Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers Curved Depth Trainer - Labai ilgas analinis kaištis giliai analinei stimuliacijai

Svetainė Crackstuffers Curved Depth Trainer yra absoliuti sensacija ir revoliucija analinio mokymo srityje! Palyginti su įprastiniu Crackstuffers Depth Trainer ši versija pasižymi švelniomis bangomis, kurios papildomai stimuliuoja analinio tempimo metu.

Daugiau informacijos

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers Curved Depth Trainer - Labai ilgas analinis kaištis giliai analinei stimuliacijai

    Svetainė Crackstuffers Curved Depth Trainer yra absoliutus pojūtis ir iš esmės keičia analinį mokymą! Palyginti su įprastiniais Crackstuffers Depth Trainer ši versija pasižymi švelniomis bangomis, kurios papildomai stimuliuoja analinio tempimo metu. Crackstuffers Curved Depth Trainer buvo sukurta tam, kad būtų galima lėtai ir ypač giliai ištempti analinę angą - iki galimybės sutalpinti ekstremalius dildo ar net visą ranką!

    Lėtas analinis tempimas maksimaliai stimuliacijai giliai kūno viduje:

    The Crackstuffers Curved Depth Trainer puikiai tinka visiems, kurie nori perkelti analinę stimuliaciją į kitą lygį. Su šiuo "Crackstuffers" gaminiu galite savo analinę angą ištempti savo tempu, neįkišdami viso dildelio iš karto (idealiai tinka treniruotis kelis mėnesius). Kai būsite pasiruošę ir norėsite daugiau, tiesiog pereikite prie kito dydžio dildo Crackstuffers Curved Depth Trainerlygi, elastinga medžiaga Crackstuffers Curved Depth Trainer užtikrina, kad jis lengvai slystų į išangę, ypač kai daug Glory Hole Lubrikanto.

    Sukurtas specialistų - puikiai tinka itin giliems tyrinėjimams:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer buvo sukurtas specialistų ir yra tobuliausias sekso žaisliukas, skirtas analinėms gelmėms tyrinėti. Nors daugelis analinių kaiščių ir dildų padeda praplėsti išangę, šis nuostabus "Crackstuffers" gaminys treniruoja kūno gelmes. Bangos formos dizainas užtikrina absoliučiai intensyvią stimuliaciją, o rankenos formos dildo galas užtikrina saugų naudojimą. Crackstuffers Curved Depth Trainer puikiai telpa rankoje ir leidžia visiškai kontroliuoti, kaip giliai dildo gali įsiskverbti į jus Crackstuffers Curved Depth Trainer gali įsiskverbti į jus.

    Crackstuffer Curved Depth Trainer matmenys:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer ilgis yra maždaug 55 cm, o jo yra penkių skirtingų skersmenų, kad atitiktų individualius pageidavimus ir treniruočių lygius:

    • Skersmuo 4 cm
    • 5 cm skersmuo
    • 6 cm skersmuo
    • 7 cm skersmuo
    • 8 cm skersmuo


    Nesvarbu, kokį dydį pasirinksite, Crackstuffers Curved Depth Trainer siūloma gili ir intensyvi analinė stimuliacija, puikiai atitinkanti jūsų poreikius.

    Puiki lubrikacija neprilygstamam malonumui:

    Kitas privalumas Crackstuffers Curved Depth Trainer yra lubrikanto pasirinkimo universalumas. Crackstuffers Curved Depth Trainer suderinamas tiek su vandens, tiek su silikono pagrindo lubrikantais. Riebūs lubrikantai, tokie kaip "Crisco" ar kiti gerai žinomi lubrikantai, taip pat idealiai tinka šiems nepaprastiems "Crackstuffers" užpakaliuko kaiščiams ir vibratoriams. Ypač rekomenduojame hibridinį lubrikantą Glory Hole su pantenoliu ir lauritu-9, kuriame puikiai dera lubrikantas ir priežiūra.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers Curved Depth Trainer - labai ilgas analinis kaištis
    • Aukštos kokybės MEO™ Crackstuffers serijos gaminys
    • Medžiaga: vinilas, sudėtyje nėra ftalatų, lengvai prižiūrimas ir nekenksmingas odai
    • Sekso žaisliukai "Crackstuffers" pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris gerai jaučiasi rankoje ir puikiai veikia su visais lubrikantais.
    • "Crackstuffers x MEO" dildo arba analinis kaištis - tai aukščiausios kokybės analiniai sekso žaislai.
    • "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai pagaminti iš odai draugiškų, lengvai prižiūrimų medžiagų, kurios puikiai dera su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais, taip pat hibridiniais lubrikantais, tokiais kaip "GloryHole" iš MEO.
    • Valymas: VERYCLEAN Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį.
    • Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą. Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Crackstuffers yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, leidžiančiais patirti skirtingus pojūčius. "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš tvirto PVC be ftalatų, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį tiek vienišiams, tiek poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    7cm is already pretty stiff

    While the shape feels incredible at the entry, 7cm diameter results in quite a stiff toy. While this does help with insertion, it unfortunately cannot bend sufficiently to really enter deep. Also, there were some surface defects on mine. Great idea slightly disappointing

      Vertinimas 

      Top

      Mon assortiment de jouets favori. Ils valent leur prix.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Designed to slowly stretch you deeper over time

      Designed to slowly stretch you deeper over time, eventually being able to take larger toys or a whole arm. Stretch at your own pace, you don’t need to insert all of it at one, best to play over a few months. When you’re ready and wanting more, get the next size up. Use plenty of lube; they are smooth so that they slide in easily.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Labai ilgas analinis kaištis giliai analinei stimuliacijai

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Labai ilgas analinis kaištis giliai analinei stimuliacijai

      Svetainė Crackstuffers Curved Depth Trainer yra absoliuti sensacija ir revoliucija analinio mokymo srityje! Palyginti su įprastiniu Crackstuffers Depth Trainer ši versija pasižymi švelniomis bangomis, kurios papildomai stimuliuoja analinio tempimo metu.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: