Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Big Cal - butt plug XL, skirtas ekstremaliam išangės tempimui

Įspūdingo 9 cm skersmens ir 35 cm ilgio "Crackstuffers" dildo buvo specialiai sukurtas ekstremaliam analiniam tempimui. Rezultatai aiškiai matomi po trumpo laiko ir leidžia Crackstuffers Big Cal pirmuoju pasirinkimu patyrusiems naudotojams, siekiantiems intensyvios ir greitos analinio išsiplėtimo pažangos.

Daugiau informacijos

1502/00

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė Crackstuffers Big Calbutt plug puikiai tinka visiems, norintiems ekstremalaus analinio tempimo. Įspūdingo 9 cm skersmens ir 35 cm ilgio "Crackstuffers" dildo buvo specialiai sukurtas ekstremaliam analiniam tempimui. Rezultatai aiškiai matomi po trumpo laiko ir leidžiaCrackstuffers Big Cal pirmasis patyrusių naudotojų, kurie siekia intensyvios ir greitos analinio išsiplėtimo pažangos, pasirinkimas.

    Ekstremalus analinis išsiplėtimas siekiant maksimalių rezultatų:

    Crackstuffers Big Cal pasižymi įspūdingu dydžiu, svoriu (beveik 2 kg) ir ypatinga forma, leidžiančia ekstremaliai praplėsti išangės kanalą. Butt plug Šis "Crackstuffers" nėra skirtas pradedantiesiems - dėl storo žando jis yra tikras iššūkis net ir patyrusiems naudotojams. Tačiau tie, kurie įveiks savo baimę irCrackstuffers Big Cal iki galo, bus apdovanoti aiškiai matomais rezultatais.

    Dėl plataus pagrindo galima naudoti be rankų:

    Ypatinga funkcija Crackstuffers Big Cal yra platus pagrindas, leidžiantis naudoti be rankų. Dėl to "Crackstuffers" dildo tampa dar universalesnis ir leidžia visiškai susikoncentruoti į intensyvų analinio išsiplėtimo pojūtį.

    Crackstuffer Big Cal:

    • Ilgis: 35 cm
    • Skersmuo: 9 cm
    • Apskritimas: maždaug 28,3 cm


    Dėl šių matmenų Crackstuffers Big Cal vienas didžiausių ir įspūdingiausių užpakaliuko kištukų rinkoje, idealiai tinkantis pažengusiems naudotojams, norintiems išbandyti ir peržengti savo analines ribas.

    Crackstuffers - prekės ženklas, skirtas ekstremaliai analinei stimuliacijai:

    "Crackstuffers" yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės ir analiniai kaiščiai specialiai sukurti pažengusiems intensyvios analinės stimuliacijos gerbėjams.

    Kodėl klientams patinka Crackstuffers Big Cal mėgsta:

    Mūsų klientai mėgsta Crackstuffers Big Cal dėl milžiniško dydžio ir itin didelio analinio tempimo, kurį jis užtikrina. Crackstuffers dildo užtikrina greitus ir matomus analinio tempimo rezultatus, o platus pagrindas leidžia naudoti be rankų. Dėl šio derinio Crackstuffers Big Calbutt plug nepakeičiamas XL visiems, ieškantiems intensyvių analinių potyrių.

    Crackstuffers Big Cal galima naudoti su visais įprastais lubrikantais:

    Kitas privalumas Crackstuffers Big Cal yra universalumas renkantis lubrikantą. Crackstuffers Big Cal suderinamas tiek su vandens, tiek su silikono pagrindo tepalais. Riebūs lubrikantai, tokie kaip "Crisco" ar kiti gerai žinomi lubrikantai, taip pat puikiai tinka šiems nepaprastiems "Crackstuffers" užpakaliuko kaiščiams ir vibratoriams. Ypač rekomenduojame hibridinį lubrikantą Glory Hole su pantenoliu ir lauritu-9, kuriame puikiai dera lubrikantas ir priežiūra.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers Big Cal - XL analinis kaištis
    • Aukštos kokybės MEO™ Crackstuffers serijos gaminys
    • Medžiaga: vinilas, sudėtyje nėra ftalatų, lengvai prižiūrimas ir nekenksmingas odai
    • Sekso žaisliukai "Crackstuffers" pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris gerai jaučiasi rankoje ir puikiai veikia su visais lubrikantais.
    • "Crackstuffers x MEO" dildo arba analinis kaištis - tai aukščiausios kokybės analiniai sekso žaislai.
    • "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai pagaminti iš odai draugiškų, lengvai prižiūrimų medžiagų, kurios puikiai dera su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais, taip pat hibridiniais lubrikantais, tokiais kaip "GloryHole" iš MEO.
    • Valymas: VERYCLEAN Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį.
    • Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą. Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Crackstuffers yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, leidžiančiais patirti skirtingus pojūčius. "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš tvirto PVC be ftalatų, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį tiek vienišiams, tiek poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    My favourite!

    Big Cal has a nice full feeling. Its easy to insert due to its gentle tapering head, then it will slide in, the next stage is more of stretch as you start to insert the rest.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL, skirtas ekstremaliam išangės tempimui

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL, skirtas ekstremaliam išangės tempimui

    Įspūdingo 9 cm skersmens ir 35 cm ilgio "Crackstuffers" dildo buvo specialiai sukurtas ekstremaliam analiniam tempimui. Rezultatai aiškiai matomi po trumpo laiko ir leidžia Crackstuffers Big Cal pirmuoju pasirinkimu patyrusiems naudotojams, siekiantiems intensyvios ir greitos analinio išsiplėtimo pažangos.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: