Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Double Butt - butt plug Mėlyna, kurią visi mėgsta

Svetainė Crackstuffers Double Buttbutt plug yra rutuliuko formos, suteikiantis didžiausią malonumą kaskart jį įkišus ir ištraukus iš išangės. Keturių skirtingų dydžių, jis atitinka Crackstuffers Double Butt išpildo visas analines fantazijas ir siūlo kažką kiekvienam, tiek pradedančiajam, tiek pažengusiam.

Daugiau informacijos

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Mėlyna, kurią visi mėgsta!

    Svetainė Crackstuffers Double Buttbutt plug yra rutuliuko formos, kuris suteikia didžiausią malonumą kaskart jį įkišus ir ištraukus iš išangės. Keturių skirtingų dydžių, jis atitinkaCrackstuffers Double Butt išpildo visas analines fantazijas ir siūlo kažką kiekvienam, tiek pradedančiajam, tiek pažengusiam. Butt plug Šis "Crackstuffers" gali sukelti priklausomybę - išbandę vieną iš mažesnių dydžių, netrukus norėsite daugiau, iki pat XL versijos, kurios skersmuo yra įspūdingas - 8 cm.

    Intensyvi stimuliacija su kiekvienu naudojimu:

    Crackstuffers Double Butt kiekvieną kartą įkišant ir ištraukiant suteikia visapusišką, patenkinančią stimuliaciją. Šio "Crackstuffer" dildo sferinė struktūra sukurta taip, kad optimaliai stimuliuotų išangę ir sukurtų intensyvų analinio tempimo pojūtį. Nesvarbu, ar naudojate Crackstuffers Double Buttbutt plug vieni ar su partneriu, tai jaudins jus vėl ir vėl.

    Skirtingi dydžiai visiems poreikiams:

    Crackstuffers Double Butt galima įsigyti keturių skirtingų dydžių, kad kiekvienas galėtų rasti savo poreikius idealiai atitinkantį variantą:

    • Mažas: 18 cm ilgio, 5,5 cm skersmens
    • Vidutinis: 20 cm ilgio, 6 cm skersmens
    • Didelis: 23 cm ilgio, 7 cm skersmens
    • X dydžio: 25 cm ilgio, 8 cm skersmens


    Dėl šių matmenų Crackstuffers Double Butt universalų analinį kaištį, kuris puikiai prisitaiko prie įvairių norų ir užtikrina intensyvią analinę stimuliaciją bet kokio dydžio.

    Kodėl mūsų klientams patinka Crackstuffers Double Butt mėgsta:

    Mūsų klientai mėgsta Crackstuffers Double Butt dėl jo universalumo ir intensyvios stimuliacijos. Sferinė struktūra suteikia neįtikėtiną visiško analinio užpildymo jausmą, o skirtingi dydžiai užtikrina, kad kiekvienas vyras ir moteris galėtų rasti tinkamą stimuliaciją. Crackstuffers Double Buttbutt plug puikiai tinka visiems, ieškantiems intensyvios ir ypač malonios analinės patirties.

    Suderinamas su visais įprastais MEO lubrikantais:

    Crackstuffers Double Butt yra aukštos kokybės gaminys iš "Crackstuffers x MEO™" serijos ir pagamintas iš tvirtos, odai nekenksmingos medžiagos. Jis suderinamas su visų rūšių lubrikantais, įskaitant vandens, silikono ir hibridinius lubrikantus, pavyzdžiui, "GloryHole" iš MEO. VERYCLEAN Valymui rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį. Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą ir užtikrina dar intensyvesnę patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers Double Butt - Analinis kaištis
    • Aukštos kokybės MEO™ Crackstuffers serijos gaminys
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Sekso žaisliukai "Crackstuffers" pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris gerai jaučiasi rankoje ir puikiai veikia su visais lubrikantais.
    • "Crackstuffers x MEO" dildo arba analinis kaištis - tai aukščiausios kokybės analiniai sekso žaislai.
    • "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai pagaminti iš odai draugiškų, lengvai prižiūrimų medžiagų, kurios puikiai dera su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais, taip pat hibridiniais lubrikantais, tokiais kaip "GloryHole" iš MEO.
    • Valymas: VERYCLEAN Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį.
    • Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą. Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Crackstuffers yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, leidžiančiais patirti skirtingus pojūčius. "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš tvirto PVC be ftalatų, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį tiek vienišiams, tiek poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo savo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.

     

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Piacevole

    Ho preso la misura più piccola essendo un po' restìa per il sesso anale, e devo dire che non ho avuto nessun problema ne dolore nell'inserirlo e toglierlo (ovviamente con il lubrificante). Piacevole averlo dentro durante il rapporto vaginale, amplifica le sensazioni

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    For the full feeling ...

    Great to tease on the way in and out, you will be wanting more, and bigger...

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Mėlyna, kurią visi mėgsta

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Mėlyna, kurią visi mėgsta

    Svetainė Crackstuffers Double Buttbutt plug yra rutuliuko formos, suteikiantis didžiausią malonumą kaskart jį įkišus ir ištraukus iš išangės. Keturių skirtingų dydžių, jis atitinka Crackstuffers Double Butt išpildo visas analines fantazijas ir siūlo kažką kiekvienam, tiek pradedančiajam, tiek pažengusiam.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: