Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvigubas dildo, kurio visada laukėte

Svetainė Crackstuffers Ridged Buddy Expander tai daugiau nei dvigubas dildo - tai bet kurios dildo kolekcijos puošmena. Ar naudosite Crackstuffers Ridged Buddy Expander vienas, ar dalinsitės malonumu su kuo nors kitu, priklauso tik nuo jūsų. Įspūdingo 55 cm ilgio ir penkių skirtingų skersmenų šis dildo yra...

Daugiau informacijos

119,99 €


-20,00 €

99,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvigubas dildo, kurio visada laukėte!

    The Crackstuffers Ridged Buddy Expander tai daugiau nei dvigubas dildo - tai bet kurios dildo kolekcijos puošmena. Ar naudosite "Crackstuffers Ridged Buddy Expander" vieni, ar dalinsitės malonumu su kuo nors kitu, priklauso tik nuo jūsų. Įspūdingo 55 cm ilgio ir penkių skirtingų skersmenų Crackstuffers Ridged Buddy Expander siūlo daugybę galimybių intensyviam bendram malonumui arba solo žaidimams.

    Kodėl mūsų klientams patinka Crackstuffers Ridged Buddy Expander mylėti:

    Mūsų klientai žavisi neįtikėtinu šio dvigubo dildo iš "Crackstuffers" ilgiu, lygiu paviršiumi ir puikiai suformuotomis bangomis bei briaunomis. Švelnūs iškilimai palei kotą užtikrina intensyvią stimuliaciją, užtikrinančią didžiausią malonumą su kiekvienu įkišimu ir ištraukimu. Crackstuffers Ridged Buddy Expander tai tiesiog geriausias kada nors turėtas dvigubas dildo!

    Universalus naudojimas - vienas arba dviese:

    Dėl savo unikalios konstrukcijos Crackstuffers Ridged Buddy Expander galima naudoti ir vienam, ir dviese. Norint jaudinančių solo žaidimų, galite išsiaiškinti, kiek šio "Crackstuffers" dvigubo dildo galite įterpti. Naudokite daug Glory Hole Lubrikanto ir neskubėkite. Arba dalinkitės pramogomis su partneriu, mesdami vienas kitam iššūkį, kuris įkiš daugiau šio puikaus dvigubo dildo.

    Skirtingų dydžių, kad būtų kuo įvairesnis:

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander galima įsigyti penkių skirtingų dydžių, kad galėtumėte rasti sau tinkamiausią:

    • 4 cm skersmens
    • 5 cm skersmens
    • 6 cm skersmens
    • 7 cm skersmens
    • 8 cm skersmens


    Šis "Crackstuffers" dvigubas vibratorius yra įspūdingo 55 cm ilgio, todėl jo ilgio pakanka giliam ir intensyviam įsiskverbimui, nesvarbu, kokio skersmens vibratorių pasirinksite.

    Suderinamas su visais įprastais MEO lubrikantais:

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander tai aukštos kokybės gaminys iš "Crackstuffers x MEO™" serijos, pagamintas iš tvirtos, odai nekenksmingos medžiagos. Jis suderinamas su visų rūšių lubrikantais, įskaitant vandens pagrindo, silikono pagrindo ir hibridinius lubrikantus, tokius kaip GloryHole iš MEO. VERYCLEAN Valymui rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį. Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą ir užtikrina dar intensyvesnę patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Geriausias dvigubas dildo intensyviam stimuliavimui
    • Aukštos kokybės MEO™ serijos "Crackstuffers" gaminys.
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai.
    • Sekso žaisliukai "Crackstuffers" pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris gerai jaučiasi rankoje ir puikiai veikia su visais lubrikantais.
    • Crackstuffers x MEO dildo arba analinis kaištis reiškia aukščiausios kokybės analinius sekso žaislus.
    • "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai pagaminti iš odai draugiškų, lengvai prižiūrimų medžiagų, kurios puikiai dera su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais, taip pat hibridiniais lubrikantais, tokiais kaip "GloryHole" iš MEO.
    • Valymas: VERYCLEAN Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį.
    • Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą. Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Crackstuffers yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, leidžiančiais patirti skirtingus pojūčius. "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš tvirto PVC be ftalatų, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį tiek vienišiams, tiek poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Dildo

    Positiv ist, dass das Material sehr robust und langlebig wirkt. Die strukturierte Oberfläche sorgt für zusätzliche Stimulation, was definitiv ein Pluspunkt ist. Die Flexibilität des Produkts macht es auch für verschiedene Anwendungen vielseitig.
    Allerdings empfand ich die Größe und Form als etwas unhandlich. Für Anfänger könnte es schwierig sein, das Produkt bequem zu nutzen. Die Reinigung erfordert auch etwas mehr Aufwand, da die Rillen gründlich gereinigt werden müssen.
    Insgesamt ist der Crackstuffers Ridged Buddy Expander ein solides Produkt mit interessanten Features, aber es könnte für manche Nutzer aufgrund der Größe und Handhabung eine Herausforderung darstellen.

      Vertinimas 

      We love the buddy expander

      We love the buddy expanders, those ridges will stimulate, and working up through the sizes will fill your hole. Use them with a buddy on your backs, and grind away, see who is the greediest! Or use it solo and see how much you can take, use plenty of lube and take your time.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvigubas dildo, kurio visada laukėte

      Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvigubas dildo, kurio visada laukėte

      Svetainė Crackstuffers Ridged Buddy Expander tai daugiau nei dvigubas dildo - tai bet kurios dildo kolekcijos puošmena. Ar naudosite Crackstuffers Ridged Buddy Expander vienas, ar dalinsitės malonumu su kuo nors kitu, priklauso tik nuo jūsų. Įspūdingo 55 cm ilgio ir penkių skirtingų skersmenų šis dildo yra...

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: