Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Deep Plug - butt plug Galutinis užAnal Depth Play

Svetainė Crackstuffers Deep Plug yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta gilius garsus. Butt plug Sukurtas ypač giliam analiniam įkišimui, todėl idealiai tinka, jei mėgstate ilgesnius analinius kaiščius ir norite intensyvios stimuliacijos. The Crackstuffers Deep Plug plačiai atveria išangę ir tuo pačiu metu stimuliuoja visą analinį kanalą.

Daugiau informacijos

79,99 €


-10,00 €

69,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers Deep Plug - butt plug Galutinis užAnal Depth Play

    Crackstuffers Deep Plug tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta giliai. Butt plug Sukurtas ypač giliam analiniam įkišimui, todėl idealiai tinka, jei mėgstate ilgesnius analinius kaiščius ir norite intensyvios stimuliacijos. The Crackstuffers Deep Plug plačiai atveria išangę ir tuo pačiu metu stimuliuoja visą analinį kanalą. Butt plug Jis puikiai tinka kasdieniam analiniam tempimui arba trumpoms sekso pertraukėlėms tarp jų. Dėl savo sudėtingo dizainoCrackstuffers Deep Plug saugiai sėdi ir neišslysta iš išangės.

    Kodėl mūsų klientams patinka Crackstuffers Deep Plug mėgsta:

    Mūsų klientai mėgsta Crackstuffers Deep Plug dėl jo gebėjimo įsiskverbti giliai į kūną ir kartu užtikrinti nuolatinę, intensyvią stimuliaciją. Siaura galvutė leidžia lengvai įvesti, o platus pagrindas užtikrina, kad kaištis saugiai įsitaisytų ir neiškristų. Dėl šių savybių Crackstuffers Deep Plug ypač tinka vadinamiesiems Anal Depth Playnes leidžia giliai įsiskverbti į analinį kanalą, o išangė lieka plačiai atvira. Tai sukelia intensyvų tempimo pojūtį ir puikiai tinka patyrusiems naudotojams, norintiems peržengti savo analinės angos ribas.

    Puikus dizainas asmeniniam malonumui:

    Crackstuffers Deep Plug galima įsigyti trijų skirtingų dydžių, kad kiekvienas galėtų rasti tobulą dydį savo giliausiam malonumui:

    • Mažas: 27 cm ilgio, 6 cm skersmens
    • Vidutinis: 31 cm ilgio, 6,5 cm skersmens
    • Didelis: 33 cm ilgio, 8 cm skersmens


    Šie trys dydžiai - tai idealus pasirinkimas, leidžiantis įvairiais būdais stimuliuoti ir ištempti analinį kanalą.

    Suderinami su visais standartiniais MEO lubrikantais:

    Crackstuffers Deep Plug tai aukštos kokybės "Crackstuffers x MEO™" serijos gaminys, pagamintas iš patvarios, odai nekenksmingos medžiagos. Jis suderinamas su visų rūšių lubrikantais, įskaitant vandens pagrindo, silikono pagrindo ir hibridinius lubrikantus, pavyzdžiui, "GloryHole" iš MEO. VERYCLEAN Valymui rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį. Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą ir užtikrina dar intensyvesnę patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers Deep Plug - butt plug Galutinė Anal Depth Play
    • Aukštos kokybės MEO™ serijos "Crackstuffers" gaminys.
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Sekso žaisliukai "Crackstuffers" pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris gerai jaučiasi rankoje ir puikiai veikia su visais lubrikantais.
    • Crackstuffers x MEO dildo arba analinis kaištis - tai aukščiausios kokybės analiniai sekso žaislai.
    • "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai pagaminti iš odai draugiškų, lengvai prižiūrimų medžiagų, kurios puikiai dera su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais, taip pat hibridiniais lubrikantais, tokiais kaip "GloryHole" iš MEO.
    • Valymas: VERYCLEAN Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį.
    • Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą. Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Crackstuffers yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, leidžiančiais patirti skirtingus pojūčius. "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš tvirto PVC be ftalatų, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį tiek vienišiams, tiek poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sensazionale

    Io e il mio ragazzo eravamo curiosi di provarlo, e che dire, il risultato è stato più che eccitante!

      Vertinimas 

      Super Buttplug für Profis

      Habe den Crackstuffers Deep Plug nach ein wenig Vordehnung mit einem kleineren Dildo bereits beim ersten Versuch komplett einführen können. Ich bin nicht komplett unerfahren, würde mich aber nicht als Profi, aber auf dem Weg dorthin beschreiben. Und genau hier ist der Buttplug von MEO die beste Wahl. Er ist stabil und gleitfreudig, jedoch nicht zu überdimensioniert. Ist er eingeführt, dehnt er die Rosette ohne unangenehm zu sein. Erstaunlicherweise rutscht der Analplug bei mir nicht heraus, wenn er einmal eingeführt ist! Genau so bekommt man so die gewünschte Dehnung. Perfekt!! Verarbeitung wie von MEOTEAM gewohnt: Hervorragend.

        Vertinimas 

        Designed to keep you open

        If you are able to take a dildo deep, then this is the plug for you. Designed to keep you open at your hole, but keep you open deeper too, its great for rest periods when playing, or for everyday stretching.

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Crackstuffers Deep Plug - butt plug Galutinis užAnal Depth Play

        Crackstuffers Deep Plug - butt plug Galutinis užAnal Depth Play

        Svetainė Crackstuffers Deep Plug yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta gilius garsus. Butt plug Sukurtas ypač giliam analiniam įkišimui, todėl idealiai tinka, jei mėgstate ilgesnius analinius kaiščius ir norite intensyvios stimuliacijos. The Crackstuffers Deep Plug plačiai atveria išangę ir tuo pačiu metu stimuliuoja visą analinį kanalą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: