Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Su išsipūtusiu žandikauliu

Kam nepatinka putlus, tobulos formos penis? Visiems! Svetainė Crackstuffers Mushroom Headbutt plug turi tokį storą žandikaulį, kad tikrai greitai taps jūsų mėgstamiausiu sekso žaislu. Dėl savo puikaus dizaino, kuris primena storą varpą, šisCrackstuffers Mushroom Head intensyvi stimuliacija ir analinis tempimas, kuris ištempia išangę iki jos ribų.

Daugiau informacijos

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Su išpuoselėtu žandikauliu

    Kas nemėgsta storo, tvirto, tobulos formos penio? Visiems! Crackstuffers Mushroom Headbutt plug turi tokį storą žandikaulį, kad tikrai greitai taps jūsų mėgstamiausiu sekso žaislu. Dėl savo unikalaus dizaino, kuris primena storą varpą, TheCrackstuffers Mushroom Head intensyvi stimuliacija ir malonus tempimas, kuris išjudina išangę iki pat jos ribų.

    Intensyvi stimuliacija ir saugus laikymasis išangėje:

    Crackstuffers Mushroom Head sukurtas taip, kad įkišant maksimaliai ištemptų išangę ir suteiktų intensyvų pilnumo pojūtį. Butt plug Įveikus pradinį tempimo skausmą, "Crackstuffers" saugiai įsitvirtina ir daugiau neišslysta. Jis puikiai tinka žaidimui "Išstumti ir įkišti", kai stumiamasCrackstuffers Mushroom Head į išangę ir vėl išstumti - patirtis, kuri jums patiks!

    Skirtingi dydžiai kiekvienam poreikiui:

    Crackstuffers Mushroom Head yra trijų skirtingų dydžių, kad kiekvienas galėtų rasti idealiai tinkantį savo poreikiams:

    • Mažas: 21 cm ilgio, 5,5 cm skersmens
    • Vidutinis: 24 cm ilgio, 8 cm skersmens
    • Didelis: 26 cm ilgio, 9,5 cm skersmens


    Dėl šių matmenų Crackstuffers Mushroom Head universalų užpakaliuko kištuką, kuris puikiai prisitaiko prie įvairių poreikių ir užtikrina intensyvią stimuliaciją bet kokio dydžio.

    Kodėl mūsų klientams patinka Crackstuffers Mushroom Head mėgsta:

    Crackstuffers Mushroom Head yra populiariausias užpakaliuko kištukas, kai kalbama apie ypatingą grybo formos galvutę, ir ne veltui. Šiai formai būdingas platus, suapvalintas žandukas, primenantis natūralią varpos anatomiją. Crackstuffers Mushroom Head užtikrina intensyvią stimuliaciją įkišimo metu, nes plati grybo galvutė labiau ištempia išangę nei siauresni užpakaliuko kaiščiai, o tai sukuria itin jaudinantį pilnumo jausmą. Įdėjus Crackstuffers Mushroom Head dėl savo kūgio formos saugiai išlieka išangėje, todėl sumažėja rizika, kad kištukas netyčia išslystų net ir intensyviai judant. Ištraukiant plati grybo galvutė tikslingai stimuliuoja išangės sieneles ir sfinkterį, o tai labai sustiprina orgazmo pojūtį. Šis analinis kaištis taip pat yra neįtikėtinai universalus ir tinka tiek tempimui, tiek tikslinei stimuliacijai, todėl jis yra nepakeičiamas sekso žaislas mėgstantiems intensyvius analinius žaidimus.

    Suderinamas su visais įprastais MEO lubrikantais:

    Crackstuffers Mushroom Head tai aukštos kokybės gaminys iš "Crackstuffers x MEO™" serijos, pagamintas iš patvarios, odai nekenksmingos medžiagos. Jis suderinamas su visų rūšių lubrikantais, įskaitant vandens pagrindo, silikono pagrindo ir hibridinius lubrikantus, pavyzdžiui, "GloryHole" iš MEO. VERYCLEAN Valymui rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį. Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą ir užtikrina dar intensyvesnę patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers Mushroom Head - Analinis kaištis
    • Aukštos kokybės MEO™ Crackstuffers serijos gaminys
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Sekso žaisliukai "Crackstuffers" pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris gerai jaučiasi rankoje ir puikiai veikia su visais lubrikantais.
    • "Crackstuffers x MEO" dildo arba analinis kaištis - tai aukščiausios kokybės analiniai sekso žaislai.
    • "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai pagaminti iš odai draugiškų, lengvai prižiūrimų medžiagų, kurios puikiai dera su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais, taip pat hibridiniais lubrikantais, tokiais kaip "GloryHole" iš MEO.
    • Valymas: VERYCLEAN Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį.
    • Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą. Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Crackstuffers yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, kurie leidžia patirti skirtingus pojūčius. "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš tvirto PVC be ftalatų, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį tiek vienišiams, tiek poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo savo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.



     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Un ottimo prodotto

    Un ottimo prodotto, la taglia S è perfetta anche per chi ha esperienze con il sesso anale. Il materiale in cui è realizzato è molto piacevole al tatto

      Vertinimas 

      Wegbereiter für große Dinge

      Wegen der relativ harmlosen Spitze und des flachen Anstiegs zur dicken Kugel, geht dieser Plug in der Erstanwendung einer Dehnungs-Session gut als Vordehner für größere Ereignisse.

        Vertinimas 

        you'll love the way this toy works your hole

        This Mushroom Head Plug starts off with a gentle tease with it's flaired head, and then gently expands out to a larger bulb. Wear it like a plug, or use it like a dildo - either way, you'll love the way this toy works your hole.

          Vertinimas 

          Fantastic medium

          The top sections shape and ridge warmed and loosened me up then sliding down to the main part was exactly what I was looking for. Firstly the medium provides a great, firm-but-soft stretch and its shaping meant there was never any doubt that I'd work it all in. Once past the widest part the rush as it slid home was great, and all the time that mushroom head found its way in deep. Hopefully I'll move up to the large after some more sessions!

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          You will love it!

          The Mushroom Head will tease your hole just like the real thing. But not only does it tease, but it then expands to a gentle bulb, so you can wear it as a plug, gentle pushing it out and in.

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Su išsipūtusiu žandikauliu

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Su išsipūtusiu žandikauliu

          Kam nepatinka putlus, tobulos formos penis? Visiems! Svetainė Crackstuffers Mushroom Headbutt plug turi tokį storą žandikaulį, kad tikrai greitai taps jūsų mėgstamiausiu sekso žaislu. Dėl savo puikaus dizaino, kuris primena storą varpą, šisCrackstuffers Mushroom Head intensyvi stimuliacija ir analinis tempimas, kuris ištempia išangę iki jos ribų.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: