Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Missile - Rievėtas dildo analiniam tempimui

Šis unikalus "Crackstuffers" dildo buvo specialiai sukurtas maksimaliai stimuliuoti ir ištempti išangę. Banguoti grioveliai išilgai dildo Crackstuffers Missile stimuliuoja rozetę ir analinį kanalą su kiekvienu įkišimu ir ištraukimu taip, kad žada tikrą ekstazę ir maksimaliai ištempia išangę.

Daugiau informacijos

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers Missile - Rievėtas dildo analiniam tempimui:

    The Crackstuffers Missile tai puikus dildo, skirtas nuolatiniam ir aiškiai matomam išangės ištempimui. Šis unikalus "Crackstuffers" dildo buvo specialiai sukurtas maksimaliai stimuliuoti ir ištempti išangę. Banguoti grioveliai išilgai dildo Crackstuffers Missile stimuliuoja rozetę ir analinį kanalą su kiekvienu įkišimu ir ištraukimu taip, kad žada tikrą ekstazę ir maksimalų išangės ištempimą.

    Tobula analinė stimuliacija su kiekvienu naudojimu:

    Crackstuffers Missile buvo sukurtas tam, kad analinis malonumas pereitų į kitą lygį. Tiesiog įdėkite ir mėgaukitės lėtai - išilgai "Crackstuffer" dildo esantys grioveliai užtikrina intensyvią stimuliaciją su kiekvienu įkišimu ir ištraukimu. Dėl įmantrios formos ir diferencijuotų dydžių galima palaipsniui didinti analinį tempimą, kol bus pasiektas norimas rezultatas.

    Skirtingi dydžiai kiekvienam poreikiui:

    Crackstuffers Missile galima įsigyti keturių skirtingų dydžių, kad kiekvienas galėtų rasti idealiai atitinkantį savo poreikius:

    • Mažas: 28 cm ilgio, 6,5 cm skersmens
    • Vidutinis: 29 cm ilgio, 7,5 cm skersmens
    • Didelis: 32 cm ilgio, 8 cm skersmens
    • X dydžio: 33 cm ilgio, 9 cm skersmens


    Dėl šių matmenų Crackstuffers Missile universalų užpakaliuko kištuką, kuris puikiai prisitaiko prie įvairių poreikių ir užtikrina intensyvią stimuliaciją bet kokio dydžio.

    Kodėl mūsų klientams patinka Crackstuffers Missile mėgsta:

    Mūsų klientai mėgsta Crackstuffers Missile dėl intensyvios stimuliacijos ir matomų rezultatų, kurių jis pasiekia analinio tempimo metu. Unikalūs grioveliai išilgai koto buvo specialiai sukurti taip, kad maksimaliai masažuotų išangės sieneles kiekvieno įkišimo ir ištraukimo metu. Šie grioveliai užtikrina gilų analinio kanalo masažą, todėl kiekvienas naudojimas tampa nepamirštama patirtimi. Be to Crackstuffers Missile pagamintas iš medžiagos, pasižyminčios tobulu tvirtumu - pakankamai tvirtos, kad būtų pasiektas norimas ištempimas, tačiau pakankamai lanksčios, kad stimuliuotų visas jautrias kūno gilumoje esančias vietas. Dėl tokio struktūros ir medžiagos derinio Crackstuffers Missile idealus dildo visiems, kurie nori praplėsti savo analinės angos ribas ir kartu patirti intensyvią ir gilią stimuliaciją.

    Suderinamas su visais įprastais MEO lubrikantais:

    The Crackstuffers Crackstuffers Missile yra aukštos kokybės gaminys iš "Crackstuffers x MEO™" serijos ir pagamintas iš patvarios, odai nekenksmingos medžiagos. Jis suderinamas su visų rūšių lubrikantais, įskaitant vandens, silikono ir hibridinius lubrikantus, pavyzdžiui, "GloryHole" iš MEO. VERYCLEAN Valymui rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį. Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą ir užtikrina dar intensyvesnę patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers Crackstuffers Missile - Dildo su grioveliais
    • Aukštos kokybės MEO™ serijos "Crackstuffers" gaminys.
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Sekso žaisliukai "Crackstuffers" pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris gerai jaučiasi rankoje ir puikiai veikia su visais lubrikantais.
    • Crackstuffers x MEO dildo arba analinis kaištis - tai aukščiausios kokybės analiniai sekso žaislai.
    • "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai pagaminti iš odai draugiškų, lengvai prižiūrimų medžiagų, kurios puikiai dera su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais, taip pat hibridiniais lubrikantais, tokiais kaip "GloryHole" iš MEO.
    • Valymas: VERYCLEAN Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį.
    • Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą. Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Crackstuffers yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, leidžiančiais patirti skirtingus pojūčius. "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš tvirto PVC be ftalatų, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį tiek vienišiams, tiek poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo savo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Un délice

    Très beau et bon jouet (le médium fait bien 75mm ce qui permet d'y mettre la main)
    Une fois les dimensions assimilées par notre anatomie, une chevauché sauvage donne l'impression de se faire prendre par un train a cause des ondulations qui font vibrer le sphincters.
    Du coup, craquage pour le large ... et peut-être l'extra large à noël :D

    • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ass destruction

    This arse-nal of Missiles is guaranteed to drive your bunker ballistic. These toys are excellent for solo play - lube up, and bounce away. The ridges along the tip are perfect for that extra bit of stimulation and will leave you wanting more.

      Vertinimas 

      le missile

      matière très agréable,souple mais suffisamment rigide,il fait bien son boulot mais un diamètre de 7,5 au lieu de 8cm pour le large,et une finition à revoir car il y a plein de bavures à éliminer lui font perdre 2 étoiles.

      • 0 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      They are good way to expand your hole

      With ridges to stimulate, perfect for bouncing away. Count the bumps as you go down and see how much you can take.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Crackstuffers Missile - Rievėtas dildo analiniam tempimui

      Crackstuffers Missile - Rievėtas dildo analiniam tempimui

      Šis unikalus "Crackstuffers" dildo buvo specialiai sukurtas maksimaliai stimuliuoti ir ištempti išangę. Banguoti grioveliai išilgai dildo Crackstuffers Missile stimuliuoja rozetę ir analinį kanalą su kiekvienu įkišimu ir ištraukimu taip, kad žada tikrą ekstazę ir maksimaliai ištempia išangę.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: