kaip "GloryHole" iš MEO.
    • Valymas: VERYCLEAN Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį.
    • Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą. Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Crackstuffers yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, leidžiančiais patirti skirtingus pojūčius. "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš tvirto PVC be ftalatų, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį ir vienišiams, ir poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Every ridge feels at every in and out

    Completely fills up. Every ridge feels at every in and out. A huge and fantastic plug :) Plug Large for normal use. XXL requires long and proper heating of "Plug Large" before it attacks and slides in ...

      Vertinimas 

      Sehr schönes Teil

      Material hat keinen unangenehmen Geruch. Habe Größe S gekauft. Hat zum vordehnen für mich ne perfekte Größe und Form. Flutscht schön rein und bleibt wo er sein soll. War auch nach 2-3 Stunden noch bequem. Und ich denke er wäre auch länger bequem geblieben.
      Werde mir bei Gelegenheit wohl die nächste Größe besorgen!!

        Vertinimas 

        Will keep your hole full

        This set of buttplugs are fantastic for stretching. Each ridge provides an extra bit of stimulation when inserted or removed, and emulates the feeling on a knuckle passing through your sphincter. These plugs will keep your hole full, happy, and wanting more.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        LARGE : Les petites rainures font une stimulation incroyable !

        LOOK MY YOUTUBE VIDEO (Bottom toys : gay sextoys) ce PLUG est super beau, j'adore la couleur de crackstuffers ! Mais surtout les raynures font une tres bonne stimulation de l'anus à chaque passage ! Je l'utilise avec du Jlube, du slam dunk également ! LE TOP CE PLUG !

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        great for stretching and keeping you open

        these are great for stretching and keeping you open, with subtle ridges that stimulate as you push the plug in and out

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        alles top of the top.

        super material, leicht zu reinigen und hat keinen unangenehmen Geruch. nicht zu hart sonder perfekt, flutscht gut rein wie ne eins, die spezielle form macht auch längeres tragen möglich. für anfänger sollte ein kleinerer durchmesser erst mal reichen (langsam hocharbeiten jungs).

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Dėl galutinio analinio tempimo

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Dėl galutinio analinio tempimo

        Naujausia "Crackstuffers" užpakaliuko kištukų serija suteikia puikią patirtį tiems, kurie mėgsta profesionaliai žaisti užpakaliuku. Crackstuffers Ridged Plug butt plug Puikiai tinka tiems, kurie ieško intensyvaus analinio tempimo su ypač gerai užpildančiu .

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: